Ne başlık atacağımı bilemedim böyle bir acının tarifi olabilirmi.yaklaşık 1 ay önce babama karaciğer kanseri teşhisi konuldu 1 aydır gereken araştırmalar neticesinde bugün ameliyat ve nakil şansı kalmamış kemoterapide çok zor yapabilirmiyiz duruma göre bakacağız dendi.2-6 ay arası yaşar dendi.1 ay önce ufak tefek dertlerimizle herşey çok güzeldi ama 1 aydır sanki bu dünyada değiliz heryer duvar heryer karanlık.gözümüzün önünde hergün eriyor.bundan büyük acı var mıbilemiyorum babamın ölümünü adım adım izleyeceğiz yazarken bile konduramıyorum.ve bu durumdan haberi yok halen araştırılıyor biliyor ve neticeyi soruyor buda kahrediyor.içimi dökmek istedim.duaya ihtiyacımız var en azından fazla acı çekmemesi için ve sabra ihtiyacımız var.Allah kimseye böyle acı yaşatmasın
Cevabın nedir?
+1 yılSene 2010, aylardan hangisiydi pek anımsayamadım.
Blog açmayı düşünüyordum, öncesinde fikir toplamak adına o vakitlerin popüler bloggerlarına bakıyordum. Url'sini hatırlayamadım, belki de kapatmıştır. Bertuğ diye bir adamın bloğuna rastladım. Gayet güzel yazardı.
Tema tema şiirleri ele alırdı. O vakitler arşivime giren çoğu şiire vesile olmuştu. Hatırlıyorum, bir şiiri okurken gözlerim dolmuştu.
Benim ne babam öldü, ne annem, ne de beraber büyüdüğüm bir yakınım. Ölen birkaç kişi elbet oldu ama yakınlık derecem fazla olmadığı için 3-5 gün sonra yadımdan siliniyordu. Bunun için çoğu kez kızmışımdır kendime. "Çabuk harcıyorsun ve hiç ölmeyecekmişsin gibi davranıyorsun" derim.
Lafı pek dolandırmayacağım. Benim acım en fazla ay başlarında gelen regl sancısı ve birkaç sevdiğim insanın sorunları üzerine olur. Henüz daha kötüsüyle karşılaşmadım.
Velhasıl kelam, blogta gezinirken Cemal Süreya'nın babasıyla alakalı bir şiirine rastladım. Ilk kez görmüştüm, okumamla yaşları suratımda hissetmem bir oldu. Soğuk çığ tanesi gibi yüzüme battı her damla. Yaşamadım belki ölümü ama hissettim. En derinde, en içimde. Paylaşayım müsaadenizle sizlerle de.
Buradan kaybettiğiniz her kişi için rahmet dilerim. Başınız sağolsun...
"SİZİN HİÇ BABANIZ ÖLDÜ MÜ?
Siz hiç babanızla 8 yaşında tanıştınız mı?
Ben tanıştım!
Sarılmadık, konuşmadık belki ama tanıştım. Bir taş yığınında adını okudum henüz yeni söktüğüm alfabemle...
Siz hiç şuursuzca aktörlere, tanıdık tanımadık birçok insana, içten içe “baba” dediniz mi?
Ben dedim!
Her seferinde “hiçbiri baba değil” desem de, dedim.
Siz hiç eve her gelene, hoşgeldin kolonyası tutar gibi, elinden tutup babanızın resmini gösterdiniz mi?
Ben gösterdim!
Acıyan suratlarla karşılaştım belki ama gösterdim.
Siz hiç depremden ölüler etkilenir mi diye düşündünüz mü çocuk aklınızla?
Ben düşündüm!
Kimi güldü, kimi kafasını çevirdi, ağladı bana bakarak ama düşündüm.
Siz hiç annenizin karnındayken babanızın helvasını yediniz mi?
Ben yedim!
Mideme dokundu belki ama yedim...
Siz hiç ”gözleri aynı babası” dendiği için kendi gözünüzü öpmeye çalıştınız mı?
Ben çalıştım!
Öpemedim belki ama dokundum.
Siz hiç 21 yıl sonra onun imzasını bulunca lotodan ikramiye kazanmışcasına mutlu oldunuz mu?
Ben oldum!
Zengin olamadım ama etime kazıttım, nasıl mutluyum.
Sizin hiç babasının elini tutmuş bi' kız çocuğu gördüğünüzde, cam kırıkları doldu mu yüreğinize?
