Kişilik & Karakter Hepinizin canı sıkkın di mi tek benim değil yani ekmek yoksa pasta yenir mi? Alfamsı_Tuçiş Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yemek yok arkadaş yok. Cay demledim şu kitabı okuyup kafami soyutlıcam ayattan bea🥴 Güncellemeler+1 yıl Kitapta kocasıni aldatan Neriman dan bahsediyo 🥴 Güncellemeler+1 yıl Ya çok bunaldım ya pufff surdaki cafeye mi gitsem tek başıma duvarlar üstüme üstüme geliyo ya Hepinizin canı sıkkın di mi tek benim değil yani ekmek yoksa pasta yenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Benimde canım çok sıkkın 0 0 Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Yazık lan hayrolsun çivi göndereyim bari tabloyu as 1 15 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Abey duvar babamın malı değil yalnız eyvallah 😂 Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Bu eve kira vermiyorsun dimi Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Yok ben vermiyom arkadas veriyo ama Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Pencereden şu giriyor sanki Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Yok bea Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Rutubetli bir ortam Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl İdare edioz işte Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Dikkat et hasta olma Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Eyvallah başgan Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Bu hafta hava nasıl orada yine gelicem sanki😂 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Geleceğin kişiye sorsana abi😂iyi şimdilik Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Ona gelmiyoum birini Anıtkabir'e getiricem Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Cafe'ye git tabiki Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Uykumda geldi 🥴 Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Uyu o zaman ne diyim Yorumla
Alieñ9 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl yok mu yeni birşeyler benim de canım sıkıldı sjs 0 1 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Hee 😂aman modumda değilim buranin pisliği bitmez zati Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aynen ya. Kimse telefona bakmıyor. 1 1 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Manita yap abey sende Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Aynen ya. 1 1 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl İyi sevindim buna Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. O pencereden benim gıçım sığmaz gelemem 0 1 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Manyyak sana gel diyen mi oldu sanki 😂 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Bugün sıkıcı geçti, yalnız mı yaşıyorsun? 0 4 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Arkadaşla ama o il dışına gitti Yorumla Fth1998 +1 yıl Sevgilin mi? Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Ayy hayır tabi ki Yorumla Fth1998 +1 yıl Yalnızlık zor😢😢😢😢 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Sıkkın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benimde canım çok sıkkın
Yazık lan hayrolsun çivi göndereyim bari tabloyu as
Abey duvar babamın malı değil yalnız eyvallah 😂
Bu eve kira vermiyorsun dimi
Yok ben vermiyom arkadas veriyo ama
Pencereden şu giriyor sanki
Yok bea
Rutubetli bir ortam
İdare edioz işte
Dikkat et hasta olma
Eyvallah başgan
Bu hafta hava nasıl orada yine gelicem sanki😂
Geleceğin kişiye sorsana abi😂iyi şimdilik
Ona gelmiyoum birini Anıtkabir'e getiricem
Cafe'ye git tabiki
Uykumda geldi 🥴
Uyu o zaman ne diyim
yok mu yeni birşeyler benim de canım sıkıldı sjs
Hee 😂aman modumda değilim buranin pisliği bitmez zati
Aynen ya. Kimse telefona bakmıyor.
Manita yap abey sende
Aynen ya.
İyi sevindim buna
O pencereden benim gıçım sığmaz gelemem
Manyyak sana gel diyen mi oldu sanki 😂
Bugün sıkıcı geçti, yalnız mı yaşıyorsun?
Arkadaşla ama o il dışına gitti
Sevgilin mi?
Ayy hayır tabi ki
Yalnızlık zor😢😢😢😢
Pizza iste
Sıkkın