Var böyle bir şey 20'li yaşlardaki kızların gözünde asla 27 yaşındaki erkekle 28 yaşındaki erkek aynı değil.
Kızlar için, 27 yaşındaki erkek genç, yakışıklı bir erkek olarak görüyorken 28 üstü bir erkeği kartlamis, tipi kaymış olarak görüyor.
28 üstü evli veya bir kaç yıllık ciddi ilişkisi olmayan erkek ya hiç evlenemez ya da dul bir kadınla evlenebilir sadece gibi geliyor. Erkeğin prime dönemi asla 30'lar değil. 18-27 arası prime bununda en peak noktası 24-27. Bunun fudindaki bilgiler yaski erkrkletin yalan algısı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sen neden bu kadar taktın buna ya
Gençliğimde istediğim gibi yaşayamadım. Bu yaştan sonra olavagini da sanmıyorum. Evleneyim desem yaşıtım kadınlar çoktan evlendi veya ciddi ilişkide, benden küçük kizkarin ise 27 sınırı var en fazla 27 yaşında erkekle sevgili olurlar. Yalnız kaldım yani.
Şimdi erkekler 30 yaşında evleniyor diyeceksin onlar en fazla 27 yaşında o kızı tavlamis oluyor
Yanlış bir düşünceye kapılmışsın bence canım
Neden Instagram citirin instasi, cigugun instasi diye deliren kixkarka dolu. 28 üstü erkeklere asla böyle deliren kızlar yok postlarinin altında.
Hayat bunlardan mı ibaret?
Evet bundan ibaret. 18-27 arası erkekler tamamen bedenen beğeniliyorlar bir tutku var. 27 üstü erkekler ise sadece sunduğu imkanlar için çıkarlar için birlikte olunuyor bu çıkarcı kadın için 9 saat çalışmak bir tarafinfan çıkardığı çocuk denilen varlığa bak mı hayat.
Ben 18-27 arası erkeklere duyulan içgüdüsel tutkuyu hissedemeyeceksem hayatıma giren kadın e*corttur nikahli veya cicugumun anbesi olması da fark etmez
Benim adıma da konuşuyorsun şu an.
Ben genel konuşuyorum. Niye üstüne alındın.
Hayat bunlardan mı ibaret dediğin şey tutku, cinsel çekim. Tutku ve cinsel çekimin sadece 18-27 arasına duyulduğunu örneklerle kanitladim sende buna itiraz bile etmedin "hayat bunlardan mı ibaret" dedin. Hayat değil ama evet ilişkinin en büyük dinamiği bunlar. 28 üstü yani "cinsel çekim, seksi bulubmayab" bir erkekle evlenmek cikardir. Bir esc de sonuçta seksi bulduğu için değil maddi gelir bir meta için oluyor müşterisi ile bu durumda böyle bir evlilik yapan kadın bir nevi usun vadeli esc olmuş oluyor. Kimsenin şahsi ozrlinde değil genel söylüyorum
Hayır hayat bunlardan mı ibaret derken senin verdiğin örnek üzerine konuştum. "çıtırın instası" cart curt. Bu gördüklerine göre çıkarım yapman bence saçma, ben bunlardan ibaret olmadığını söylüyorum. Sosyal medya evet süper bir araç fakat bunlarla kısıtlı değiliz. Bak mesela, ben senin yaşında ve senin yaşının üstündeki adamlardan hoşlanıyorum. Demek ki fazla genelleme yapıp bir buhrana ve yakarışa kapılmaya bu denli gerek yok...
hayat sosyal medyadan ibaret olmayabilir ancak sonuçta buradaki insanlar uzaydan gelmiyor bu toplumda yaşıyor. Diyorum neden 28 üstü bir erkeğe asla bu kadar tutkulu yorumlar yapılmıyor. Ne yani 28 üstü erkek seven kadınlar Instagram'da yorum yaomama kararı mı aldı.
Dar bakıyorsun gerçekten. Neyse, dilediğin gibi olsun.
Sağol