Benim doldu!
Kanı hep içime aktı belki ama doldu.
Siz hiç “ölü toprağı eve girmez” dendiği halde, gizli gizli çantanıza doldurup, başucunuza koyup her gece onunla uyudunuz mu aynı odada?
Ben uyuyorum!
Belki puslu bi' havası var odamın ama uyuyorum.
Siz hiç iki kaş, iki göz gördünüz mü?
Hiçbir çift ele dokundunuz mu? Bir sakalı sevdiniz mi?
Bir ayak sesi duydunuz mu? Bir insana ait, bir babaya ait?
Ne gördüm, ne dokundum, ne sevdim, ne duydum..."
Cemal SÜREYA51 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılDoktorlar bazen en en kötüsüne hazırlamak için çok acımasız olabiliyorlar. Benim annemde kan pıhtılaşmasından yoğun bakıma alında 2 ay önce, doktor hiç ümit vermedi, ölüm riski büyük, hayati tehlikesi yüksek diyordu, hemde yoğun bakıma alınmadan önce annemin yanında :// Ama çok şükür dedikleri gibi olmadı, atlattı ve çıkardık ordan 1 ay kadar önce. Bilirim çok çok zor dönemler, ben hayatımdaki en kötü günleri geçirmiştim.. Umarım sizde atlatırsınız bir şekilde, bir çözümle.. Çok çok geçmiş olsun..
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. öncelikle geçmiş olsun ALLAH bütün hasta kullarına acil şifalar yakınllarına dayanma gücü versin. ölümün her türlüsü ve her yakının ölümü acıdır dayanmak zordur. Ama ALLAH sabır veriyor. ölüm hepimiziçin hak olduguna göre ölüme her an hazırlıklı olmamız gerekiyor. belli bir yaştan ya da hastalıktan sonra ölüm aranır hale geliyor. yaşlı insanlar yaşama arzusunu kaybediyor.. hasta annemi ziyarete gelen saglam bir yaşlı amca şöyle demişti. hani insan tarhana çorbasının kokusunu özler ya işte ölümü öyle özlüyorum demişti. bu tarhana topak tarhanadır.çok şiddetli bir kokusu vardır.ölüm bir nimettir anlayan için. BU DÜNYA FANİDİR GELENLER GEÇER. GİDENLER GELENİN YERİNİ AÇAR. ( BU çok uzun olan kendi şiirimden bir parçadır) ölüm olmasaydı dünyaya gelenler nerede yaşayacaktı acaba. babanız torunlarının yaşayacagı yeri boşaltacaktır.. Allah yardımcınız olsun
01 Yorumla
Başınız sağolsun kardeşim. Karaciğer kanserinin sanırım nasıl bir hastalık olduğunu kavrayamayıp burada ingiliz karbonatı tavsiye eden arkadaşları hayretle okudum maalesef. Arkadaşlar grip değil bu, karaciğer kanseri... Bilinçlenin biraz, ayıp artık bu kadarı da.
Yazına ayrı kaybına ayrı üzüldüm kardeşim; Allah rahmet eylesin.01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
44Cevap
Okurken ağladım gerçekten, babam şuanlık sağlam şükür ama çok sıgara içiyor, çocukluktan beri ya kanser olursa diyordum ağlıyordum.. bırakmazsa yakın tabiki de. Her ne kadar babam olsa da işleri dolayısıyla pek göremiyorum çok özlüyorum, 20 senelıık hayatım da ona tadamadım. İnan cok ama cok uzuldum, dileklerim seninle.. ben bile senin için tarifi olmayan bir acı çekiyorum senin halin? inan bılmıyorum... Bak benım annemin böbrek yetmezlıgı vardı senelerdir böbrek arandı bulunamadı ama ben hıc umudumu kaybetmedim.. gözumun önunde kaç kere ölümden döndü.. ama umudunu kaybetme ne mucizeler var bu dünya da. Umarım baban çok yaşar sağlı bir şekilde. Umudunu kaybetme arkadaşım çok çok çok geçmiş olsun.. hayat kısa ama bunu da unutma:((
11 YorumlaOmerta adlı üyeyi engellemiş olduğun için benden rica etti çok geçmiş dileklerini iletiyor mesajı şu :
vücudun ph seviyesi yüksek şekilde beslenmesini araştırıyordum. Yıllarca beslenme düzeninden bozulan vücut asit biriktirip beraberinde doku bozulmasına sonrasında hastalığa yakalanmaya yol açıyor. Okuduğum yabancı makaleleler ve türkçe kaynaklara göre teoride bu kansere de olumlu etki gösteriyor. Bunu araştırmasını ve geçmiş olsun dileklerimi iletebilir misin bu arkadaşa.52 Yorumla- +1 yıl
Omerta adlı üye için. ++
Rabbim sevdiği kuluna hastalık verir Abicim. Çünkü hastaların 1 saat ettiği ibadet 1 gün ibadet etmiş hükmüne geçer.Bende babamı 7 sene önce akc. kanserinden kaybettim mekanı cennet olsun.. ben ölmeden 2 hafta önce öğrendim kanser olduğunu . ama yine de insan hissediyor. hergün babamın eridiğini görünce anlamıştım sonunun iyi olmayacağını.
Rabbim şifa versin abi. Hep dua edin ve her zaman moralini yüksek tutun..13 Yorumla- +1 yıl
benim babada 8 sene önce gitti akciğerden. Başın sağolsun.
beni ekler misin canım? yabancı yayınları takip ediyorum, kemoterapi %90 işe yaramıyor diyor yabancı doktorlar.. bircok bitkisel alternatif var..
allah düşmanımın başına vermesin rabbim acil şifalar ihsan eylesin.. inşaallah iyileşir
birçok iyileşen hasta var
babanıza selam ve sevgilerimi iletin..12 Yorumla
+1 yılÜzüntünü çok iyi ve yakından anlıyor ve paylaşıyorum kardeşim. Ben bu acıyı 32 yıl önce, dağ gibi babamı, akciğer kanserinden toprağa verdiğimde yaşadım. Ama allahtan umut kesilmez inşallah bir çaresi bulunurda ayağa kalkar. Siz yinede üzüntünüzü ona göstermemeye ve moralini yüksek tutmaya çalışın, ona en iyi gelen ilaç sizlersiniz şu anda. Allah yardımcınız olsun, acil şifalar dilerim.
01 YorumlaAttalos 41 hucurat suresi oku babana
Kanser için okuyoruz.
Şifa ayetleri 7'tane sabah namazından sonra oku.
Mevlanın izniyle arkadaşım ilik kanseriydi hiç bir şey kalmadı şükürler olsun..
Rabbim babanı size bağışlasın acil şifalar ihsan etsin.
Dualarımızdasınız..01 YorumlaBaba acısı hiç yaşamadım umarım da yaşamam ama sana bir önerim olacak. Eğer maddi imkanlarınız olanak veriyorsa, babanı doğal bir prtama götürün, bir çiftlik, köy olabilir, ormanın içindeki bir yer olabilir. Sevebileceği bir şey. Mesela şehirde yaşayanlar doğal ortamda bitki yetiştirmeyi falan yararlı buluyorlar. Biliyorum demesi kolay ama sakın kemoterapi falan devam etmeyin. Moralini düzeltecek şeyler olsun, kendini yaşayacağına inandırsın. Çünkü inan bu bir gerçek(miş)
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. 5yıl oldu hiçbir sorun yokken aniden rahatsızlandı 7ay yaşar dediler ve 7ay sonra vefat etti babam...
en güzel olan şe o orada ve bizde inşanlah yakın zamanda orada olacağız
Allahtan babanıza şifa dilerim.
son saniyeye kadar...
ölümü düşünmeyin Allah'ın verdiğini sadece alacak olan O'dur
kimsenin söylemesi ile değil01 YorumlaALLAH sabır versin inşallah doktorlar yanılır da iyileşir benim ablamda kanserdi %98 ölücek alın eve götürün dediler. Bunun üzerine bizde doktorunu değiştirdik. Kemoterepi radyoterapi.. En son ilik nakli oldu Ankara da ve şimdi 5. senesini doldurdu Maşallah çokta iyi. Sabırlı olun sizde dua edin. Moralini yüksek tutmasını sağlayın. İnşallah iyileşir ALLAH sabır ve sağlık versin..
09 Yorumla
+1 yılİçim acıdı inanın. Ben de babamı 8 yaşında iken kaybettim. Allahtan umut kesilmez. Babanıza acil şifalar diliyorum. Kanser acısı çekmemesi için mutlaka morfin alın. Kırmızı reçete ile alırsınız. Öok ağrısı olursa Hastanelerin Algoloji (Ağrı Bilimi) bölümüne müracaat edin. Omuriliğine hortum takıyorlar ve enjektör ile morfin enjekte ediliyor. Rahmetli annem de akciğer kanserinden vefat etti 2008 de. Onun omuriliğine hortum yerleştirmiştik ve hiç ağrı çekmemişti. Tekrar geçmiş olsun kardeşim.
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim sevgili acılı kardeşim. Dediklerimi unutma olur mu.:? Allah yer ve yardımcın olsun..
+1 yılbenim babam 12 yaşında öldü daha çocuk olamadan baba çekti gitti toprağın altına. yaşın 30-35 arası gözüküyor Allah korusun bir şey olsa bile beni kadar kafayı yemezsin. birde şu var acı ama gerçek sende bir gün öleceksin. bende öleceğim kendi adıma takmıyorum ölmeyi.
12 Yorumla8 yaşındayken babamı bağırsak kanserinden kaybettim küçük olduğum için aşırı derece sarsmadı o zaman ama babasız büyümenin yanında getirdikleri oldu tabi annemde babalık yaptı çok güçlü bir kadın gerçekten bir erkekten daha iyi çevirdi işleri ve hiç bir sıkıntı yaşatmadı herkesi ölene dek yanımızda götüremeyiz en acı gerçekte bu zaten üzülme demeyeceğim üzül ağla sakın gizleme acını o zaman daha beter bir durumla kalıverirsin ortada.
02 Yorumla
+1 yılsorunun daha tamamını okuyamadan gözyaşlarımı tutamadım 2 sene önce dedemi beyin tümöründen kaybettik onda da doktor 6 ay kadar yaşar demişti yaşadıklarımız geldi aklıma çok kötü oldum Allah yardımcınız olsun, şifa versin, sabır versin inşallah.. daha çok yazmak isterdim ama gerçekten çok kötü oldum..
01 Yorumla
+1 yıl99'da kaybettim babamı, küçük bir çocukken...
Hep sessiz ağlayan, suskun seven, en zor dönemde bile yıkılmaz görünen, sırtınızı dayadığınız çınar ağacınız yoksa artık...
Büyüyorsunuz o zaman işte.
Savaşın ortasında komutansız kalmaktır, babasız kalmak. :(
Allah yar ve yardımcınız olsun. Acil şifalar diliyorum.11 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun .. Arkadaşımın babası da 1.5 ay gibi bir süreden geçti.Anladığım kadarıyla hastalığı bilmiyor olması ve etrafındakilerin de hissettirmemesi onun iyiliği için yapılabilecek tek şey. Bu yüzden güçlü olmak ve moralini yüksek tutman gerekir hem onun hem de kendi sağlığın için.Belki biraz erken fakat acı sonun bizim içinde kaçınılmaz ve zamanı olmayan bir gerçek olduğunu sakın unutma.
01 Yorumla
a +1 yılgeçmiş olsun Attalos, acil şifalar dilerim ekibimizdeki tüm arkadaşlarım adına
61 Yorumlakardeş baksana kemal milar ın facebookta sayfası var bir inceler misin, tüm hastalıklar için karbonat kullanıyorlar ben de 1 haftadır içiyorum
belki allah vesile kılar bu maddeyi
yan etkisi yok
lütfen herkese yayın02 YorumlaBabanız daha henüz ölmemiş neden pes ediyorsunuz ki? -Allah korusun- benim babamın başına aynı durum gelse tek bir doktoru dinlemem birçok doktora giderim .
İnançlı biri olduğunuzu varsayıyorum, Allah şifa versin.01 Yorumla
+1 yılAllah sana özellikle annene acil sabır babanada şifa versin...senin acının yerini tutarmı bılmıyorum ama varken yok olması daha acı,benımde hayatta bı babam var oldgunu bılıorm yasıyor ama gormedım tanımıorm bız hıc bırlkte yemek yemedık mesela babamla ya da oturup sohbet etmedık yemin ederm bir nasılsın dedgnı bıle bılmıorm ben hastalandıgmda da hıc yanmda olmamıştı.. Hep eksik kaldım...
İnşallah Allah yardmcnız olur baban saglıgına kavusurr onun hep yanında kal senin ıcın dua edıcem01 Yorumla
+1 yılCENABI ALLAH INSANLARA TASIYAMAYACAGI YÜKÜ VERMEZMIS
ONUN ICIN BU ZOR GÜNLERDE METANETLI OLMAK COK COK ÖNEMLI
BU OLAY HERKESIN BASINA GELEBILIR VE BU DÜNYA IMTIHAN DÜNYASI
BENIMDE BABAM AKCIGER KANSERINDEN VEFAT ETTI ÖLMEDEN ÖNCE BABAM ÖLÜRSE
NASIL DAYANIRIM DIYORDUM AMA ALLAH INANIN SABRINI VERIYOR
COK GECMIS OLSUN ALLAH cc yardimcin olsun .01 Yorumla
+1 yılRabbim acil şifalar versin.Sabırlı ol kardeşim, Allaha sığın, çok çok dua et. Umudunu yitirme, sen elinden geleni yap. Baban için dua edicem, Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın...
01 Yorumla02.08.2013 Tarihinde Babam Gibi Gördüğüm Birisini Kaybettim Amca Mı Amcamın Acısı Böyleyse Baba Acısını Düşünmek de Tahmin Etmek de İstemiyorum Ve O Günden Sonra Hep
" ALLAHIM ANNEMİN BABAMIN KARDEŞLERİMİN ACISINI BANA YAŞATMA DİYE DUA EDİYORUM "01 YorumlaAllah'ım yardımcınız olsun umudunuzu asla yitirmeyin kimin ne kadar yaşayacağını sadece ALLAH bilir. Bol bol Felak ve Nas surelerini okuyun.. RABBİM yar ve yardımcınız olsun...
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. ALLAH bol bol sabır versinnn :( bende korkuyorum babamn hastalanmasından çok sigara içiyo :( bizim ona çok ihtiyacmz olduğunu bile bile :( bırakamyor :/
12 YorumlaAllah yardımcın olsun çok zor bir durum. Benim babam da akciğer kanserinden vefat etii. Allahtan umut kesilmez inşallah Rabbim şifa versin acilen
11 YorumlaAllah acil sifalar versin insallah sana ve ailenizede sabir versin insallah.
arkadas senin dedigin gibi cok zor , ama elden geldigi kadar dikkat etmemiz gerekiyor ve cocuklarimiza bu aciyi göstermeyelim derim.01 Yorumla
+1 yılDua okurum sizin için Allah yar ve yardımcınız ve yardımcısı olsun sabır versin ateş düştüğü yeri yakarmış.
11 Yorumlaallah şifa versin,ne yazsak boş ne anlatsak nafıle,kırmayın umudunuzu... baska hekımlerede gozukun mutlaka
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Nakil şansı kalmaması nedenmiş attoşcuğum? Zaten en kötü durumda olanı ilk sıraya alıyorlar. Doktor mu değiştirseniz acaba
01 YorumlaAmin :(( Çok geçmiş olsun. İnşaallah saglığına kavuşur bir an önce ayaga kalkar ve hepiniz mutluluktan göz yaşı dökersiniz.
01 Yorumlaçok zor bir durum kardeşim.Allah yardımcınız olsun inş. Ama unutma Allah istemeden o can çıkmaz. içiniz de bir umut her zaman kalsın köşede. ve babanın karşında hep sağlam durmaya çalış; çok belli etme ona
01 YorumlaAllah yardımcınız olsun,çok üzüldüm..bir mucize olsun kurtulsun çok isterim
11 Yorumla
+1 yılRABBİM ŞAFİ adının hürmetine şifa versin babanıza
ALLAH yar ve yardımcınız olsun Amin :(11 Yorumla
+1 yılçok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum zor zamanlar geçiriyorsun umudunu yitirme süre kısmını da çok önemseme ümit kesilmez
01 YorumlaAllah yardımcın olsun arkadaşım,bende 3,5 yaşında gözümün önünde babamı kaybettim,kalp krizinden,o yüzden bilirim baba acısısını,allahtan ümit kesilmez moralini düzgün tutmaya çalış
01 Yorumla
+1 yılAcil şifalar diliyorum Attalos...Kanseri atlatan çok insan var, sabır biraz..
11 Yorumla
+1 yılben de 13 yıl önce kaybettim babamı.O kadar habersizdim ki olan bitenden,herkes ağlarken,ben dışarda top oynuyordum.
01 YorumlaRabbim acil şifalar nasip eylesin inşşaAllah. ama yinede hala yanında olduğu için şükret bence. ben babamı şehit verdim..
01 YorumlaAllah acil şifa versin kardeş. Belki biz babandan önce ölürüz, süreyi takdir eden Allah ne olacağı belli olmaz doktorlar da yanılabiliyor
01 Yorumla
+1 yılCok gecmis olsun Umarim sagligina kavusur.. Dualarim sizinle efendim..
01 Yorumla
+1 yılAllah acil şifalar versin. dualarınızı esirgemeyin.
01 Yorumla
+1 yılAllah yardımsıcı olsun...dua et inşaallah düzelir...
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı. Çok zor bir durum..Yine de ümit kesilmez, Allah acil şifalar versin..Dualarım sizinle..
01 YorumlaAllah acil şifalar versin dostum sabırlı ol doğacak gün neler doğurur bilinmez Allah herşeye kadirdir.
12 YorumlaHayatta herkesin yaşamak zorunda olduğu bazı acılar var, Allah kimseyi kaldıramayacağı bir sınav ile imtihan etmesin.
Ümidini yitirme, inşallah bir mucize olur diliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.01 Yorumla
+1 yılHayatın gerçeklerinden biri malesef ama böyle bir şekilde ve tahminimce biraz da erken sayılabilecek bir yaşta gerçekleşmesi üzücü. Acil şifalar dilerim. Umarım sağlığına kavuşur babanız.
01 Yorumla4 ay önce babamı kaybettim..
Zor, hemde nasıl..
Bir ara 'öleceğimi' sandım..01 YorumlaAllah acil şifa versın.üzüldüm.Allahtan umut kesılmez.Allah sızlere bağışlasın.dualarım sızınle.
01 Yorumla
+1 yılyok çok şükür ALLAH ölenlerin ailesine yakınlarına da sabır versin cümle ölmüşlerimize de BAŞTA PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.S) olmak üzere rahmet merhamet mağfiret eylesin
01 Yorumla
+1 yılrabbin şifalar versin. sabırlar dilerim. doya doya yaşamaya ,bol bol zaman geçirmeye çalış
bende bir oğlumu kaybettim. acıların en büyüğüne şahit oldum.02 Yorumla- +1 yıl
sağolasın
yani bende bu acıyı yaşayım 3 defa ölümden döndü babam hatta şimdi almam gereken bir öc var kan davası gibi bişey ... bilirim kardeşim o acıyı babanın karşında eriyip caresizce gidişi gözündeki o kahramanın ...
00 Yorumla
+1 yılRabbim yar ve yardımcınız olsun. Allah'tan umut kesilmez.
01 Yorumla
+1 yılAllah herşeyin hakkında hayırlısını versin çok üzücü dede acısından bilirim :( 1 hafta yoğun bakımda bekledim ömrümden ömür gitti hastanelerde yattım soğukta :( Dua edeceğim ediyorum da . Amerikada falan tedavisi olamaz mı iyi araştırın .
03 Yorumla- +1 yıl
erkek teşhis olsaydı keske :( yaşı kaç babanın , benim ki 53
- +1 yıl
Çıkmadım candan umut kesilmez mucizeye inanın moralli olun hepiniz . Allah yar ve yardımcımız olsun amin.
Çok üzüldüm Allah şifa uersin :( bende babami hiiç görmedim göremedim nasip olmadi işte
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Allah yardımcınız olsun. bende babamı 15 yıl önce akciğer kanserinden kaybettim. o da gözümüzün önünde eriyip gittti:((
02 YorumlaAllah'tan ümit kesilmez dua edelim bol bol inş şifa bulur kardeşim.Allah yardımcınız olsun
01 YorumlaAllah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın..
^^
AMİN!01 YorumlaAllah babana sağlık versin kardeşim senin ve ailenin yardımcısı olsun yüce rabbim,Allahına sığın o çok büyük mutlaka yardım edecektir sana
01 YorumlaÇok geçmiş olsun .
Unutma ki , umut en büyük başarıdır .
Umut edin , sevgi verin .
Acil şifalar :*01 Yorumla
+1 yılbir ilaç sölicem onu kullansın düzellırl kemotarepi almasın ama eczaneden ingiliz karbonatı al 1 su bardağına ılık olsun 1 çay kaşıgı ingiliz karbınatı at karıştır aç karnına içsin 3 ay
01 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem