- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
3 ayYa çok zor bir kelime bu , toplumsal baskı ve saygı gereği hep dedik ama içten gelerek hiç söylemedim , daha doğrusu şöyleyemedim , çünkü ne olursa olsun benim annem ya da babam değil onların yerine de koymam mümkün değil, işte toplum içinde zaruriyetten dedim mecbur , yoksa saygısız gelin oluyorsunuz ,
14 Yorumla- 3 ay
Abla sen anladın beni bazı kelimeler herkese denilemez sanki kafamıza silah dayamışlar bu baskılar nedir ben kötü saygısız olayım yine de demem jsjsjs
- 3 ay
Ben seni anladım zaten , bende aynı düşüncedeyim buna mecbur birakiliyiruz , bu içten gelirse söylenmeli zoraki olmamalı
- 3 ay
🌸💖
- 3 ay
🙋💞🌸🌹
En İyi Cevaplar
3 ayAdı+teyze denmeli anne demek gereksiz samimiyet oğluyla aynı evde duracaksın ayrı bir yuva kuruluyor o aileye evlat değilsin!! Bizim millet fazla anlam yüklüyor sonra üzülüyor yıpranıyor... Bana kızım gibisin... Sende artık bu ailenin kızısın demişlerdi... Neden bunları yaptılar? o lafın gelişi söyleniyor... Dış kapının mandalısın yaptıklarına dikkat et... Özenli ol tabiki denmez... Bu ailenin kızısın demekte saçma kız o ailenin evinin ferdi olmuyor. Bir aile kızını bir aile oğlunu veriyor iki kişi ayrı yuva kuruyor... Erkek ailesinin söyledikleri en baştan saçmalık ve bomboş!!! Oğlumla evleniyorsun ve bağımsız değilsin herzaman tahakkümümüz altında olacaksın demek bu!!! kadın ailesi yapmıyor bunu erkek tarafı yapıyor...
06 Yorumla- 3 ay
Sana galppss ve alkışşş
- 3 ay
Kaynanaya teyze denilmez, anne denilir, en kötü ismiyle birlikte anne denilir. Kafanıza göre laf çıkartmayın.
- 3 ay
@xgökkuşağıx Bence adı ve teyze denir.. Doğurmayan birine neden anne diyesin.!! saçmalık!! bizim kültürün saçma sapan gerekliliklerinden biri... Teyze yanlış bi kelime değil saygısızlıkta değil... Ayşe hanım Fatma hanım demiyorsun... Direkt adıyla da hitap edilmiyor. Adına teyze ekliyosun
- 3 ay
Kaynanaya teyze denmez, bizim örfümüzde durum budur. Dolayısıyla sizin söylemeniz kendi yorumunuzdur.
- 3 ay
Genelde geçinmeye gönlü olmayan kadınların laflarıdır teyze gibi laflar.
- 3 ay
@xgökkuşağıx Siz huzuru çok başka yerlerde arıyorsunuz... Annenize karşı alınan tavır değil artık evli olduğunuz kadına karşı ailenizin tavrı önemli... Kadın ailenize katılan yeni bir kız çocukların değil!!! iki aile çocuklarını bağımsız bir hayat için yan yana getirmiş... Hatta siz birbirinizi seçmişsiniz... Artık asıl sorumluluk başka... bunun ayırdına varamadığınız için evlilikler bitiyor.. Kadın kendini değersiz dış kapının mandalı gibi hissediyor... Ailenin kadını yine erkeğin annesi siz ve eşiniz evlenmiş çocukları gibisiniz... Yuva kurma bilinci hiç oluşmamış... Bu sadece erkek tarafının kompleksi... Kadın tarafından anneme babama nasıl hitap edeceksin kaygısı yok... Sorun kimlerde çok açık... Sürekli erkek ailesinin royality family gibi iktidar otorite hırsı türk kadınını bitirdi... Sanki kız tarafı çocuğunu saksıda kolay şartlarda büyüttü... Çok boşsunuz çoook
Ya bu konu insanların neden zoruna gidiyor anlamıyorum. Abi sen evlenmişsin bir adamı veya bir kadını hayatına almışsın artık sen onun ailesinden o da senin ailenden olmuş bırakında anne baba desinler ya. Ha yok alışamıyorum yapamıyorum bana samimi gelmiyor diyorsan o zaman bir çaresini alternatifini bul. Ne onları üz ne eşini ne de kendin üzül.
