• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum
3 ay

Eşinin anne ve babasına anne/baba diye hitap etmek doğru mu?

Pamuksekerofficall
Pamuksekerofficall Takip Et
Guru Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1315
Yapay Zekaya Sor

Aslaaa dememmm🙅🏻‍♀️

Babalık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
28 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Ya çok zor bir kelime bu , toplumsal baskı ve saygı gereği hep dedik ama içten gelerek hiç söylemedim , daha doğrusu şöyleyemedim , çünkü ne olursa olsun benim annem ya da babam değil onların yerine de koymam mümkün değil, işte toplum içinde zaruriyetten dedim mecbur , yoksa saygısız gelin oluyorsunuz ,

1
    4 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Abla sen anladın beni bazı kelimeler herkese denilemez sanki kafamıza silah dayamışlar bu baskılar nedir ben kötü saygısız olayım yine de demem jsjsjs

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      3 ay

Ben seni anladım zaten , bende aynı düşüncedeyim buna mecbur birakiliyiruz , bu içten gelirse söylenmeli zoraki olmamalı

Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

🌸💖

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      3 ay

🙋💞🌸🌹

Yorumla

En İyi Cevaplar

• PeachGirl58
    PeachGirl58 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    3 ay

Adı+teyze denmeli anne demek gereksiz samimiyet oğluyla aynı evde duracaksın ayrı bir yuva kuruluyor o aileye evlat değilsin!! Bizim millet fazla anlam yüklüyor sonra üzülüyor yıpranıyor... Bana kızım gibisin... Sende artık bu ailenin kızısın demişlerdi... Neden bunları yaptılar? o lafın gelişi söyleniyor... Dış kapının mandalısın yaptıklarına dikkat et... Özenli ol tabiki denmez... Bu ailenin kızısın demekte saçma kız o ailenin evinin ferdi olmuyor. Bir aile kızını bir aile oğlunu veriyor iki kişi ayrı yuva kuruyor... Erkek ailesinin söyledikleri en baştan saçmalık ve bomboş!!! Oğlumla evleniyorsun ve bağımsız değilsin herzaman tahakkümümüz altında olacaksın demek bu!!! kadın ailesi yapmıyor bunu erkek tarafı yapıyor...

0
    6 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Sana galppss ve alkışşş

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      3 ay

Kaynanaya teyze denilmez, anne denilir, en kötü ismiyle birlikte anne denilir. Kafanıza göre laf çıkartmayın.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      3 ay

@xgökkuşağıx Bence adı ve teyze denir.. Doğurmayan birine neden anne diyesin.!! saçmalık!! bizim kültürün saçma sapan gerekliliklerinden biri... Teyze yanlış bi kelime değil saygısızlıkta değil... Ayşe hanım Fatma hanım demiyorsun... Direkt adıyla da hitap edilmiyor. Adına teyze ekliyosun

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      3 ay

Kaynanaya teyze denmez, bizim örfümüzde durum budur. Dolayısıyla sizin söylemeniz kendi yorumunuzdur.

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      3 ay

Genelde geçinmeye gönlü olmayan kadınların laflarıdır teyze gibi laflar.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      3 ay

@xgökkuşağıx Siz huzuru çok başka yerlerde arıyorsunuz... Annenize karşı alınan tavır değil artık evli olduğunuz kadına karşı ailenizin tavrı önemli... Kadın ailenize katılan yeni bir kız çocukların değil!!! iki aile çocuklarını bağımsız bir hayat için yan yana getirmiş... Hatta siz birbirinizi seçmişsiniz... Artık asıl sorumluluk başka... bunun ayırdına varamadığınız için evlilikler bitiyor.. Kadın kendini değersiz dış kapının mandalı gibi hissediyor... Ailenin kadını yine erkeğin annesi siz ve eşiniz evlenmiş çocukları gibisiniz... Yuva kurma bilinci hiç oluşmamış... Bu sadece erkek tarafının kompleksi... Kadın tarafından anneme babama nasıl hitap edeceksin kaygısı yok... Sorun kimlerde çok açık... Sürekli erkek ailesinin royality family gibi iktidar otorite hırsı türk kadınını bitirdi... Sanki kız tarafı çocuğunu saksıda kolay şartlarda büyüttü... Çok boşsunuz çoook

