Bir tanıdığımız vardı her akşam yemeği üzerine misafir gelsin gelmesin muhakkak tatlı yapardı. İlk duyduğumda çok garip gelmişti 🙄 şimdi düşünüyorum yine çok garip geliyor. O evde nasıl diyet yapıyorlar acaba allah sabır versin

Bir tanıdığımız vardı her akşam yemeği üzerine misafir gelsin gelmesin muhakkak tatlı yapardı. İlk duyduğumda çok garip gelmişti 🙄 şimdi düşünüyorum yine çok garip geliyor. O evde nasıl diyet yapıyorlar acaba allah sabır versin

Biz yemiyoruz bizde tatlı da olmuyor zaten. Satın alması lüks geliyor. Kendimiz yapsak uğraştırıcı oluyor. Yemeği yer kalkarız annem çayını içer ben kolamı.
Cevap
12Cevap
Hayır, her yemekten sonra tatlı yemiyoruz. Tatlıya düşkün değiliz.
Bence kesinlikle yenmeli diye kural yok ama yenirse de iyi olabilir ben tuhaf şekilde yemekten önce tatlı severim daha çok.
Çok hızlı beğendi geldi sjsjs
Bazı ülkelerde de yemekten önce tatlı yediklerini görmüştüm
O konuda bilgim yok ama ben yemekten sonra zaten midem dolu olacağı için tatlı yiyemem zor
Mecburi değil tabi ama yenebilir. Hayat acı bari yediklerimiz tatlı olsun cınım
Ahaha yarın bu bahaneyi diyetisyenime kullanayım
Her akşam yemem ama benim de tatlı düşkünlüğüm vardır 😌
Diyet için değil ama tatlıya düşkün olmadığım için evde tatlı olmuyor Ramazan ya da misafir yoksa
Onun doğrusu akşam yemeginden önce yenmeli tatlı yemek yedikten sonra yenmez
Akşam yemeği değil de öğlen yemeğinden sonra kesinlikle tatlı komasına giriyoruz
Tatliyi aksam degilde oglen vakti yemek daha iyi
Misafir gelince yemeğin üzerine tatli ve meyve ikram edilir ama bu sadece misafire özeldir onun dışında tamamen karsiyim tatlı çok zararlı
Şeker hastalığı belirtisi bu 😬no
Resmen bağımlılık ahsjs
ya benim genelde yoğurtlu şeyler yedikten sonra canım çekiyor :D hele ki mantıdan sonra
en azından belki ara sıra yenmeli
Tatlı şart değil.. Çay mutlak...
Çay olmazsa o akşam akşamdan sayılmaz zaten
Buldukça yiyenlerdenim 😄
Öyle bir kural yok ama ben yiyorum
Meyve daha iyi bence tatlıdansa
Her akşam yemek intihar olur ya:)
Öyle bir kural yok isteyen yesin..
Hayır ne o öyle sürekli yap ye üşenirim
Bence çok zararlı
Tam obez olmalık evmiş aldjkfljk
İlla tatlı diye Bi derdim yok ama olursa hayırsever özelliklere kadayıf tabi üstüne kaymak
Hiçbir zaman yemem. Kilo yapar
Olsa güzel olur 😀
Hayır
Öyle bir zorunluluk yok.
Hayır tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?