01 Yorumla- 3 ay
Kim kimi üzmüş yahu
3 ayÇok yanlış. Anne babaya büyük saygısızlık olur. Elin kadınına, elin adamına neden anne baba diyelim ki? Anne baba denilecek vasıfları yok çünkü onların soyundan değiliz ve bize asla anne baba gibi emek vermediler. Onları anne babayla bir tutmak anne babaya büyük saygısızlık olur. Teyze/amca denmeli; yaşlılara öyle denilir.
02 Yorumla- 3 ay
👏🏻👏🏻
- 3 ay
💐
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin ailesine nasıl hitap edeceğin tamamen içtenliğinle ve sınırlarınla ilgili 😊 Eğer sana zor geliyorsa kendini kasmadan uzak durman çok doğal 🙅♀️ Zoraki söylenen her kelime ilişkileri geriyor. Hem kendi ailene hem eşinin ailesine saygılı olduğun sürece kimse buna alınmamalı 💛 Kendini rahat hissettiğin yolu seçmen en doğrusu olur 🌿
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
3 ayValla kıymetlimin kıymetlisi kiymetlimdir derim öylesinede değil içten derim bana yanlışları olmazsa.
53 Yorumla- 3 ay
Olabilir
- 3 ay
Arkadaş çok güzel yazmış, umarım senin gibi düşünen bir kadına denk gelirsin. Bu çok önemli.
- 3 ay
Geldim geldim teşekkür ederim güzel temenilerin için.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani samimilik varsa denilebilir kötü bir şey yok bunda
01 Yorumla- 3 ay
Kötü bir şey yok tabi
- Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı.
3 ayEvet denilebilir bana göre bir sakıncası yok. 🖤
02 Yorumla- 3 ay
Çok sakıncalı söyleyeni içeri alıolad
- 3 ay
Sjsjs
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 3 ayOlması gereken
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yanı sorunun cevabını vermişsin kendine göre. ama ben seninle farklı düşünüyorum.
yani soyle düsün. bu iş bi ticaret aslında. karsılıksız veren bi allahtır. sen ne verirsen onu alırsın. o da senin annene oyle hitap eder boylece herkes mutlu olur. annen eminim babanda tercih eder bunu. onlar mutlu olur. sen mutlu olursun esın hitap edince o sekilde. kazan kazan durumu. bence stratejik olarak mantıklı. duygusal olarak sana gecmemiş ama
12 Yorumla- 3 ay
Mümkün müdür
- 3 ay
Yorum sahibi güzel yorum yapmış, alkışlıyorum.
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
3 ayBende demem çok saçma. Annelik kolay bir şey değil o yüzden rastgele bir kadına (evet eşimin annesi de olsa) anne demek mantıksız. Saygısızlık da değil. Pek çok ülkede böyle bir şey bile yok. Çoğu kişi kendi evladından daha çok sevemez başka birinin evladını. Bir sorun olduğunda herkes kendi çocuğunun tarafından bakar öncelikle.
01 Yorumla- 3 ay
E yani
3 ayBu tamamen aile içindeki samimiyete ve karşılıklı rızaya bağlı bir durum. Eğer taraflar arasında o sıcaklık oluşmuşsa bir saygı ve yakınlık göstergesi olarak çok güzeldir. Ancak kimse kendini buna mecbur hissetmemeli; 'Anne/Baba' yerine isimlerinin yanına eklenen bir hitapla da mesafe korunarak saygı gösterilebilir. Önemli olan hitaptan ziyade aradaki sevgi ve hürmettir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayÇin gerçeği evli değilim ama evlendiğim zaman en gıcık olacağım. Bu olacaktır hiç isteyeceğim bir şey olmaz biliyor musun bak samimi söylüyorum Ben niye evlendiğim kişinin annesini babasını anne baba diyorum ya da o benimki ne diyor Ben de ne emekleri var ki ama işte gelenek olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayBenim anneme anne, babama baba, demeyecek birisi asla benimle evlenemez bu kadar net. Büyük konuşma dediler. buyuk konuşursan olur dediler ama boşanma sebebi bence. evlensem bile sürmez yani. Anneme anne demeyen saygısız birisi benimle evlenemez. Velevki evlendi dayak yer kocam beni dövdü diye kendisi boşanır. Bu kadar net
08 Yorumla- 3 ay
Ne kadar geri kafalı bir düşünce bu yüzden boşanma olursa zaten hiç evlenme daha iyi