Yorumla
  • theAtlas
    theAtlas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    3 ay

Ya bu konu insanların neden zoruna gidiyor anlamıyorum. Abi sen evlenmişsin bir adamı veya bir kadını hayatına almışsın artık sen onun ailesinden o da senin ailenden olmuş bırakında anne baba desinler ya. Ha yok alışamıyorum yapamıyorum bana samimi gelmiyor diyorsan o zaman bir çaresini alternatifini bul. Ne onları üz ne eşini ne de kendin üzül.

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Kim kimi üzmüş yahu

Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    3 ay

Çok yanlış. Anne babaya büyük saygısızlık olur. Elin kadınına, elin adamına neden anne baba diyelim ki? Anne baba denilecek vasıfları yok çünkü onların soyundan değiliz ve bize asla anne baba gibi emek vermediler. Onları anne babayla bir tutmak anne babaya büyük saygısızlık olur. Teyze/amca denmeli; yaşlılara öyle denilir.

0
    2 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

👏🏻👏🏻

• Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      3 ay

💐

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
3 ay
  • Eşinin ailesine nasıl hitap edeceğin tamamen içtenliğinle ve sınırlarınla ilgili 😊 Eğer sana zor geliyorsa kendini kasmadan uzak durman çok doğal 🙅‍♀️ Zoraki söylenen her kelime ilişkileri geriyor. Hem kendi ailene hem eşinin ailesine saygılı olduğun sürece kimse buna alınmamalı 💛 Kendini rahat hissettiğin yolu seçmen en doğrusu olur 🌿

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

99

Cevap

59

Cevap

• ScramblerChopperMam
    ScramblerChopperMam Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 90
    3 ay

Valla kıymetlimin kıymetlisi kiymetlimdir derim öylesinede değil içten derim bana yanlışları olmazsa.

5
    3 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Olabilir

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      3 ay

Arkadaş çok güzel yazmış, umarım senin gibi düşünen bir kadına denk gelirsin. Bu çok önemli.

Yorumla
    • ScramblerChopperMam
      ScramblerChopperMam
      3 ay

Geldim geldim teşekkür ederim güzel temenilerin için.

Yorumla
  • Ritchson m
    Ritchson Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yani samimilik varsa denilebilir kötü bir şey yok bunda

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Kötü bir şey yok tabi

Yorumla
  • princess_Angela
    princess_Angela Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 21
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı.

Evet denilebilir bana göre bir sakıncası yok. 🖤

0
    2 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Çok sakıncalı söyleyeni içeri alıolad

Yorumla
    • princess_Angela
      princess_Angela
      3 ay

Sjsjs

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.

Olması gereken

1
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    3 ay

yanı sorunun cevabını vermişsin kendine göre. ama ben seninle farklı düşünüyorum.

yani soyle düsün. bu iş bi ticaret aslında. karsılıksız veren bi allahtır. sen ne verirsen onu alırsın. o da senin annene oyle hitap eder boylece herkes mutlu olur. annen eminim babanda tercih eder bunu. onlar mutlu olur. sen mutlu olursun esın hitap edince o sekilde. kazan kazan durumu. bence stratejik olarak mantıklı. duygusal olarak sana gecmemiş ama

1
    2 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Mümkün müdür

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      3 ay

Yorum sahibi güzel yorum yapmış, alkışlıyorum.

Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Bende demem çok saçma. Annelik kolay bir şey değil o yüzden rastgele bir kadına (evet eşimin annesi de olsa) anne demek mantıksız. Saygısızlık da değil. Pek çok ülkede böyle bir şey bile yok. Çoğu kişi kendi evladından daha çok sevemez başka birinin evladını. Bir sorun olduğunda herkes kendi çocuğunun tarafından bakar öncelikle.

