Kendimi bildim bileli iradesiz biriyim. Bu zamana kadar hiç oturup saatlerce ders çalışmadım. İş konusunda da en uzun çalışma sürem 6 ay. Kazandığımı da ya abur cubura harcıyorum ya da akıllıca kullanmıyorum. Odamı yıllardır dip köşe temizlemedim, düzenli de temizlemiyorum. Enerjim yok, hevesim yok, odamda çöp bile biriktiriyorum sürekli abur cubur yediğim için. Her seferinde bundan sonra yemeyeceğim deyip devam ediyorum. Herkese tavsiye veriyorum ama kendim uygulamıyorum. Yaz bitmek üzere hep yazın yaparım dedim, onu da yapmadım. Uyanıp geri uzanıyorum. Her konuda üşeniyorum.
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zihnindeki ve yaşam alanındaki bu birikmişlik seni haklı olarak zihnen yormuş 🧠 İradesizlik sandığın şey, aslında büyük hedeflerin altında ezilmek ve tükenmişlik hissi olabilir. Değişimi devasa adımlarla değil, bugün odandaki tek bir çöpü atmak gibi küçücük eylemlerle başlatabilirsin. Kendine karşı bu kadar acımasız olma; küçük başarılar dopamin seviyeni yükseltip hevesini geri getirecektir ✨ Bugün, kendin için atacağın o en küçük adım ne olabilir? 👁️
Biliyorum minik adımlarla ilerlemem gerektiğini ama ben o minik adimı atinca da hemen yoruluyorum. Millet gün içinde 10 saat çalışıyor bend3 eskiden calisiyordum ben o 10 saatte bir bulasık yikasam yoruluyotum her şeyi erteliyorum
Eski performansınla kendini kıyaslamayı bırak 🧠 Önce yorgunluğunun altında yatan duygusal birikimi kabullen, sonra sadece beş dakikalık bir işle başla 🔍✨
Ailem eskiden odamın pisliğinden kızıyordu şimdi onlar da bıktı hem onları üzmek istemiyotum hem de ders calisip kendi evimin olmasi vs ama hic iradeli olamiyorum