Arkadaşlar benim babam bundan 1 sene önce akciğer kanserine yakalandı, günden güne eriyordu babam ve babam acıya fazla dayanamadı ve vefat etti.
Ama aklımdan bir türlü çıkaramıyorum hayat enerjisi sıfır şu an bende sizce ne yapmalıyım nasıl geçer bu acı?
Ha bu arada anne babanızın kıymetini bilin sizi bu dünyada karşılıksız düşünen tek varlıklarınızdır
Ama aklımdan bir türlü çıkaramıyorum hayat enerjisi sıfır şu an bende sizce ne yapmalıyım nasıl geçer bu acı?
Ha bu arada anne babanızın kıymetini bilin sizi bu dünyada karşılıksız düşünen tek varlıklarınızdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun inşaallah bende babamı 16sene önce aynı hastalıktan kaybettim o da benim gözümün önünde eridi gitti seni çok ama çok iyi anlıyorum daha acın taze 1sene çok bi zaman değil 16yıldır acısı geçmiyor onu söylim ama alışıyor insan mecburen alışıyor hayatının en önemli günleride az buruk oluyor ama Rabbim dayanma gücünü emin ol veriyor insanız başka çaremiz yok dayanıp alışmak zorundayız ilk yıllar tabi çok çok daha zor oluyor uzmandan yardım almak seni daha rahatlatıcaktır bende zamanında yardım almıştım. Rabbim kalbine genişlik versin dayanma gücü versin inşaallah.
Ya babam bir sene önce kansere yakalandı 2 ay önce vefat etti ama gerçekten aşırı zor bir durum çünkü babam daha 58 yaşındaydı kendince hayalleri vardı hayallerini gerçekleştirmeden gitti ve öyle bir durum ki vefatının son 10 günü ben babamı köyüne götürdüm çok istemişti gecesine geri döndüm dönerken otobüsü kaçırmamak için o acele ile arabadan babama son bakışım vardı içimden keşke elini öpseydim dedim hala onun pişmanlığı var nasıl yapıcam nereden başlıyacam bilmiyorum
2ay o kadar az bi süre ki öncelikle bırak acını bi yaşa doya doya bı öule hemen geçip hayata yeniden başlanabilecek bir olay değil ayrıca pişmanlık duyma otübüsü kaçırmamak için öpmemişsin evet böyle şeyşer insanın içinde kalır ama pişman olup kendini üzüp harab etme daha fazla babalar evlatlarının huyunu bilirler geç kalıyo olmasaydın illaki öper sarılırdın hem nerden bilecektin ki böyle olacağını
Rabbim sana sabir versin kardesim bol bol fetih suresi ayetel kursi bunlari oku yuce rabbimin dedigi gibi ben size sah damarinizdan yakinim diyor yuce mevlama sigin ickiye haramlara dusme sakin dustuysende tovbe et ne diyor bu kiz deme dunya imtihan dunyasi hepimiz olecegiz elbet seni Şu an ne kadar iyi anliyorum desem de basima gelmeden bilemem ama hayata tutunman lazim cokme yuce arsin sahibine sigin 🥺😌
Öncelikle teşekkür ederim yazdıkların için zamanla acıya alışıyorsun ama özlemin daha çok artıyor hangi konu olursa olsun moralim bozulduğunda hep babam aklıma geliyor ailem de babam dışında kimseyle anlaşamıyorum Şimdi nereden başlayacağım gerçekten beni gerçekten kanser çok kötü bir hastalık babam gittikçe eriyordu Bunu kendi biliyordu her gece ağlıyordu gerçekten çok zor bir yıl atlattım 2020’de öyle şeyler yaşadım ki Hayatımın dönüm noktası oldu
Seni anliyorum ama psikologa veya psikiyatstese gitsen ne diyecekler ki hayat devam ediyor diyecekler anlamayacaklar hissettigin duygunu en fazla anti depresan ilaci veririler kendi kendini ayakta tutmalisin her zaman uzuldugunde Allah a dua et rahmetli babanin ruhuna dua et dua ettikce rahatliyacaksin emin ol 🙏🏻
Geçmez zamanla daha az hatırlarsın ama tabiki acısı aynı kalır hayatta meşgul olacağın çok şey olacak
Zamanla alışıyorsun reis.
Yaşamadığım için ne desem bos
hiç bilmiyorum