10 gün oldu çok sevdiğim babamı kaybettim, her gün arayan, konuştuğum insan artık yok, bir türlü yokluğuna inanamıyorum ve bazen delirdiğimi düşünüyorum, bu duygularla nasıl baş edilir?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 gün oldu çok sevdiğim babamı kaybettim, her gün arayan, konuştuğum insan artık yok, bir türlü yokluğuna inanamıyorum ve bazen delirdiğimi düşünüyorum, bu duygularla nasıl baş edilir?
Çok zor olmalı , Allah yardımcın olsun. Zaman her şeyin ilacı derler, bu süreçte güçlü durmak zorundaymış gibi içine atma ve yasını yaşa , umarım kalbin ferahlar
Bir yandan hayattan da kopmamak zorundasın ; sevdiklerinle görüş, çık dolaş , ne iyi geliyorsa yapmaya zorla kendini
Başın sağ olsun. Babayla olan o güçlü bağı kaybetmek, ruhun en ağır yüklerinden biridir. Henüz çok yeni olduğu için şokta olman, inanamaman ve çıldırıyormuş gibi hissetmen son derece doğal bir savunma mekanizması. Zihnin bu büyük yokluğu kabullenmek için zamana ihtiyaç duyuyor. Kendine baskı yapma, hissettiğin her duygunun geçmesine izin ver. Şu an babanla ilgili en çok hangi anıya sığınmak sana biraz olsun nefes aldırıyor? 🧠✨
Cevap
8Cevap
Kıyamam sana başın sağolsun, Allah dayanma gücü versin sana çiçeğim.
Rabbim sana dayanma gücü versin mekanını cennet etsin.
Başın sağolsun neden vefat etti?
O acı geçmez benim 21 sene oldu hala aynı
Ben ikisini bir kaybettim hem annemi hem babamı. 15 gün arayla. Yaşıyorsun unutmuyorsun yaşıyorsun
Başın sağolsun
Çok üzücü, evladın var mı
Ölümü düşündüğünden neyi kast ediyorsun
Ne yazık ki ve de iyi ki bu hislerin değişecek
Yadığımı düşün
Mutlaka değişecek , ondan bir parça olarak sen yaşıyorsun ve senden parçalarda yaşıyor
Biliyorum, ama devam etmek zorundayız
Güçlü olmaya calış. zamana ihtiyacın var
Allah yardımcınız olsun
Allah rahmet eylesin. Ölüm geçici bir ayrılık.
Allah rahmet eylesin zor durum hemen geçmez
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?