Babamı kaybettim.. çok üzgünüm. Nasıl dayanacağımı bilmiyorum?

Babacığımı kaybettim. Annem 10 yıl önce kanserdi ve yendi. Bu yıl tekrar kansere yakalandı. Tüm aile biraya geldik ona moral olsun diye. Tüm kardeşlerde biradaydık. Ablamla ben sürekli kavga halindeydik. Meğer babamın son günü olan o gün sabah sabunu diye buraya koydun kavgası yaptım oda bana çıkıştı derken sözlü tarttıştık. Babamda ona ve bana kızdı. İkimizde trip attık ona ( babam aşırı iyi ve merhametli biriydi..) Herkes dışarı hava almaya gitti bende akşam çıktım normalde akşam 7'den sonra evden çıkmazdım ama çıktım. Akşam 9:30 gibi eve giderken Yoldayken babamın kalp krizi geçirdiği haberini aldım. Çok üzgünüm.3 gündür öKSürüyordu hep kızıyorduk ona sigara içme baba hep ondan diye ama gidipte dr götürmedik. Vicdan azabı çekiyorum. İlgilenmediğim için ve o gün öyle ayrıldığım için ondan. Babam bizleri çok severdi yetim büyümüştü.5 çocuğunu büyüttü, işe girdi. Daha çok güzel günlerimiz olacaktı. Ardından namaza başladım, dua ediyorum. İnşaAllah Kuran'da öğreneceğim. Ama bunların hiçbiri onu geri getirmeyecek. Babam çok iyi biriydi ve çok merhametli, kimse hakkında bir kötülük düşünmeyen biriydi.64 yaşında babam gitti benden. Çok erkendi be babam. Ecel diyorlar susuyorum.. Daha yaşanacak güzel günlerimiz vardı. Uyuyamıyorum, yiyemiyorum, sabah olsun istemiyorum hiç. Nasıl dayanacağım buna ben
Babamı kaybettim.. çok üzgünüm. Nasıl dayanacağımı bilmiyorum?