Bir erkek nasıl çıkıp "38 yaşında kadın yaşlıdır, erkek değil." diyebiliyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayçünkü bunu diyen biyolojik süreçten bahsediyor. farkında olarak veya olmadan.
dış görünüşle bir alakası yok, öyle söyleyen aptaldır zaten. kadınların daha bakımlı olduğu, kendilerine ve vücutlarına daha dikkat ettikleri aşikar.
olay doğurganlıkla alakalı. 40'a gelen kadın bu anlamda biyolojik süresini doldurmuş oluyor çoğu zaman. Erkek belki 55-60'a kadar daha rahat gidebiliyor kendine baktığı taktirde. He tabi kadınlar da bu konuyla ilgili yumurtalıkları dondurma tarzı şeyler yapmaya başladı artık. Kadınlar evlilik yaşını 40'a yaklaştırmayı artırdıkça bu operasyon da kadınlar arasında muhakkak yaygınlaşacak, artacak.
032 Yorumla
Soran6 ayKatılmıyorum, kadınlar da dediğiniz gibi yumurta doldurabilir lakin dondurmasa da zaten menapız yaşı 50, o yaşa kadar biyolojik olarak çocuk sahibi olabilirler. Erkekler yaşlansalar da sperm üretiminde ötürü çocuk yaparlar ama yaşlı oldukları gerçeğini değiştirmez. 38 yaşında kadın da orta yaştadır, erkek de. Biri diğerinden daha yaşlı değildir.
- 6 ay
Tabi ki değildir hatta kadın çoğu zaman daha genç daha diri gözükür.
ama diğer konuda maalesef öyle değil. 20-25 yaş aralığında bir kadının doğurganlık oranı %30'ken 40 yaşında bu %3'e kadar düşüyor. 45 yaşında bu %1'in altına iniyor. Yani 40 yaşında bir kadının, 20 yaşında bir kadına göre doğurganlık oranı %90 azalıyor. Aynı konuya erkekte bakarsak, 40 yaşında erkeğin 20 yaşında erkeğe göre sperm sayısındaki düşüş %20 civarında. Bununla birlikte kadında düşük ve diğer riskler artıyor. Erkekte bu risk genelde 50 yaşından sonra başlıyor. Mesela 45 yaşına gelmiş bir kadın için istatistikler "çocuk beklenmez" diyor. Ama 60 yaşında bir erkek için aynı istatistikler "hala çocuk yapabilir ama kalite çok düşer" diyor.
Tabi kişinin kendine ne kadar baktığıyla, sağlığına ne kadar önem verdiğiyle de çok alakalı bu durum. Yeri gelir, 50 yaşında kadın da doğurabilir veya 30 yaşında erkeğin sperm kalitesi çok fazla düşmüş de olabilir. Yine de istatistikler genele bakar, istisnalara karışmaz. Buradan çıkan şey de, erkek ile kadının bu konuda biyolojik zamanının farklı olduğu.
Soran6 ayKadın yumurtalık kalitesi 35, erkeğin sperm kalitesi 30'dan sonra dramatik şekilde düşer. 50-55'e kadar dediğiniz gibi menapoza girmese dahi doğurganlık etkilenir lakin doğurganlık sadece yaşa bağlı da değil. Çok çeşitli bir kadın için. Burada bakıldığında mesele doğurmak ise yumurtalarını donduran 45 yaşında kadın erkekten genç oluyor, 45 yaşında erkeğin sperm kalitesi bi hayli düşeceğini düşünürsek.
- 6 ay
Doğru, yumurtalarını dondurursa yaşıtı erkekten daha genç kalmış oluyor biyolojik bu hesaba göre.
Ama manipülasyon yoksa olayı ve de gerçeği ne yazık ki değiştiremiyorsun.