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

E yani

Yorumla
  • HazalÇiçekçi
    HazalÇiçekçi Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    3 ay

Bu tamamen aile içindeki samimiyete ve karşılıklı rızaya bağlı bir durum. Eğer taraflar arasında o sıcaklık oluşmuşsa bir saygı ve yakınlık göstergesi olarak çok güzeldir. Ancak kimse kendini buna mecbur hissetmemeli; 'Anne/Baba' yerine isimlerinin yanına eklenen bir hitapla da mesafe korunarak saygı gösterilebilir. Önemli olan hitaptan ziyade aradaki sevgi ve hürmettir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    3 ay

Çin gerçeği evli değilim ama evlendiğim zaman en gıcık olacağım. Bu olacaktır hiç isteyeceğim bir şey olmaz biliyor musun bak samimi söylüyorum Ben niye evlendiğim kişinin annesini babasını anne baba diyorum ya da o benimki ne diyor Ben de ne emekleri var ki ama işte gelenek olmuş

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    3 ay

Benim anneme anne, babama baba, demeyecek birisi asla benimle evlenemez bu kadar net. Büyük konuşma dediler. buyuk konuşursan olur dediler ama boşanma sebebi bence. evlensem bile sürmez yani. Anneme anne demeyen saygısız birisi benimle evlenemez. Velevki evlendi dayak yer kocam beni dövdü diye kendisi boşanır. Bu kadar net

0
    8 Yorumla
    • krmzsyhbyz
      krmzsyhbyz
      3 ay

Ne kadar geri kafalı bir düşünce bu yüzden boşanma olursa zaten hiç evlenme daha iyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

@krmzsyhbyz zaten onu söylüyorum böyle biriyle evlenememem... Velevki evlendim. Bilmiyordum evlenince anneme anne der zannnedip evlendim. Demedi. Yaşayamam öyle biriyle. Ben. Yanımda tasiyabilecegim. Kadınım diyebilecegim gurur duyabilecegim biriyle evlenmek isterim. Saygisiz kustah biriyle mümkün değil. Velevki evlendim. Döverim. Kadına siddetten hapse girerim. Bosanma davası açılır hayatım kötü gider. O yüzden hiç evlenmiyorum. Evlenip başıma bela alamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Olurda birgün hapse girersem. Eşini dövdü diye hapse girerim. ya da birini dövdü öldürdü diye baska bir sebeb görmüyorum. O yüzden başıma bela almaya gerek yok. Ne diye evlenip hapse gireyim. İllahaki beni sinirlendirecek evlendiğim kadın. İllahaki benden dayak yiyecek. Ne diye evleneyim? Dövme ihtimalim %100. Dünyanın en iyi kadiniyla bile evlensem mutlaka tokatı yer. Severek dövüyorum bazen. Bazende seks yaparken dövüyorum. Bazen severken tokat atıyorum. Tokata razi birisi varsa. Benimle iyi gecinecej beni asla sinirlendirmeyecek biri varsa evlenirim. Ama oda benden tokat yer çünkü ben illahaki seviyorum kadina tokat atmayi 😆🤣😁😅 velevki tokata razı biriydi yine saygısızlık yaptı da anneme anne demedi. Döve döve dedirtirim. İşkence ederim. Hapse girecegim için evlenmiyorum teşekkürler

Yorumla
    • vailuna
      vailuna
      3 ay

Senin anana ana denilmez çünkü seni eğitimemiş. Kesin tam Samanyolu TV dizisi gibi bi kaynanadır.

Yorumla
    • krmzsyhbyz
      krmzsyhbyz
      3 ay

Yazık çok yazık iyi yapıyorsun kimseyle evlenmeyerek insan hayatı bu kadar basit mi ya senin gibi saçma canım düşüncede olanlar için bu dünya kadınlara cehennem gibi geliyor sizden güçsüz varlıklara göçünüz yetiyo demi acizlik yazık

Yorumla
    • Cecik242
      Cecik242
      3 ay

Milletin kızı da sana kaldı. Erkek kalmadı sanki başka. Kendini çok kaf dağında görüyorsun heralde. Sen dayak atarsın kızın abisi babası kardeşi de gelir seni benzetirse görürsün o zaman elin kızını dövmek neymiş. Küheylanlık yapma

Yorumla
    • Cecik242
      Cecik242
      3 ay

Kadınları hafife alma. Erkek döven kadın da var diyim.

Yorumla
    • LimonluPastanınHüznü
      LimonluPastanınHüznü
      3 ay

Bence sen ne olursa olsun bir kadını dövüp, cinayet işlemeye bahane arıyorsun. Yazdıklarını okuyunca nasıl hastalıklı bir psikolojiye sahip olduğun anlaşılıyor. Şiddete meyillisin ve bunu başkası üzerinden değil ancak bir kadın üzerinden yapmaya bahane arıyorsun. İşine geliyorsa dışarıda sana saygısızlıklık yapan adamlar hakkında böyle konuş.

Yorumla
  • Portakal-Çiçeğii
    Portakal-Çiçeğii Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bir tane annem ve babam var onlara içten hitap ettiğim gibi eşimin ailesine hitap etmem ve öyle görmem tabii ki de mümkün değil. Ancak teyze ve amca diyemeyeceğim içinde isimden sonra anne ve baba diyebilirim diye düşünüyorum

0
    2 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Yani

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      3 ay

İçten gelmiyormuş, söylemezsen içinden gelmez, söyleyeceksin ki içinden gelsin.

Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Tabiki annen kadar olamaz kayınvalide ancak tutup teyze de diyemezsin. İsim + anne diyebilirsin. Sonuçta o da bir anne sevdiğin kişiyi dünyaya getiren kadın ben böyle düşünüyorum bebek 😎💟

0
    4 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Tam bir hanımefendi

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      3 ay

Sensin hanımefendi ❤

Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

🌸💖

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      3 ay

Kedişi öp 😎💓🍭

Yorumla
  • intikam_vakti
    intikam_vakti Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    3 ay

Benim bir babam bir tane de annem var oda beni doğurup büyüten gelip iki günlüğüne tanıdığım birine anne baba demek de hiç benlik değil onlar bana desin 🤣🤣🤣

1
    6 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Onlar da kim jhg

Yorumla
    • intikam_vakti
      intikam_vakti
      3 ay

Daha belli değiller 😂 olunca soyletirim 🤣

Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Onlarda ismimizi söylese de kabulüz ödeşiriz öhg

Yorumla
    • intikam_vakti
      intikam_vakti
      3 ay

Bence hiç yüz yüze gelmeyelim düğünden sonra 😂

Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Kayıplara karışın jhg

Yorumla
    • intikam_vakti
      intikam_vakti
      3 ay

Evet 😎

Yorumla
  • Sormabeneden
    Sormabeneden Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    3 ay

Hayır demem hiçbir kuvvet kendi annem ve babam dışında kişilere anne baba detirtemez saygıda kusur etmem ama o kutsal iki kelimeyi kendi öz annem ve babamdan başkasına söylemen. Ne yani nikahlandık diye yabancı insanlara anne baba mı dicem. Yok canım daha neler

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Aaa yoksa masada bırakırız o kadar

Yorumla
  • dosemi
    dosemi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 100%
    3 ay

Ben diyorum ya mis gibi de oluyor. Hem rahat ve kolay hem de karşı tarafla anne baba ilişkisi kuruluyor. Tabi ne kadar sevdiğin ve kendine yakın gördüğünle de ilgili.

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Tabi kelime israfından kurtuluyon

Yorumla
  • _BeBeRuhii_
    _BeBeRuhii_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 49%
    3 ay

Anne baba diye her cuma arardım yemedim kazık kalmadı 2 yıldır küsüm kendi ailenden başkasına denmez denmemeli. Ama fedakar çok iyi niyetli insanlar olur gelinim diye denebilir belki.

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Üzücü

Yorumla
  • wkertenkele
    wkertenkele Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    3 ay

ya aslında bu bana hep çok zor gelen bir durum olmuştur. bazıları çok kolay alışabiliyor, görüyorum. ama belki benim anne babam benim için çok özel, bilemiyorum 🥰🥰

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Ne demek bilemiyorum

Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.

Anniş/Babiş dediğim için benimkilere garibime giderdi başta. Yeter ki seveyim, onlar da isterse derim tabii ki.