Cevap sahibi3 ay@krmzsyhbyz zaten onu söylüyorum böyle biriyle evlenememem... Velevki evlendim. Bilmiyordum evlenince anneme anne der zannnedip evlendim. Demedi. Yaşayamam öyle biriyle. Ben. Yanımda tasiyabilecegim. Kadınım diyebilecegim gurur duyabilecegim biriyle evlenmek isterim. Saygisiz kustah biriyle mümkün değil. Velevki evlendim. Döverim. Kadına siddetten hapse girerim. Bosanma davası açılır hayatım kötü gider. O yüzden hiç evlenmiyorum. Evlenip başıma bela alamam
Cevap sahibi3 ayOlurda birgün hapse girersem. Eşini dövdü diye hapse girerim. ya da birini dövdü öldürdü diye baska bir sebeb görmüyorum. O yüzden başıma bela almaya gerek yok. Ne diye evlenip hapse gireyim. İllahaki beni sinirlendirecek evlendiğim kadın. İllahaki benden dayak yiyecek. Ne diye evleneyim? Dövme ihtimalim %100. Dünyanın en iyi kadiniyla bile evlensem mutlaka tokatı yer. Severek dövüyorum bazen. Bazende seks yaparken dövüyorum. Bazen severken tokat atıyorum. Tokata razi birisi varsa. Benimle iyi gecinecej beni asla sinirlendirmeyecek biri varsa evlenirim. Ama oda benden tokat yer çünkü ben illahaki seviyorum kadina tokat atmayi 😆🤣😁😅 velevki tokata razı biriydi yine saygısızlık yaptı da anneme anne demedi. Döve döve dedirtirim. İşkence ederim. Hapse girecegim için evlenmiyorum teşekkürler
- 3 ay
Yazık çok yazık iyi yapıyorsun kimseyle evlenmeyerek insan hayatı bu kadar basit mi ya senin gibi saçma canım düşüncede olanlar için bu dünya kadınlara cehennem gibi geliyor sizden güçsüz varlıklara göçünüz yetiyo demi acizlik yazık
- 3 ay
Bence sen ne olursa olsun bir kadını dövüp, cinayet işlemeye bahane arıyorsun. Yazdıklarını okuyunca nasıl hastalıklı bir psikolojiye sahip olduğun anlaşılıyor. Şiddete meyillisin ve bunu başkası üzerinden değil ancak bir kadın üzerinden yapmaya bahane arıyorsun. İşine geliyorsa dışarıda sana saygısızlıklık yapan adamlar hakkında böyle konuş.
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayBir tane annem ve babam var onlara içten hitap ettiğim gibi eşimin ailesine hitap etmem ve öyle görmem tabii ki de mümkün değil. Ancak teyze ve amca diyemeyeceğim içinde isimden sonra anne ve baba diyebilirim diye düşünüyorum
02 Yorumla- 3 ay
Yani
- 3 ay
İçten gelmiyormuş, söylemezsen içinden gelmez, söyleyeceksin ki içinden gelsin.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 3 ayTabiki annen kadar olamaz kayınvalide ancak tutup teyze de diyemezsin. İsim + anne diyebilirsin. Sonuçta o da bir anne sevdiğin kişiyi dünyaya getiren kadın ben böyle düşünüyorum bebek 😎💟
04 Yorumla- 3 ay
Tam bir hanımefendi
- 3 ay
Sensin hanımefendi ❤
- 3 ay
🌸💖
- 3 ay
Kedişi öp 😎💓🍭
3 ayBenim bir babam bir tane de annem var oda beni doğurup büyüten gelip iki günlüğüne tanıdığım birine anne baba demek de hiç benlik değil onlar bana desin 🤣🤣🤣
16 Yorumla- 3 ay
Onlar da kim jhg
- 3 ay
Daha belli değiller 😂 olunca soyletirim 🤣
- 3 ay
Onlarda ismimizi söylese de kabulüz ödeşiriz öhg
- 3 ay
Bence hiç yüz yüze gelmeyelim düğünden sonra 😂
- 3 ay
Kayıplara karışın jhg
- 3 ay
Evet 😎
3 ayHayır demem hiçbir kuvvet kendi annem ve babam dışında kişilere anne baba detirtemez saygıda kusur etmem ama o kutsal iki kelimeyi kendi öz annem ve babamdan başkasına söylemen. Ne yani nikahlandık diye yabancı insanlara anne baba mı dicem. Yok canım daha neler
01 Yorumla- 3 ay
Aaa yoksa masada bırakırız o kadar
Ben diyorum ya mis gibi de oluyor. Hem rahat ve kolay hem de karşı tarafla anne baba ilişkisi kuruluyor. Tabi ne kadar sevdiğin ve kendine yakın gördüğünle de ilgili.
01 Yorumla- 3 ay
Tabi kelime israfından kurtuluyon
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayAnne baba diye her cuma arardım yemedim kazık kalmadı 2 yıldır küsüm kendi ailenden başkasına denmez denmemeli. Ama fedakar çok iyi niyetli insanlar olur gelinim diye denebilir belki.
01 Yorumla- 3 ay
Üzücü
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayya aslında bu bana hep çok zor gelen bir durum olmuştur. bazıları çok kolay alışabiliyor, görüyorum. ama belki benim anne babam benim için çok özel, bilemiyorum 🥰🥰
01 Yorumla- 3 ay
Ne demek bilemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
3 ayAnniş/Babiş dediğim için benimkilere garibime giderdi başta. Yeter ki seveyim, onlar da isterse derim tabii ki.
14 Yorumla- 3 ay
Bi de sonuna iş eki
- 3 ay
Kendimi bildim bileli böyle hitap ediyorum onlara. 😂
- 3 ay
Biyolojik olanlara daha demedik dur bi jhg
- 3 ay
😂😂😂
Ben diyorum kendi annemizi babamizi bıraktık, onlarda bir annemiz ve babamız ki kendi annemden görmediğim sevgiyi kayın validem de gördüm emin ol ki doguma girmiştim annem yanımda yoktu gelmedi , doğumum zordu risk vardı ne geldi ne insan yalanda olsa bir ağlar yok ama yabancı biri kayın validem ben dogumdan çıkana kadar ağlamış, di her konuda yardımcı oldu bana
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 768 cevap paylaştı.
s 3 ayİlk maçlarda biraz alışamıyorsun ama sonradan normal geliyor. Onlar da sonuçta anne baban yani denilecek tabii ki.
12 Yorumla- 3 ay
Deyiniz madem
- 3 ay
İkisi de rahmetli oldu diyordum yoksa.
3 ayBence yanlış ama toplum tarafından genel kabul görmüş bir olay. Söylenmediği zaman büyükler üzülebiliyor. Bu yüzden anne/baba kelimesinin başına kişinin ismini koyarak hitap etmeyi daha doğru buluyorum.
00 Yorumla
3 ayToplumun çoğunluğuna göre doğru ve olması gereken bir şey ama bana göre doğru değil. Sırf oğulları ile evlendim diye anne-babasına "anne-baba" Demek saçmalık. Sonuçta öz kızı-oğlu değilsin, gelini-damadısın. İsminin yanına teyze-amca ekleyip o şekil hitap etmek daha uygun.
00 Yorumla
3 ayHakediyorlarsa gerekli, bazı şeyleri haketmek gerektiğine inanıyorum karşındaki içini doldurmuyorsa ve sana öyle hissettirmiyorsa bunu bilmeye onun da hakkı var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayAnnesine anne demek zor değil de Babasına bende baba demeyi doğru bulmuyorum hayırdır yani benim bir tane babam var baba demek annenin kocası demek benim kendi babam varken neden başkasına baba diyeyim ki mantıksız ve saçmalık
02 Yorumla- 3 ay
Cift anamız babamız var tamam mı jhf
Cevap sahibi3 ayİşte ben öyle hissedemiyorum 🤣🤣
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 3 ayBen diyorum ya başta zorlandım ama sağolsunlar kendi kızları gibi davranıyorlar zaten. Ki istersen anne baba deme dediler ta en başında
01 Yorumla- 3 ay
Maşallah
Demem çünkü ayıp eşimin annesi benim annem değil eğer annem gibi görüp anne dersem eşim kardeşim olur
02 Yorumla- 3 ay
Matematik sorusu çözüyoruz şurda
- 3 ay
Cevap anlaşılır değil
Tabikide dogru olan bu ama bana nasıl gelirlerse öyle giderim ne fazla uzak nede fazla yakın olur ideal seviye iyi
01 Yorumla- 3 ay
Kana kan dişe diş
3 ayYok canım, bence doğru değil. Ailenizin istediği varsa başka ama aksi halde sadece isimle hitap etmek daha doğal.
01 Yorumla- 3 ay
Gayet mantıklı
Gizli Üye(25-29)3 ayEvlenince eşimin annesi benim anne ve babam değil kayınanam ve kayınbabam oluyor. Zaten annem ve babam varken neden başkasına da öyle demek gerekiyor ki?
11 Yorumla- 3 ay
Hiççz
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayAnnem akrabası olmamasına rağmen babaanneme 35 senedir teyze diyor sjdjskskksksk
13 Yorumla- 3 ay
Asil kadın işte jsjsjs
- 3 ay
Araya anne baba ilişkisi girince işin suyu çıkıyor mesafe iyidir her zaman, ki hayatımda gördüğüm en iyi gelin kaynana ilişkisi sjjdjsjs
- 3 ay
Ya bi de söylemek zor gelir olmazs
3 ayBence tabii ki doğru, çünkü evlendiğin kişinin ailesine saygı göstermek önemli. Başlangıçta zor gelebilir ama zamanla doğal oluyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
3 ayTavırlarına bağlı biraz bana karşı 🐍🐍olmadıktan sonra karışıklı sevgi de olur o yüzden denilebilir
00 Yorumla
3 ayÇok severdim kayınvalidemi o da beni severdi annem derdi kızım derdi vefat etti kasımda insanın canının canı olunca canı da farklı yanıyor 😔
00 YorumlaEdemem aileden biriyle evlenmiş givi tövbe ne o öyle
01 Yorumla- 3 ay
Eee bak işte anlamıyorlar
- Aile & Toplum konusunda 633 cevap paylaştı.
3 ayBence değil... Anam değil babam değil..
Terbiyesizlik etmem ama y@vsamaya da gerek yok
00 Yorumla
3 ayEvet, başka ne denir ki, aslında türkiye kartlarında buna mecburuz
01 Yorumla- 3 ay
Toplumsal dayatmalar
3 ayAnne de derim hatta tontişse tontişko bile derim en son kaynişte karar kılarım diye düşünüyorum
01 Yorumla- 3 ay
Kankitoo dee
3 ayŞöyle bir düşününce ben söylerim yaa biliyorum ki eşimde benim annem ve babam a aynı şekilde hitap eder
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben de hiç diyemedim demedim. Garip geliyor bana.
03 Yorumla- 3 ay
Evet ya çok garip
- 3 ay
Mantıklı
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dersin dersin öyle bi dersin ki sen bile şaşırırsın
04 Yorumla- 3 ay
Demem
- 3 ay
Zamanı gelince de demem
Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Benim için demenin bir lüzumu yoktur. İçinden geliyorsa de
01 Yorumla- 3 ay
Kimin içinden ne geliyorsa onu desin
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doğru neden olmasın eşimin annesi benim de annemdir
02 Yorumla- 3 ay
Saygı duyarız ama onaylamıyorum
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. ilerde gelinin ya da damadının dememrsini umursamazsın o zaman
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayO denilir de annecimm babacımm diyenleri gördüm o da gereksiz bence. Ben hayatta yapmam
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
3 ayİçinden geliyorsa dersin, bu kadar şartlandırma kendini.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok olgun yapıcı insanlarsa denir elbette ama sevmeyince samimi olmuyor bu hitap şekli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Asla demiyorum ama annemi kaybettiğim için bu konuda anlayış beklerim diyemem gibi geliyor bana
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Demek gerekir sonuçta onlar seninde atan olmuş oluyor eşin senin ailene baba ve anne demisi gerekir
00 Yorumla
3 aySamimiyete bağlı, kesin de konuşmamak lazım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Samimiysen dersin eşin anne babasına anne baba diye bilir
00 YorumlaÜvey evlat mıyım ben niye anne baba demek zorundayım
00 YorumlaTabi onlar seninde annen baban sayılır etsen iyi olur sonuçta edep diye bir şey var
00 Yorumla
3 ayhayır anne baba dersem kocam kardeşim olur mantıken ben doğru bulmuyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
3 ayKesinlikle yanlış bence doğrusu teyze ve amcadır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayEvet, doğru, olması gereken de bu. Benim anneme ve babama anne ve baba kelimesini kullanmayacaksa o kişiyle evlenmeyi tercih etmem kolay kolay.
04 Yorumla
Cevap sahibi3 ayBenim nişan atma sebeplerimden birisi bu konuydu.
Cevap sahibi3 ayBu tür sorunları da her nedense genç kadınlar çıkartıyor.
- 3 ay
Diyebilenle evleniniz
Cevap sahibi3 ayBir fikir sorduğumu hatırlamıyorum.
3 ayBen demem ama çok iyi insanlardır Çok İyiliklerini görmüşümdür Öyle olursa derim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
3 ayBen diyicem valla kim ne derse desin benimkiler gidince onları severim öyle
00 Yorumla
3 ayİnsanı kan bağı aile yapmaz. O samimiyeti görmüşsem derim
00 Yorumla
3 ayKarşı taraf rahatsız olmuyorsa denebilir ama teyze amca demeyi tercih ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayAsla demek büyük konuşmak demek ama. Büyük konuşma. Eşin de senin anne babana anne baba diye hitap edecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayDeğil. Ben sana anne diyeceksem eşim o zaman benim kardeşim gibi olur. Ve bu iğrenç bir algı. Anne demek çok saçma. Acil değişmeli bu.
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat