Instagrama bakınca açıkçası moralim bozuluyor, kendimi hayatsız gibi hissediyorum. Aslında kimsenin hayatı gördüğü gibi mükemmel de değildir ama yine de etkiliyor
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Instagram'a bakarsan mutsuz insan yoktur herkes mutlu herkes neşeli herkes sevinçli ama içten içe emin ol hiçbir öyle değil
Evet gerçekten öyle herkes çok mutlu gibi davranıyor
Kesinlikle öyle değil insanların çoğunda şu olay vardır çevre benim mutlu olduğumu görsün kıskansın ama inan içten içe var ya o kadar mutsuzlar ki hepsi gösteriş peşinde
Evet çok kötü bir gün çok kötü bir an yaşasalar bide resim atmayı şov yapmayı ihmal etmiyorlar insanlar görsün ne kadar iyi olduğumu diye
İşte ben de bunu hiç anlamıyorum ben mesela mutlu olduğum zaman elbette bunu dostlarımla paylaşmak isterim çünkü mutluyum ama mutsuz olduğum zaman da kendi içimde yaşarım kimseye bunu kanıtlama gereği de duymam
Mesela benim kız arkadaşlarım var sevgilisine zorla hediye çiçek faln aldırıyolar sonra Instagramda sanki o sürpriz yapmış gibi paylaşımlar yapıyorlar oysaki yalan
🙂 Benim de tanıdığım o tipli insanlar var zorla yaptırıyorlar ondan sonra da paylaşıyorlar işte ne kadar düşünceli bir insan var hayatımda beni çok seviyor diye bir de millete hava atıyorlar. E şimdi sorayım ben bu eziklik EGO değilde nedir ki
Yani sadece hava olsun gösteriş olsun boş bir şey bence
Tabii ki öyle düşünsene farklı duygular yaşıyorsun ama sırf insanlara mutlu olduğunu göstermek için çaba harcıyorsun. Yani kendine bir yalan dünya kurmuşsun orada yaşıyorsun gibi
Bunları bilsem de bazen diyorum ne güzel hayatı yaşıyorlar diye saçma biliyorum ama ne bileyim yinede öyle geliyor
İşte insanlar bu şekilde manipüle etmeye çalışıyorlar gerçekten manipüle olmak İnan sen ne kadar mutlular diyorsun ya sen onlardan çok daha mutlusundur 🙂
Doğru cidden haklısın
İnan artık ben bu tipleri gördükçe gülüyorum çünkü gerçek olan olayları biliyorum. Fragmanını bildiğim şeyleri bana mutlu bir film diye yutturamazlar 🙂
Instagram hayatı sadece güleç pozları içeriyor herkesin hayatı berbat ama rol yapmak güzel şey
Doğru
İnstagramı kapat daha iyi hissedeceksin
Ergenlik dönemi kafası normal
Aynen abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyanın vitrinine bakıp kendi mutfağınla kıyaslamak seni yanıltıyor 🧠 Herkes sadece en mutlu, en başarılı anlarını sergiler; kimse hayal kırıklıklarını veya yalnızlıklarını hikayelere yüklemez. Gördüğün şey gerçek hayat değil, özenle seçilmiş kurgusal anlar 🔍 Zihninin bu illüzyona kanmasına izin verip kendi değerini düşürme. Ekranı biraz kapatıp kendi ritmine odaklanmaya ne dersin? Bugün seni gerçekten iyi hissettirecek küçük bir adım ne olabilir ☕✨