1
    4 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Bi de sonuna iş eki

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      3 ay

Kendimi bildim bileli böyle hitap ediyorum onlara. 😂

Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Biyolojik olanlara daha demedik dur bi jhg

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      3 ay

😂😂😂

Yorumla
  • Htghjj
    Htghjj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    3 ay

Ben diyorum kendi annemizi babamizi bıraktık, onlarda bir annemiz ve babamız ki kendi annemden görmediğim sevgiyi kayın validem de gördüm emin ol ki doguma girmiştim annem yanımda yoktu gelmedi , doğumum zordu risk vardı ne geldi ne insan yalanda olsa bir ağlar yok ama yabancı biri kayın validem ben dogumdan çıkana kadar ağlamış, di her konuda yardımcı oldu bana

1
    0 Yorumla
  • Gözleme2002 s
    Gözleme2002 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 768 cevap paylaştı.

İlk maçlarda biraz alışamıyorsun ama sonradan normal geliyor. Onlar da sonuçta anne baban yani denilecek tabii ki.

1
    2 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Deyiniz madem

Yorumla
    • Gözleme2002 s
      Gözleme2002
      3 ay

İkisi de rahmetli oldu diyordum yoksa.

Yorumla
  • yagmurrgozlumm
    yagmurrgozlumm Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    3 ay

Bence yanlış ama toplum tarafından genel kabul görmüş bir olay. Söylenmediği zaman büyükler üzülebiliyor. Bu yüzden anne/baba kelimesinin başına kişinin ismini koyarak hitap etmeyi daha doğru buluyorum.

0
    0 Yorumla
  • Lililinasd
    Lililinasd Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    3 ay

Toplumun çoğunluğuna göre doğru ve olması gereken bir şey ama bana göre doğru değil. Sırf oğulları ile evlendim diye anne-babasına "anne-baba" Demek saçmalık. Sonuçta öz kızı-oğlu değilsin, gelini-damadısın. İsminin yanına teyze-amca ekleyip o şekil hitap etmek daha uygun.

0
    0 Yorumla
  • Canısıkılanlimon
    Canısıkılanlimon Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    3 ay

Hakediyorlarsa gerekli, bazı şeyleri haketmek gerektiğine inanıyorum karşındaki içini doldurmuyorsa ve sana öyle hissettirmiyorsa bunu bilmeye onun da hakkı var.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

Annesine anne demek zor değil de Babasına bende baba demeyi doğru bulmuyorum hayırdır yani benim bir tane babam var baba demek annenin kocası demek benim kendi babam varken neden başkasına baba diyeyim ki mantıksız ve saçmalık

0
    2 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Cift anamız babamız var tamam mı jhf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

İşte ben öyle hissedemiyorum 🤣🤣

Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Ben diyorum ya başta zorlandım ama sağolsunlar kendi kızları gibi davranıyorlar zaten. Ki istersen anne baba deme dediler ta en başında

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Maşallah

Yorumla
  • ksciüye
    ksciüye Takip Et
    Xper 5 Yaş: 74 , eic 100%
    3 ay

Demem çünkü ayıp eşimin annesi benim annem değil eğer annem gibi görüp anne dersem eşim kardeşim olur

0
    2 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Matematik sorusu çözüyoruz şurda

• ksciüye
      ksciüye
      3 ay

Cevap anlaşılır değil

• masalimge
    masalimge Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    3 ay

Tabikide dogru olan bu ama bana nasıl gelirlerse öyle giderim ne fazla uzak nede fazla yakın olur ideal seviye iyi

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Kana kan dişe diş

Yorumla
  • AslıBalkan
    AslıBalkan Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    3 ay

Yok canım, bence doğru değil. Ailenizin istediği varsa başka ama aksi halde sadece isimle hitap etmek daha doğal.

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Gayet mantıklı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

Evlenince eşimin annesi benim anne ve babam değil kayınanam ve kayınbabam oluyor. Zaten annem ve babam varken neden başkasına da öyle demek gerekiyor ki?

1
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Hiççz

Yorumla
  • öğrenimelemanı
    öğrenimelemanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Annem akrabası olmamasına rağmen babaanneme 35 senedir teyze diyor sjdjskskksksk

1
    3 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Asil kadın işte jsjsjs

Yorumla
    • öğrenimelemanı
      öğrenimelemanı
      3 ay

Araya anne baba ilişkisi girince işin suyu çıkıyor mesafe iyidir her zaman, ki hayatımda gördüğüm en iyi gelin kaynana ilişkisi sjjdjsjs

Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Ya bi de söylemek zor gelir olmazs

Yorumla
  • AysunKayalar
    AysunKayalar Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    3 ay

Bence tabii ki doğru, çünkü evlendiğin kişinin ailesine saygı göstermek önemli. Başlangıçta zor gelebilir ama zamanla doğal oluyor.

0
    0 Yorumla
  • Gunahbenim23
    Gunahbenim23 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 95%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.

Tavırlarına bağlı biraz bana karşı 🐍🐍olmadıktan sonra karışıklı sevgi de olur o yüzden denilebilir

0
    0 Yorumla
  • Unuturmubikadınn
    Unuturmubikadınn Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    3 ay

Çok severdim kayınvalidemi o da beni severdi annem derdi kızım derdi vefat etti kasımda insanın canının canı olunca canı da farklı yanıyor 😔

0
    0 Yorumla
  • Sevcan2qw
    Sevcan2qw Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    3 ay

Edemem aileden biriyle evlenmiş givi tövbe ne o öyle

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Eee bak işte anlamıyorlar

Yorumla
  • Freddy1616
    Freddy1616 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 95%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 633 cevap paylaştı.

Bence değil... Anam değil babam değil..

Terbiyesizlik etmem ama y@vsamaya da gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Yağmuraaşıkkk
    Yağmuraaşıkkk Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    3 ay

Evet, başka ne denir ki, aslında türkiye kartlarında buna mecburuz

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Toplumsal dayatmalar

Yorumla
  • aaydaalabuladaaa
    aaydaalabuladaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    3 ay

Anne de derim hatta tontişse tontişko bile derim en son kaynişte karar kılarım diye düşünüyorum

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Kankitoo dee

Yorumla
  • Kleopatra19
    Kleopatra19 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    3 ay

Şöyle bir düşününce ben söylerim yaa biliyorum ki eşimde benim annem ve babam a aynı şekilde hitap eder

0
    0 Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Ben de hiç diyemedim demedim. Garip geliyor bana.

0
    3 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Evet ya çok garip

Yorumla
    • cαssíєєє u
      cαssíєєє
      3 ay

Siz diye hitap ederim ya da seslenmek gerekirse ismiyle beraber Ayşe anne diye seslenirim.

Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Mantıklı

Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Dersin dersin öyle bi dersin ki sen bile şaşırırsın

0
    4 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Demem

Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      3 ay

Zamanı var ula şimdi bende demem da😅

Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Zamanı gelince de demem

Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      3 ay

Büyük konuşma ula

Yorumla
  • Alfhassia
    Alfhassia Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.

Benim için demenin bir lüzumu yoktur. İçinden geliyorsa de

0
    1 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Kimin içinden ne geliyorsa onu desin

Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    3 ay

Doğru neden olmasın eşimin annesi benim de annemdir

0
    2 Yorumla
    • Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Saygı duyarız ama onaylamıyorum

Yorumla
    • Ebru2777
      Ebru2777
      3 ay

Seven insan Zaten bunun meselesini bile yapmaz... tercih meselesi

Yorumla
  • raif1923
    raif1923 Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 100%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

ilerde gelinin ya da damadının dememrsini umursamazsın o zaman

0
    0 Yorumla
  • _-_NobodyYs_-_
    _-_NobodyYs_-_ Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    3 ay

O denilir de annecimm babacımm diyenleri gördüm o da gereksiz bence. Ben hayatta yapmam

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.

