Boy : 180
Kg : 61
omuz : 105
gğüs : 95
kol : 29
omuzlarım boyuma göre çok dar ve incecik duruyorum 9 ayda genişler mi acaba?
Kg : 61
omuz : 105
gğüs : 95
kol : 29
omuzlarım boyuma göre çok dar ve incecik duruyorum 9 ayda genişler mi acaba?
Benim boyum 181 kg 67 şu an spora başlamadan önce kilo 58 omuz 105 göğüs 90 kol 29 yani yaklaşık olarak seninle aynıydım göğüs biraz daha azdı işte ama şu an omuzum 121 göğüs 105 kol 35 7 ay gittim
oh masallah usta beslenmede tavuk nalık falan varmıydı senin? onları almak icinde biraz para lazım :/
aga genişler neden genişlemesin 9ay uzun bir süre bir salona body salonuna yazıl hocaya durumu anlat de böyle böyle 9ay sürem var sizin dediginiz herşeyi yaparım felan yaparsın cok rahat 9 ay :)
salona yazıldım 2 hafta oldu :)
normalde 1.5 ay 1 ay alıştırıyorlar sen ne yatpın hoca ne dedi sana hangi haraketleri yapıyorsun ve boy kilo
pardon boy ve kilon yazıyormus :(
göğse çekiş mideye çekiş yana açıs yatarak yana açış cabloyu aşağı çekme halter enseye press mekik ve bacak press birde zbar curl
Cevap
7Cevap
gittiğin gymde hocanın nasıl bir program vereceği ve yapacağın beslenmeye göre değişir ama kesin olan şudur ki 9 ay spor yaparsan şu an ki halinden çok daha iyi olursun
Güzel bir diyetle 10 kilo filen alsan kolu 5 cm büyütsen omuzu bir min.15 cm büyütmen lazım çok iyi bir program lazım ve diyet ama yapılabilir
2 hafta oldu salona yazılalı işte usta
Düzenli çalışırsan omuz kası yapıp omuzları yukarı kaldırabilirsin
yanlamasına geniş durması gerekiyor mümkün mü :)
evet usta
önce bir 10 kilo al 9 ayda yeterince genişletirsin ama disiplinli çalışman yemene içmene de dikkat etmen lazım
kilona göre değişir kaç kilosun?
yaklaşık 2.5 cm diye tahmin ediyorum
cok genıslemez
yapma yaw :S
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar