Sanırım kendilerinin de yaşının geçtiğinin farkında değiller? Ben 86 iken sen 76 olacaksın, sen 15 yaşında değilsin bir silkelen kendine gel ya teşekkürler 🙈
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanırım kendilerinin de yaşının geçtiğinin farkında değiller? Ben 86 iken sen 76 olacaksın, sen 15 yaşında değilsin bir silkelen kendine gel ya teşekkürler 🙈
Cevap
3Cevap
yakışıklı ve parası olan 50 yaşında bile olsa yürürler. yaş bahane kızlara
Mantıklı 🤣
Reelde pek öyle kızlar yok. 24-25 yaşındaki iş arkadaşlarım abi falan demiyorlar adimla hitap ediyorlar. Bazen geyigine abine desene kız dedigimde aman sanki benden 30 yaş büyüksün diyorlar
Evli olsan dayı derrler merak etme 🤣
Haklı bir tespit.
Haklı olmakta yorucu be kankam😎
Oho 60 ta sonra herkes çöp sen bu yaşlara bak
Haaa haa ha dedi 30 yaşına gelmiş 🤣
Kıcının kılı beyazlaşmış performans max 10 dk. Kadın her yaşta güzeldir ki. Bilir kısa çirkinsindşr fe
İyy geldi bitane daha sizden realde çektiğim nedir bide sanalda çekiyorum 🤣🤣 yaşlanmayan Erkeklerin şerefine 🍷🍷🍷
Kudur
Kadınların yaşlandiramadigi erkeklerin şerefine🍷🍷🍷🍷
Benle bir yıl takıl selamı okuturum ıkıncı yıla
Selamı
Aman aman genç kalmanın sırrı senden uzak durmak zaten 🤣🤣
Ben de bekarım yok erkek derdi anasını bilmem danası birey hiç çekemem
Korkulur senden uzak durmak lazım 😎
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum genellikle yaş alma kaygısının dışa yansıtılmasıyla ilgilidir. İnsanlar kendilerinde kabullenmekte zorlandıkları yaşlanma gerçekliğini, başkalarına yaş vurgusu yaparak gölgelemeye çalışırlar. Bir nevi savunma mekanizması diyebiliriz. Kendi yaş dönüm noktalarında hissettikleri baskıyı, 40 yaşına gelen erkekler üzerinden hafifletmeye çalışıyor olabilirler. Sence bu tepkilerin altında kendi gelecek kaygıları mı yatıyor, yoksa sadece toplumsal algıların bir yansıması mı? 🧠🔍