İçinden geliyorsa dersin, bu kadar şartlandırma kendini.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    3 ay

Çok olgun yapıcı insanlarsa denir elbette ama sevmeyince samimi olmuyor bu hitap şekli

0
    0 Yorumla
  • benfavor
    benfavor Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 94%
    3 ay

Asla demiyorum ama annemi kaybettiğim için bu konuda anlayış beklerim diyemem gibi geliyor bana

0
    0 Yorumla
  • Akmankan
    Akmankan Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 101%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Demek gerekir sonuçta onlar seninde atan olmuş oluyor eşin senin ailene baba ve anne demisi gerekir

0
    0 Yorumla
  • SakinBirPanda
    SakinBirPanda Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    3 ay

Samimiyete bağlı, kesin de konuşmamak lazım.

0
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Samimiysen dersin eşin anne babasına anne baba diye bilir

0
    0 Yorumla
  • lylyth
    lylyth Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    3 ay

Üvey evlat mıyım ben niye anne baba demek zorundayım

0
    0 Yorumla
  • küBf00
    küBf00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    3 ay

Tabi onlar seninde annen baban sayılır etsen iyi olur sonuçta edep diye bir şey var

0
    0 Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    3 ay

hayır anne baba dersem kocam kardeşim olur mantıken ben doğru bulmuyorum

0
    0 Yorumla
  • frankejstan013
    frankejstan013 Takip Et
    Master Yaş: 104 , eic 46%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Kesinlikle yanlış bence doğrusu teyze ve amcadır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

Evet, doğru, olması gereken de bu. Benim anneme ve babama anne ve baba kelimesini kullanmayacaksa o kişiyle evlenmeyi tercih etmem kolay kolay.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Benim nişan atma sebeplerimden birisi bu konuydu.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Bu tür sorunları da her nedense genç kadınlar çıkartıyor.

• Pamuksekerofficall
      Pamuksekerofficall
      3 ay

Diyebilenle evleniniz

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Bir fikir sorduğumu hatırlamıyorum.

• Geologicalengineer
    Geologicalengineer Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    3 ay

Ben demem ama çok iyi insanlardır Çok İyiliklerini görmüşümdür Öyle olursa derim.

0
    0 Yorumla
  • _malesefeylul
    _malesefeylul Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    3 ay
    Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.

Ben diyicem valla kim ne derse desin benimkiler gidince onları severim öyle

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    3 ay

İnsanı kan bağı aile yapmaz. O samimiyeti görmüşsem derim

0
    0 Yorumla
  • icimdetutamiyorum
    icimdetutamiyorum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 18 , eic 100%
    3 ay

Karşı taraf rahatsız olmuyorsa denebilir ama teyze amca demeyi tercih ederim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    3 ay

Asla demek büyük konuşmak demek ama. Büyük konuşma. Eşin de senin anne babana anne baba diye hitap edecek.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    3 ay

Değil. Ben sana anne diyeceksem eşim o zaman benim kardeşim gibi olur. Ve bu iğrenç bir algı. Anne demek çok saçma. Acil değişmeli bu.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşinin anne ve babasına anne/baba diye hitap etmek doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşinizin annesine anne, babasına baba der misiniz? 42 cevap verildi
Evlendiğinizde eşinizin annesine anne, babasına baba der misiniz? 36 cevap verildi
Eşinizin babasına baba, annesine anne der misiniz? 79 cevap verildi
Eşimin anne babasına anne baba diye hitap etmek zorunda mıyım? 12 cevap verildi
Eşimizin annesine anne, babasına baba demek zorunda mıyız? 202 cevap verildi
Evlenince eşinizin anne-babasına sizde anne-baba der misiniz? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Böreğin tadı, neliyken güzel?
  • Aracınız ile hiç lastik yaktınız mı?
  • Hoşlandığınız kişi herkese aynı davranıyorsa bu sizi rahatsız eder mi?
  • Altın neden bu kadar düştü, elimdeki altını satmalı mıyım beklemeli miyim?
  • En son hangi kitapları aldınız?
  • Senin önceliğin ne?
  • Karısı evde otururken yemek yapan erkeğe ne denir?
  • Sevmek sana nasıl hissettiriyor?
  • Temmuz ayında burçları ne bekliyor?
  • Son zamanlarda Azerbaycan şarkılarına takıldım. Sizde sever misiniz Azerbaycan musikisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