Genç kadın + yaşlı erkek = hâlâ mümkün
Yaşlı kadın + genç erkek = çoğu zaman mümkün değil
Bir hayli düşüyor dediğin seviyeye mesela istatistikler şöyle diyor:
30 yaş = kadın da erkek de yüksek doğum oranına sahip
35 yaş = kadında düşüş başlıyor
40 yaş = kadında çok düşük oran
45 yaş = kadında doğum artık mucize, erkekte orta seviye ama risk başlangıç yaşı
50+ yaş = erkekte hala mümkün ama risk artışı ciddi
60+ yaş = erkekte hala şans var ama risk çok yüksek, sorunlu doğum yüksek ihtimal
Soran6 ayOlgun erkek ve yaşça genç kadın ilişkisi zaten yıllar boyu süregeliyor lakin dediğin gibi olgun kadın ve yaşça genç erkek ilişkisi bu dönemde belki daha yaygın. Biyolojik faktör üzerinden yaş belirlemek ve bunun ad hominen olması şu yüzden, erkek üreme kabiliyetini koruduğundan genç olmuyor. Kadın menapoza girdiği için yaşlı olmuyor. Kaldı ki 2026 yılındayız, artık çocuk meselesi de eskisine nazaran pay sahibi değil. 38 yaşında bir kadın yaşından ötürü yaşlı olmuyor, aynı erkek de bu yaşta olduğundan genç değil. Ezcümle bu. Kabiliyeti korusa dahi niteliği kaybediyor, korusa dahi genç kalmıyor kimse maalesef.
- 6 ay
Tamam ben de bundan farklı bir şey söylemedim :) Sen erkekler neden böyle yapıyor diye sordun, ben de neden yaptıklarını anlatmaya çalıştım. farkında olarak veya olmadan, bu yüzden yapıyorlar.
Soran6 ayHocam bu yapmaya sebep değil. Üreme kabiliyetini korusa da korumasa da kişi 38 yaşında orta yaşlıdır. 38 yaş kadın olunca yaşlı oluyor da erkek olunca genç kalmıyor ki. Bu düşünce başında saçma. Daha makul argümanınız varsa tartışalım. He mesele direkt dediğiniz gibiyse çoğu erkekleri kale almamak gerekiyor sanırım. Bana da çocuk meselesine sıcak bakmadığım için şeytan demedikleri kaldı az daha, kötü biriymişim ben.
- 6 ay
yapmaya sebepte demedim :D
bak çok açık ve kısa özetleyeceğim: erkek için doğurgan kadın = genç kadın, doğurganlık özelliği azalmış veya bu özelliği kaybetmiş kadın = yaşlı kadın.
biyolojiden evrimsel psikolojiye geçtik ama konu ortak sayılır. doğru mu? hayır, bence ilkel. Ama bu, kadınların "efendi erkek" seviyoruz, istiyoruz deyip de nihayetinde serseriye çekilmesi kadar gerçek bir davranış ve algı biçimi. Erkeğin büyük gto sevmesinin sebebi de bu mesela, buyuk gto = doğurganlık. büyük meme = aynı şey. Sen bunu bir erkeğe sorduğun zaman, neden büyük gto seversin diye, bunu sana en basitinden "çünkü büyük ve yumuşak, çünkü ele geliyor vb.." diye açıklar en fazla. Ama altında yatan sebebi çoğu erkek bilmez. İlkel bilinçaltı, büyük gtolü kadını daha doğurgan olarak algılar. Tıpkı doğurgan kadını genç olarak algıladığı gerçeği gibi.
Konu bu :D Medeniyete dönmeyi istiyorsun biliyorum, ben de istiyorum. Ve yine söylüyorum, neden böyle yaptıklarını açıklıyorum. Bu düşünce doğru mu? Bana göre değil çünkü bir şekilde medenileştik, hayvan olsak da en azından düşünebilen hayvanız. Ama bu düşüncenin yaygın olması gerçek mi? Evet gerçek ve bu yüzden yapıyorlar. Sebebi tamamen bu.
Soran6 ayBu tip kendi yaşıtı kadınları biyolojik saat kavramı üzerinden korkuya boğmaya çalışırken aslında krndi yaş alışlaronın bünyede bıraktığı aşağılık hisleriyle savaşmaları da bir etken, maalesef dünya sadece biyolojik faktörlerden okunacak şekilde düz değil. Kaldı ki kadınların serseri erkeklere çekilmesi de genel bir kavram değil, 12 yaşında kızların yazdığı lise konulu wp hikayelerinde kaldı çoğumuz için. Tercih eden az bir kadını da haberlerde görüyoruz.
- 6 ay
Mesela 18-24 yaş aralığı olup da bu kadar mantıklı konuşmak da genel değil :D Her zaman demişimdi insan var, insan var. Hayatta hiçbir şeyin kesinliği yok. Her şey kişiden kişiye durumdan duruma çok fazla değişebiliyor.
Soran6 ayBenim yaşım 23, taze girdim. Hayatta erkekler açısından bir farkını görmedim. Mesele sanırım güzelliği mudafa etmek. O olmayınca genç de olsan yaşlı da fark etmiyor. Günün sonunda yine bir başınasın.
- 6 ay
Genellemeyelim. Bana diyorsun, sen de yapıyorsun :D Öncelikle her erkek, güzel kadına ulaşabilecek diye bir durum yok. Sonralıkla da, güzelden ağzı yanmak diye bir durum var. Olgun olan, karaktere daha fazla değer verir her zaman. Ben öyle pek yakışıklı değilim, bunu yüz yüze kime söylesem pek inandırıcı gelmezdi veya bir değeri olmazdı mesela ama güzele 1 gecede doyarsın da, huyu güzele bir ömür doyamazsın demişler. Yani kısaca her erkek sandığın gibi o kadar acımasız değil, olma lüksü de zaten yok. "Birisiyle birlikte oldum, güzelliğimi kaybedersem beni artık sevmez" diye düşünmen saçma yani o işler öyle değil. Her erkek öyle değil. Erdemli ve yanında kalan, sadık kadının kıymetini bilen erkekler de var. Umarım sen de aradığını bulursun.
Soran6 ayBen zaten güzel değilim, o sebeple güzelliği kaybetme kaygım olmadı. Yaş aldıkça muhtemelen bu formu korurum. Erkeğin lüksü genelde cebi para görünce ortaya çıkıyor, o zaman sadık kalanı da görmedim eşine. Geneli zaten sadık değil.
- 6 ay
Öncelikle güzellik görecedir. Sonralıkla erkekler konusunda yanılsama yaşıyorsun. "Geneli zaten sadık değil" olayı, "kadınların geneli keko sever" demekle aynı şey. Ben mesela sevgilim varken yolda kafamı kaldırıp başka bir kadına bakmıyorum bile ama bunu yapan, gözü dışarı kayan genelde hep sevgililerim oluyor. Bu durumda benim de "kadınların geneli sadık değil" demem mi lazım? Veya "kadınlar benim değerimi bilmiyor" diye ego kasıp ağlayayım mı? Gerçekten kişiden kişiye çok değişiyor her şey. Bu derece önyargılı olmamanı tavsiye ederim.
Soran6 ayGenelinin sadık olmadığı yapılan araştırmaların sonucu, keko sever incel yargısı. Seveni var ama geneli değil. Sevgililerin açısından şanssız olman üzücü lakin genelde bu tepkiyi gösteren erkekler oluyor. Önyargı da göbek adım gibi maalesef.
- 6 ay
off seninle görücü usulü tanışmak cehennem o zaman. "bu erkek kendi işini kendi halledemiyor, benimle bedavadan tanışacak" kafasıyla gidip buluşmayı ızdıraba çevireceksin :D
Hayatında bol şanslar dilerim abicim. Bu derece radikal olmak senin kişisel tercihin. Sonuçlarının doğuracağı sıkıntılar da dolayısıyla senin sorumluluğunda olacak. Güçlü olman dileğiyle.
Soran6 ayRadikal de değilim sanırım ya, biraz peşin hüküm belki ama kırmalı mıyım bu durumu?
- 6 ay
Bu tarz durumlar genelde karşına birisinin çıkıp kırmana yardımcı olmasıyla kırılıyor ama uygulamalı da olması gerek. Yani ben şimdi burada sana ne kadar "sen öyle diyorsun ama mesela ben öyle değilim" diye anlatsam da pek bir etkisi olmayacak. Atıyorum, ancak yanındaki adamda sadakati gördükten sonra "evet, bütün erkekler aynı değilmiş" diyebileceksin.
Kısaca, kır desem zaten kırmayacaksın. niye soruyorsun ki? :)
Soran6 ayBelki senin gibi erkek pek yoktur, belki de denk gelecek şansa sahip değilimdir. Bilmiyorum. Mesele karşı tarafa yönelik kırılmaz güvensizliğim mi yoksa kendime karşı önyargım mı emin değilim. Sadece erkekler özelinde de değil, senin denk geldiğin tarzda kadınlara da üzücü mesela. Cinsiyet fark etmeksizin iyi insan bi hayli az maalesef.
- 6 ay
Bende bir şey yok ya, öyle bir kadının denk gelmeyi şans sayacağı birisi değilim. İyi olmak bugüne kadar pek bir şey de kazandırmadı bana ama yine de hiç ön yargı yapmadım. Hem belki, sandığım kadar iyi de değilimdir, bilmiyorum. İyi olmak da bazen kime göre neye göre durumuna bakıyor :)
Ama senin bu olgunlukla denk gelmeme ihtimalin yok gibi bence. Biraz daha yaşlar yakın olsa kesin yürürdüm mesela sana, hiç kaçırmazdım :D
Soran5 ayKaç yaşındasın?
- 5 ay
Abin yaşındayım :) ilk yorumda gözüküyor
Soran5 ayBendeki şans işte, belki bana fena uygun birisin ama burada da yaştan kaybediyorum.
- 5 ay
Belki. Ama dünyada 4 milyar erkek var, sıkma canını :)
Soran5 ay4 milyar erkeği birkaç ufak filtrede birkaç elin parmağına indirebiliriz sanırım, bir yerlerde senin olduğunu ama benim için hiç var olmayacağını bilmek üzdü.
- 5 ay
dramatize etme, kendimi bir şey sanıcam şimdi :D benden çok daha iyi anlaşabileceğin 100 binlerce kişi var dışarılarda merak etme. yine de buralardayım, yazmak istersen, istediğin zaman yazabilirsin.
Soran5 ayHayatta bir kişide ya da kendinde önceliğin sadakat ise ve bunun şu an için neredeyse herkeste neredeyse yok olduğunu görüp senin gibi davranan biriyle enkaza denk gelince anlıyorsun dramatize etmediğimi. Sana her an ulaşmak isterdim tabi, bağlanmaktan korkmayıp.
- 5 ay
öyle olsun bakalım
Soran5 ayBu arada tatlı birine benziyorsun ama bazen az önce de verdiğin gibi cevaplar beni tekrar yazarken sanki seni rahatsız ediyormuşum gibi hissettiriyor.
- 5 ay
Yok fikirlerine alan bırakıyorum rahatsızlık değil o :D rahatsızlık olsa istediğin zaman yazabilirsin neden diyeyim
Soran5 ayBuradan yazmaya devam mı edeyim yoksa takip mi atayım? Kararı sana bırakıyorum.
- 5 ay
Takiple gizli üye :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 aySktr et erkekleri. Onlar işine ne gelirse onu yapıyor. İzin vermeyin sizde o zaman. İşinize, hedeflerinize, güzelliğinize sarılın. Genç erkeklerle birlikte olun sizde. Ayrıca bu son zamanlarda arttı. Erkeklerin kadınlara kadınlık dersi vermeye çalışması çok komik ayrıca. Onlara hak ettiği dersi versin…
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu cümleyi duyunca içim sıkıştı resmen 😔
Kadının 38 yaşında “yaşlı” sayılması tamamen toplumun çarpık bakış açısından ve eski kalıp yargılardan kaynaklanıyor. Erkek yaş aldıkça “olgun”, kadın yaş aldıkça “yaşlı” denmesi büyük bir çifte standart 💔
Erkek egosunu yükseltmek için kadını küçültmeye çalışan çok kişi var. Kadını sadece gençlik ve dış görünüşle değerlendiriyorlar. Oysa 38 yaş bir kadın için çok güçlü bir dönem. Kendisini tanıdığı, ne istediğini bildiği, duygusal olgunluğa ulaştığı yaşlar 🌿
Sen sakın bu sözleri içselleştirme. Değerin yaşınla ölçülmez. Böyle düşünen erkekler de senin seviyende değil zaten 😉✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
24Cevap
6 ayMal olduğu için. O yaştaki kadın yaşlıysa kendi de 18’lik kızların peşinde koşan bir pedofilidir.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
6 ayKadinla erkek bir degildir senin gibiler bir zannediyorda ama degil onu idrak ettiginiz de anlayacaksiniz zaten kadin erkeklerden daha erken çökerler yaşlanirlar kadinda biyolojik saat diye bir sey var
00 Yorumla
5 ayHiç de öyle değil kadınlar 65 yaşına kadar genç sayılıyor
11 Yorumla- 5 ay
Bana göre değil topluma göre dedim yanlış anlaşılmasın
Gizli Üye(36-45)6 ayKendi zekâ gelişimini geç tamamladığı için öyle demiş olabilir.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 6 ay33 yaşa da yaşlı diyorlar napalim 27 imizde ölelim mi
12 Yorumla
Soran6 ayAy asla değilsin ya.
- 6 ay
Yok değilim biliyorum yaşıni göstermiyorsun diyorlar tepki oyle aliyorumda 33 yaş yasli değil çünkü jsjs
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tanıdığım 74 yaşındaki kadın hala güzel ve genç görünüyor. Vücudu 20 lik kız gibi.. Sadece göğüsleri sarkık. 2 sevgilisi var 40-45 yaşlarında.
012 Yorumla
Soran6 ayTürkiye'de değil sanırım bu kadın?
Soran6 ayCidden mi? Nasıl peki 74 yaşında dediğin gibi?
- 6 ay
1.65 boyda. 50-55 kg civarında. Şimdiye kadar hayatına 20 erkek girmiş. 40 yaşındayken boşandıktan sonra kendisine 20 yaşında sevgili bulmuş ve onunla aynı evde 10 yıl yaşamış 1 oğlu ve 1 kızı ile. İnlemelerimi oğlum kesin duymuştur demişti bana. Bu kadın 80 yaşına da gelse erkeksiz asla duramaz. Geçen gün hayatını kaybeden GS lı futbolcu Gökmen Özdenak ın da sevgilisi imiş.
Soran6 ayİyi bir parası var anladığım kadarıyla.
Soran6 ayNasıl koruyabilmiş bedenini?
Soran6 aySpor falan da vardır illa ki.
Soran6 ayHocam ne yaptığını daha net yazsana kadının, başka neler yapar kendisini korumak için?
6 ayOlaya tamamen cocuk sahibi olabilme acisindan bakanlar onlar
02 Yorumla
Soran6 ayHocam erken menopoz ihtimali yoksa 50'ye kadar yolu var, kaldı ki yumurta dondurma yaygınlaştı.
- 6 ay
Biliyoruz herhalde ben onlarin kafayi anlatiyorum. Zilyon tane yontem var. Normalde kadinlarda yas ilerledikce dogurganlik azaliyor. Bu da kadinin varlik amaci cocuk dogurmak diye dusunenlerin boyle soyleme sebebiboluyor.
Yaşlı değil sadece uygun değil o kadar o yaşa kadar evlenmemişse demek istemiş
07 Yorumla
Soran6 ay38 yaşında erkek evlenmeyince normal ama kadın mı sorun?
Soran6 ayKime o yaşa kadar kimse bakmaz?
- 6 ay
38 yaşına kadar gelmiş her haltı yemiş kızdan bahsediyorum ben neyi anlamadın karşıdaki insanlar aptal değil herkes her şeyin farkında o yaşa kadar talibinin çıkmaması benim sayisaldan ikramiye tuttrmam ile aynı şeydir suratı akneli şişman kızların bile talibi çıkıyor sen kalkmişsin 38 yaşındaki kadini savunuyorsun tercih edilmez oyle insan aklı nerdeydi zamanında secseydi birini kendini kral zannetmeseydi zerre umrumda olmaz
Soran6 ayYa dalga mı geçiyorsun? Mesele sence tercih edilmek mi? Toplumun aynı yaşta iki bireye birine yaşlı diğerine genç demesi mesele. Kadın evli olsa 38 yaşında genç mi kabul edeceğiz erkek gibi? Kaldı ki çıkmamış da olabilir, senin dediğin gibi işlemiyor her şey. Son konuşmamızda uslübün gayet iyiydi, ne oldu sana anlamıyorum ama kabasın.
Soran6 ayBenim meselem cinsiyetler arası farklı muamele, mesele talibi değil yani kişilerin.
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayKadın 40 yaşında biraz üstüne gittim ya ben yaşlıyım kaldıramıyorum dedi
017 Yorumla
Soran6 ayMesele birine yaşlı denmesi değil, aynı yaşta 2 kişiye de denmemesi.
- 6 ay
Nasıl yani
Soran6 ayErkek genç ama kadın yaşlı diyorlar o yaşta.
- 6 ay
Evet doğru
Soran6 ayNe demek doğru? Kadın ve erkek de aynı yaşta, ne demek biri genç diğeri yaşlı?
- 6 ay
Canım kadın erkeğe göre biraz daha yoruluyor yani
Örneğin 40 yaşına kadar doğruyor haliyle vücut özelliğini kaybediyor
Buda onu yaşlı gösteriyor
Soran6 ayDoğuruyor mu? Doğurmasa sorun yok o zaman? Bu kafadan devam ben ya.
- 6 ay
örnek olarak söyledim
Soran6 ayKadının görünüşüne göre mi yaşlı oluyor?
- 6 ay
Öyle değil mi zaten
Sen saçı beyazlamış ama kendisi 30 yaşında adamı yaşlı görmüyor musun
Saçı beyaz deyip bu yaşlı diyorsun
Soran6 ayYa benim gözümde kadın 38 yaşında olduğu için yaşlı değil, erkek 38 olduğu için genç değil. İkisi de orta yaş işte.
- 6 ay
Peki neden çiftlerde erkek daha büyük olur yaş olarak
Soran6 ayVar böyle bir durum, anneannem dedem çalışırken evlendirilmiş 15 yaşında. Dedem de 22. Kızı ne kadar erken evlendirmek o kadar iyi gözüyle bakıyorlar. Erkeğe de bir süre iş yapacak ırgat.
- 6 ay
Onların yaptığı en doğrusu
Belki şimdi onları anlamayabiliriz
İlerde anlarız onları - 6 ay
Ne kadar erken evlenirse o kadar iyidir
Soran6 ayNe alaka?
- 6 ay
Bencede
6 ay38 de yaşlı denilemez ama hani fazla olgun buda çok uzatmamak icin yaşlı diyolar
014 Yorumla- 6 ay
Sonuç yaşlı yani
- 6 ay
38 yaşlı değil yaşlı böyle artık hic bir seye gücü yetmeyen fiziksel olarak insanlara deniliyor kadınlar 50-55 yaşına kadar enerjikler
Soran6 ayMesele kadına yaşlı denmesi, erkeğe değil.
- 6 ay
Evet aynen erkeğe denilmiuor kadına deniliyor bunuda aptallar der bacım herkes demez sen o adamı hayatından çıkar seni reddedenede üzülme onlar ne kadar yaşlı olsada çıtır kızlar isterler olgunun değerini bilmezlerrr
Soran6 ayBen o yaşta zaten değilim de saçma yani demeleri, erkeklere toplum nezdinde bi yüceltme var ywrsiz.
- 6 ay
Ben annem 45 yaşında diyorum bazılarına millet daha görmeden genc diyor yani herkes böyle değilll
- 6 ay
Bazılar çok kendini yaşlı hissediyor
Genç olmasına rağmen - 6 ay
Evet 38 yaşlı değil bana göre ben arkadas olurdum 18 yaşıma rağmen abla bile demiyorum
Soran6 ay@Paşazade02 ben de o tipte biriyim de 38 yaşında kadın yaşlıysa erkek de yaşlı.
- 6 ay
Soran
Ne alaka 😄
Biri öldüyse
Diğeride ölmeli gümün ikisinide der gibi 😂😂 - 6 ay
@vahsikelebekgeldi sallama be abla bile demez miş 😂
Soran6 ay@Paşazade02 hiç alakası yok, ikisi de orta yaşta. Ne biri genç ne diğeri yaşlı.
- 6 ay
Bana sorarsan olgun
Olgunun tadı deler mesela
Yani genç değil ama yakın - 6 ay
Abla demem valla 35 yaşında arkadaslarımda var abla demiyorum knk diyom
- Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.
6 ayBazı kadınlar 35 den sonra salıyor bazıları 50 olsa bile hala taş
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
6 ayBilimsel olaral 18-45 arası genç sayılıyor diğeri fasa fiso
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 996 cevap paylaştı.
6 ayOnlar tam bir mal.. Bazı kadınlar tam o yaşlarda en güzel haline geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay30 yaş üstü insan yaşlıdır. Kadını erkeği yok. Ben 30 yaşındayım bugun kanser olduğumu öğrensem sevinçten havaya uçarım.
010 Yorumla
Soran6 ayBenim kafa yapısı.
Cevap sahibi6 ayYani hocam gerçek bu. 30 dan sonra hayatın uzatmaları 27 yaşında bir hemcinsim bakıyorum bşr kendime uçurum var. 30 yaşında erkekle 50 yaşındaki erkek ise aşsğı yıkarı aynı ikisi de yaşlı
Soran6 ayYa 35-58 arası orta yaş bence. Sonrasına yaşlı diyebiliriz. Objektif olman hoş ama kendini yerme.
Cevap sahibi6 ayTeşekkürler ama ben 50 yaşında erkek ile çok farkım olduğunu düşünmüyorum.
Soran6 ayFiziki açıdan mı?
Cevap sahibi6 ayEvet fiziki açıdan
Soran6 ayKendine haksızlık ediyorsun bence biraz.
Cevap sahibi6 ayNeden ki savaş çıksa ülkeyi koruyamaö
Soran6 ay30 yaşındasın ya, benim babam 55 yaşında. O bile yapar bence bir şeyker.
Cevap sahibi6 ayYani elden ayaktan düşmemekse konu 50 yaşta düşmüyor işte ha 30 ha 50 ikiside yaşlı diyorum
Gizli Üye(45 üstü)6 ay38 yaşındaki kadın varya hayatının en iyi yaşında aslında bilmiyorlar
02 Yorumla
Soran6 ayHocam o kadına yaşlı demişler işte.
Cevap sahibi6 ayne bilsinler bilmiyorlar işte
Gizli Üye(30-35)6 ayDoğurması falan zora gireceğinden ve vücudu iyice deforme olacağındandır muhtemelen
01 Yorumla
Soran6 ayYa eğer devamında salarsa her yaşta sorun.
- Aile & Toplum konusunda 461 cevap paylaştı.
6 ayCem yılmaz esprisi olabilir
01 Yorumla
Soran6 ayEvet ya ucube herif.
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. 38 yaşlı ya, genel olarak
08 Yorumla
Soran6 ayKadın da erkek de orta yaşta bence. Biri diğerinden yaşlı değil.
Soran6 ayYa bana da öyle geliyor da bilemiyorum. Tükettiklerimiz falan onlara göre kalitesiz.
Soran6 ayBiz iyi olan hiçbir şeyi yaşayamadık şakasız, hayat hiç olup gitti.
Soran6 ayBen normalde de yaşlı hissediyorum ha.
6 ayHiç alakası yok 45 e kadar genç
04 Yorumla
Soran6 ayKim genç?
- 6 ay
Herkes
Soran6 ay35 bence ya, 36 artık orta yaş olur.
- 6 ay
Değil güncelleme geldi araştır bak
6 ayBana göre 50 ye kadar herkes genç
01 Yorumla
Soran6 ay35'e göre belki de 50'ye kadar bilemedim, 35-55 arası orta yaş artık.
- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
6 aybence tam yasında gayet genc
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 552 cevap paylaştı. Çünkü fizik selülit, yağ ve buruşuyor.
00 Yorumla
6 ayYalancılar onlar
00 Yorumla
6 ayBen 30 un bana 38 ideal bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Türk kadınları 30 dan sonra çöküyor
02 Yorumla
Soran6 ayDoğum yapıyorlar, tek başlarına çocuk büyütüp ev ve işle ilgileniyorlar. Yani çökmemesi işten mi?
Gizli Üye(30-35)5 ayKendilerine baksınlar çoğu yaşlı duruyor
01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayGeçen bir video izledim
Kadının yumurtası zart zurt diyorlarda erkeklerde belli yaştan sonra sperm sayısını ve kalitesi düşüyormuş
Hatta kırk beşinden sonra engelli çocuk sahibi olma ihtimali artıyormuş
Salatalarına akıta akıta söyleyeceklerine biyoloji öğrensinler azıcık
İşine geldiği kısımları söylüyor herkes
Gizli Üye(36-45)6 ayİş ve yetenek varsa olur
00 Yorumla
6 ayÜfürükten teyyare
05 Yorumla
Soran6 ayNasıl yani?
- 6 ay
Boş laf yani
Soran6 ayBence de, gel de millete anlat.
- 6 ay
boş ver lafa değil icraata bakarım ben
Soran6 ayİcraatta bir şey değişiyorsa ne mutlu.
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
6 ayNormal yaş
012 Yorumla
Soran6 ayYa 38 normal de sanki kadın yaşlı erkek hala genç gibi davranmaları saçma.
- 6 ay
Insanları sorgulamiyorum artk
Soran6 ayŞu kafaya ne zaman gelirim?
- 6 ay
Ben 26 olucam 18den sonra kimse skmde degil modundayim zaten insanlardan daha buyuk dertlerim var
Soran6 ayİmza kaşe ama kafadan gitmiyor dedikleri işte.
- 6 ay
Gürültü sadece
Soran6 aySusmuyor kafanın içi cidden, toplumu s edebilsek her şey düzelecek de.
- 6 ay
Edersin f*ck off diycen
Soran6 ayDiyorum sa ulan acaba haklılar mı payı beni bitiriyor.
- 6 ay
Bitirmesin sktr ed
Soran6 aySen kendini bildin bileli takmaz mısın yoksa sonradan mı?
- 6 ay
Kafamdaki seslerden dolayi insanlara odaklanamam
46 yaşındayim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı. Yaşlı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aybence haklisin
00 Yorumla
6 ayOrta yaş yaşlı değil
02 Yorumla
Soran6 ayDeğil de kadını o yaşta yaşlı gören ucube bir zihniyet var
- 6 ay
Takma onları boş ver
Bir kadının olabileceği en güzel yaş o
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadının yaşını abartan erkekler ne alaka, neden kadın 38 yaşında yaşlı sayılıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler