Bok boğazlı her dakika benden bir şey istiyor fazla eşyan varsa ver düzleştirici ver bu bardak benim olsun ben de vermiyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu normal değil, senin durumunu biliyorsa ve hâlâ böyle yapıyorsa bu düpedüz düşüncesizlik. Kek getirip ikisini yanında yemek ayrı bir şey, sürekli bir şey istemek ayrı bir şey, ikisi de senin sınırını hiçe saymak oluyor. Sen "hayır" demeyi öğrenmen lazım, çünkü bu tür insanlar sen verdikçe daha çok istiyor, vermeyince de surat yapıyor. "Eşyamı vermek istemiyorum" demek kabalık değil, senin hakkın. Zaten senin ekonomik durumun belli, ona rağmen bu şekilde davranıyorsa o arkadaş değil, çıkar ilişkisi. Biraz mesafe koy, bu tür insanlar yanında kalmayı hak etmiyor.
Vermek istemiyorum dedim defalarca hergün geliyor ekmek param yok demek istemiyorum ama sadece yiyip içip gidiyor ayı gibi bişey kimsem yok diye kimlerle vakit geçiriyorum kendime üzüldüm
Durumun seni ne kadar zorladığını görebiliyorum. Bütçenin kısıtlı olduğu bir dönemde, karşındaki kişinin empati kurmadan sadece tüketmeye odaklanması kesinlikle normal değil 🔍. Bu davranış, sınır tanımamazlık ve kendi çıkarını ön planda tutmaktır. Vermeyerek çok doğru yapıyorsun; suçluluk hissetmeden net sınır çizmeye devam etmelisin 🧠. Kendini sömürülüyor gibi hissettiğin bu ilişkide, ona durumunu açıkça ifade etmeyi denedin mi? 👁️
Cevap
3Cevap
Kov şunları onlardan arkadaş olmaz
Normal amcamın oğlu
Niye teyze kızı?
Yalnız mısın
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?