Yaklaşık 2 yıl evvel Babamı kaybettim sürekli bir özlem var tabide zaman zaman sanki farkındalık gibi bişey oluyor ve 1 saat önce kaybetmişim gibi çok fena yanıyorum boğulacak gibi oluyor nefes alamıyorum ve dağılıyorum toparlamam bir kaç günü buluyor bir müddet sonra yeniden aynı şey oluyor. Bu durumda olan yaşayan varmı? Kaybedenlerin Baba Ve Annelerine rahmet diliyorum
Cevabın nedir?
bende babamı 8 ay önce kaybettim.. bahsettiğin durumlar bende de oluyor bununla başa çıkamıyorsun aslında sadece çıktığını zannediyosun asla unutamazsın sadece alışırsın o da böyle olur işte bazen bir anda bişey olur öyle sağlam bir yumruk iner ki midene bağıra bağra ağlamak istersin haykırmak istersin sanki kalbinin acısından ölecekmişsin gibi olursun bu acı belki bir saat belki bir gün belkide bir kaç gün sürer ama olur hep zaman zaman unutamazsın bu nasıl unutulabilir ki bayram gelir babalar günü gelir etrafında babasına sarılan evlatlar görürsün onlar için dua edersin babasız kalmasınlar diye sonra dönüp neden ben babasız kaldım dersin bu böyle sürer gider yapabileceğin tek bişey var kardeşim sadece dua her fırsatta babacığına dualar gönder bundan başka yapılacak hiçbişey yok allah yardımcın olsun sana da ailene de sabır versin rabbim babacığının mekanını cennet eylesin inşallah
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Babamı kaybetmedim, birkac ay once kardesimi kaybettim..
Ara ara yokluyor o yasadiklarin beni, biseyle bas ettigim yok.. Hatirladikca basa donuyorum.. Ama yansitmamakta ustalastim..
Basin sagolsun11 Yorumla
dostum öncelikle başın sağolsun benim babam kanserden ölmeden önce kendimi hazırlamak maksatıyla babası vefatetmiş bir arkadaşıma sormuştum nasıl bir his nedir ne değildir diye bana dostum hayatta herşeyin bir tarifi olabilir ama bunun yok yaşamadanda öğrenemezsin demişti şu anda bahsettiğin konu ta kendisi eve girdiğinde salona dalıp selamun aleyküm dediğinde başını kaldırıp aleykum selam evlat diyen bırının olmamasımı yoksa dara düştüğünde l*n babam çözer diyemeyişinmi baban varken mermiye kafa atıcak kadar çılgınlık yapabileceğini düşünürken baban öldükten sonra kendinden başka kimseyle konuşamayıp konuşsanda seni anlayamayacaklarını bilip susmanmı velhasıl kelam allah geride kalanlara uzun ömür versin mekanları cennet olsun
22 Yorumla- +1 yıl
biz 5 sene mücadele verdik ilk ameliyatta düzeldi herşey yoluna giriyor dedik 5 sene sonra taktiri ilahinin önüne geçemedik ama iyiki hızlı olmuş böyle söyleyince tuhaf oluyo ama allah daha fazla acı çektirmemiş benim babamın vefatındaki tek tesellim hastalık nüksettikten sonra oda 1 2 ay gıbı bı sure yasadı daha fazla acı çekmeden vefat etti
- +1 yıl
bunun bir çaresi yok baban gidince iki gözün kör olur sırtını verecek duvarlar yıkılır
tutunacak dalın kalmaz yaşamak zorlaşır cesaretin kırılır
unutumasın unutursan hayat sana her fırsatta hatırlatır
onsuz yaşamaya alışamasın ama gün geçtikce öğrenirsin
senin derdinin bir çaresi yok kardeşim
gaflet nedir bilirmisin işte o gaflettir bizi yaşatan o olmasa yaşayamayız43 Yorumla- +1 yıl
ben 14 yaşımda kaybettim sen yine şanslısın buna şukretmelisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
10Cevap
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Allahtan sabır iste kardeş ölüm allahın emri hüzün özlem illaki olur ama fazlası kişi için iyi olmaz. Bu dünya gelip geçici. Rolünü tamamlayan gidiyor. Senin baban benim babam ve diğerlerinin yakınları tamamladılar ve gittiler. Sıra bizde. Dua et sıkıntın ne yöndeyse. Yer gök duayla duruyor dua da bir müslümanın en güçlü silahıdır. Allaha emanet
11 YorumlaBu bir gerçektik. buna birşey yapamazsın. tutup zamanı geriye sarmak istersin. ama öyle bir imkan yok ne yazk ki, insan zamanla tek başına durmayı öğrenmeli, eğer zorlanıyorsa duvara yaslanmalı ve duvardan destek almalı, yinede ayakta durabilmeyi başarmalıdır. seninde çocukların olduğunda onlarsa sensiz yapamayacaklar.
Ama gerçekler böyle acıdır. bugün senin baban yarın benim babam, 3 hafta sonra başkasının babası.
Vakti gelen, gider.11 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin. annem ve babam vefat ettiğinde 34 yaşındaydım.2 senem çok kötü geçti hiç unutamadım. insanlardan hayattan koptum.4. yıl elimde telefon hergün beni arayan annemin telefon etmesini bekledim.5 . sene hayatımı değiştirdim Bodruma yerleştim. zaman zaman aklıma geliyorlar. ama ayakta durmak zorundaydım. şimdi sıhhatli biriyim. zordu
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Biraz kısa yazdım baymayım diye. Sabır arkadaşım.
- +1 yıl
Benimkine 10 yıl oldu. Merak etme acısı git gide hafifler. Ben küçük kaybettiğim için yüzünü pek hatırlamıyorum sadece resimlerden bide şu var yakında rüyalarına bile gelmeyecek
12 Yorumla- +1 yıl
Amin. Sağol
- +1 yıl
Değilim ama bu durumları yaşamadan vereceğim cevap onu özlediğinde yanına gidip hiç olmamış gibi özlemini yaşa onla
Yani onu özletme kendine ama boğulma bu özlemle.10 Yorumla . bu acıyı yasayn blır bn yasamadım o yuzden bısey demıorum allah rahmet eylesın demk ıcın yazdım
11 YorumlaBazen sanki rüyaymış da ne zaman uyanıcam diye düşünüyorum çok özlediğim zamanlarda ağlama nöbetleri oluyor geçiyor sonra tekrar oluyor böyle gidiyor hiç geçmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece baba olsa. Annemi de.
7 yıldır görmüyorum. Abim büyüttü beni10 Yorumla Allah rahmet eylesin :/
11 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
11 Yorumla Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Huzur için de yatsın abicim
11 Yorumlazamanla buz kesersin geçiyor
10 YorumlaBaşın sağolsun :(
118 YorumlaBaşın sağolsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok özledim 😢
22 Yorumla- +1 yıl
Saol seninde Allah rahmet eylesin
Diğer konusunda 19,7b cevap paylaştı. Ya o yaşarken kaybedenler ne yapmali hocam..
20 Yorumla10 yasındayken kaybettim, insan zamanla alısıyor
10 Yorumlapara vermiodu zaten :D
00 YorumlaBasa cikmiyorum.
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar