Kanserdi 9 ay tedavileriyle her şeyiyle ilgilendim uğraştım ve kaybettik…
Hayat çok boş geliyor artık ne yapabilirim çok çaresiz hissediyorum
Kanserdi 9 ay tedavileriyle her şeyiyle ilgilendim uğraştım ve kaybettik…
Hayat çok boş geliyor artık ne yapabilirim çok çaresiz hissediyorum
Sizi çok iyi anlıyorum, birinin diğerini anlayabilmesinin en önemli unsurudur aynı şeyleri geçmişte yaşamış olmak. Bende sizin gibi dokuz aylık bir mücadele sonrasında kanser sebebi ile babamı kaybettim. Cinsiyetiniz ne olursa olsun, yaşınız ne olursa olsun baba hayatımızın en büyük desteğidir ve yokluğu yaşayabileceğimiz en büyük boşluktur. Varlığı yeter dediğimiz anlamı tam olarak dolduran en büyük güçtür. Sabırlar sizler ile olsun, bundan sonra yapabileceğiniz en doğru yerinde olan davranış, babanız yaşıyormuş gibi onun şerefine, onun karakterine onun değer ve inançlarına layık olarak onu gurur ile kalbinizde taşıyor olmak olacaktır. Hayatınızda nasıl ilerlerseniz ilerleyin, babanızdan öğrendikleriniz ile ilerlemeniz yegane emeliniz olsun. Temenni ederim ki; gelecek size her zaman iyi şeyler getirsin. Artık sadece bir çocuk değil, aynı zaman da birde babasınız. Bu kavramları onur ile taşıyın.
Acını en içten en kalbi duygularımla paylaşıyor sabırlar metanetler diliyorum Işıklar içinde ışıklarla olsun
Benimde babami kaybedeli bugün 34. yil oldu 91 de bugün mide kanaması sonucu yitirdim
Zor
Ama modern çağın en büyük şairlerinden Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin bir yerinde Acılarda sevinçler gibi olgunlaştırır insanı der Ve şiirinin son mısraları Hayat insana sunulmuş bir armağandır diye biter
Sevdiklerine sarılacaksın
Benim mesala annem ve 4 yaş küçük bir erkek kardeşim var ve biri 9. yasinda diğeri 1. yasinda erkek yeğenlerim onlara sarıldım
Başınız sağolsun arkadasım kader alım yazgısı öyleymiş yapacak bir şey yok dünyaya gelen her canlı bir gün ölümü tadacak. Ölenle ölünmüyor hayat devam ediyor. Bundan sonra babanı anılarla yaşayacaksınız. Onlara layık olacak şekilde bir yaşamla ayakta durup onu siz anılarla siz yaşayacaksınız. Allah sabır ve metanet versin
Allah rahmet eylesin çok zor acını hissediyorum 😢 Allah sabır versin. Kardeşim öldüğünde biri bana şunu demişti “Hayat devam ediyor. Zamanla acın hafiflemeyecek ama bu acıyla yaşamayı öğreneceksin.” Ne yazık ki aklına her geldiğinde için acıyacak üzüleceksin ama kendini hayal meşgaşelerine verirsen kolay atlatırsın.
Cevap
20Cevap
İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn
Allah geldik dönüş ancak onadır
Acını paylaşıyorum basın sagolsun mekanı cennet olsun
Bu acının tarifi yok zor bir dönem bil bol dua et kendini isyana ya da başka bir şeye sürükleme asla
Başın sağ olsun benimde 2015 te benimde akciğer kanserinde vefat etti yapacak bir şey yok miras var mı var ise sorun ondan sonra başlıyor amcayı dayıyı kardeşi o zaman tanırsın
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun. Çok üzüldüm gerçekten babalar çok kıymetli. Babasını kaybeden çocukluğunu kaybeder derler. Üzüntünü tüm kalbimle paylaşıyorum. 😔🔥
Başın sağolsun. Allah kolaylıklar versin. Zamandan başka çare yok bu yaraya, birde ne kadar mümkün olursa kafanı başka şeylere yöneltmek iyi gelebilir iş vb.
Ah be kuzum... Çok üzüldüm... Başın sağolsun, nur içinde yatsın babacığın... Mekanı cennet olsun...
Zor bir durum
Yasli hasta farketmez hatta konusamiyor bile olsa yasasin
Orada dursun yeter
Baba dağdır
Basiniz sagolsun
Başın sağolsun. Ancak yaşayan anlar. Zamanla alışacaksın ama bu günleri yaşamadan alışılmıyor maalesef.
Allah rahmet eylesin. Başın sagolsun. Biraz zamana birakman gerekiyor. Hayat devam ediyor bir şekilde hayata tutunmalısım
Başın sağolsun. Ye, iç, gez eğlen. Ömür ömür öabuk geçiyor
Allah rahmet eylesin. Dua ederek gönlümü ferahlatabilirsin
Zamanla canım zamanla... Geçmeyecek. Ama azalıcak başetmeyi öğreneceksin
dostoyevski sözü:
"önce biraz ağladılar ama alıştılar şimdi. aşağılık insanoğlu her şeye alışır!"
Başın sağ olsun kardeşim, benim de babam yok maalesef... Sana ne desem boş şu an, zamanla geçiyor acısı. Mekanı cennet olsun 🌸🙏🏻
başın sağolsun benimde 3 sene oldu insan kabullenemiyor sadece alışıyorsun
Rabbim rahmet etsin. Ölenle ölünmüyor hayat devam ediyor. Hayat zaten dolu değil ki eksiklerini tamamlaya bak
Ahh kuzum ya
Başın çok sağolsun
😔😔
Başın sağolsun, zaman ver kendine.
ne zmn vefat etti
Başın sağ olsun Rabbim sabır versin
Başın sağ olsun allah sabır versin
Başın sağolsun
Başınız sağ olsun
Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin...
Basın sağ olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?