Düşenin halinden düşer anlar diye bir atasözü var ya beni en iyi babasız kalanlar anlar 20 Ocak'ta babamı kaybettim canım yanıyor arada ağlama krizine giriyorum ama her şey şaka gibi isyan etmedim etmıyorum çok sakındım cenaze zamanı ama ben babamı şimdiden özledim çoook çok... Kendimi çölde suya muhtaç gibi hissediyorum ve suyum da babamdı
Allah Rızası için babama Fatiha okur musunız sizden tek isteğim bu adı AHMET
Babamı çok özlüyorum benim gibi babasını kaybeden var mı?
Baba değil de. Gerçekten çok sevdiğim dedemi kaybettin. Birlikte kalıyorduk. Mert adamdı. Sağ kolum derdi bana. Dede şunu istiyorum dediğimde olmaz demez di. İmkanı yoksa bile alırız yaparız oğlum derdi. Önceden marketimiz vardı. Durumumuz pek iyi değildi. Amcamın oğlu sokağın diyer tarafından bisikleti ile geçti. Yeni aldığı.. dede bana da al dedim. O an da gittik bisiklet aldık. Belki basit gelebilir ama. O zaman bisiklet almak bizim için mesele idi. Ama düşünmedi bile. Ölü bedenini dağın başında bulmak da sadece bana nasip oldu. Onu çok seviyorum.. dedem Benim..
Seninde başın sağolsun. Senin gibilerin şu hayatta sınavı daha çok zor. Elbet karşılığıda daha güzel olacak tır. Erken büyüyorsunuz. Yüreğini ferah tut.
Başınız sağolsun Allah rahmet etsin henüz çok taze zaman zaman farkındalık olacak krizler tutacaktır ilk bir sene ara ara devam edecek sonrasında yoğun acı hafifleyecektir ama eksiliğini bir ömür yaşayacaksın zor tesellisi yok bu acının ateş düştüğü yeri yakıyor isim ve soyismini söylersen kuran hatmi yaptırayım
Gerçekten mi umarım Ama yalnız olacağım için kendimi dinleyeceğim hep biliyorum İnsanlar sahte Şimdi gittiğim zaman hemen derler babası öldü giyinmeye başladı sacını topladı bilmemne
ben hiç kimseye söylemedim hiç babamın olduğunu o zaman insanlar bana farklı davranır diye düşünüyordum o yüzden söylemedim hiç ama onlar yanındayken babaları arayinca ya da babalarından bahsedince çok kötü oluyordum
Benim arkadaşları n haberi oldu ben hiçbbişey olmamış gibi sohbet edemedim kankaların gülmeleri n mesaj atıyorlarm arıyorlardı. En son bir akrabamıza verdim telefonu o konuştu söyledi.
Allah razi olsun gecen sene mayis ayinda vefat etti gecmiyor gecer mi biz evde hep babam sunu yapardi bunu derdi diye surekli aniyoruz hala inanamiyorum olmadigina ve bayramlar 😔 iki bayram gecirdik onsuz cok zor Allah rahmet eylesin seninkinede
En İyi Cevaplar