Yeme & İçme Arkadaşlarım ile iftara gidicem biri çorba biri çay yemeği dışarıdan ben ise bisküvili pasta ve file kurabiyelerinden ayıp olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Onlar da uğraşmamışlar pek. Bende başka tatlı yapmayı bilmiyorum 😂 Güncellemeler1 yıl Güncel Arkadaşlarım ile iftara gidicem biri çorba biri çay yemeği dışarıdan ben ise bisküvili pasta ve file kurabiyelerinden ayıp olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tatlı tarifi vereyimmi kız hafif sütlü 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Yaptım bile dkdjkf ayıp olur mu ki. Bence basite kaçmışım gibi duruyor ama onlar da uğraşmamış diye yaptın Yorumla Soran 1 yıl Yaptım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Basit felan değil beğenmeyen yemesin emek var uğraşmisssin boş ver takma baklava yerine bana biri bisküvi pasta getirse daha mutlu olurdum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canım çekti senin yüzünden sumdi yapcam kilo. alcam. haha Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun😁 Yorumla
burçin2334 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl nie ayp olsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Basit bir tatlı ya fakir pastası dkdnkfg Yorumla burçin2334 1 yıl Fakir pastası ama en lezzetli pasta bu zaten arkadaşlarinda pirzola biftek yapmıyor takma kafaya eğlenmeye bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tatlı tarifi vereyimmi kız hafif sütlü
Yaptım bile dkdjkf ayıp olur mu ki. Bence basite kaçmışım gibi duruyor ama onlar da uğraşmamış diye yaptın
Yaptım
Basit felan değil beğenmeyen yemesin emek var uğraşmisssin boş ver takma baklava yerine bana biri bisküvi pasta getirse daha mutlu olurdum
Canım çekti senin yüzünden sumdi yapcam kilo. alcam. haha
Afiyet olsun😁
nie ayp olsun
Basit bir tatlı ya fakir pastası dkdnkfg
Fakir pastası ama en lezzetli pasta bu zaten arkadaşlarinda pirzola biftek yapmıyor takma kafaya eğlenmeye bak
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!