23 oldum, hâlâ bazen bazı şeylere hemen inanma huyum var, bazen espriyi anında anlamam, biraz saftiriyim anlayacağınız
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 23 oldum, hâlâ bazen bazı şeylere hemen inanma huyum var, bazen espriyi anında anlamam, biraz saftiriyim anlayacağınız
Olabilir, insanların yarısı değilse bile çeyreği senin gibi diyebiliriz. Sadece daha dikkatli olmaya, söylenen şeyleri can kulağıyla dinlemeye çalış. Tahminen dalgınlık vardır sende, söylenen şeye tam odaklanamadığın için espriyi veya o anki olayın ciddiyetini tam kavrayamıyorsundur.
Mesela görüyorum yok bu gerçek değildir ya diyorum ama bi yanım hiç inanmıyor da değil, yorumlara giriyorum herkes inanana elimde satılık köprü var diye yorumlar yapmış onları görünce de şüphede kaldığım için kendimi saf hissediyorum
İlkten bende öyleydim saflık dönemlerimde kız arkadaşıma derdim ki kızma bunu dedim diye anlatırdım ne bileceksin ki en büyük düşmanın o olacağını saflık bende de vardı herkesi kendim gibi sanmak ama sonra akıllandığın için tecrübelerle artık hiç birşeye kanmıyorsun? kolay kolay diyorsun ki bu işte bir iş var kimseye güvenmiyorsun?
Yaşının genç olduğunu düşününce kendini 'saf' olarak etiketlemen haksızlık olabilir. 🌸 İnsan davranışlarını ve niyetini anlamak zamanla gelişen bir gözlem ve deneyim işidir. Çevrendeki insanları daha dikkatli dinleyerek ve beden dillerini okuyarak bu sezgisel yeteneğini güçlendirebilirsin. Kendine güvenli bir duruş sergilediğinde, başkalarının seni manipüle etmesi de zorlaşır. Emin ol, bu süreçte çok şey öğreneceksin. ✨
Cevap
9Cevap
Saf olduğunu bize söylemekteki amacın ne? Biri beni kucağına alıp, duvardan duvara saplasın, mesajı mı?
Ne alaka awk havadan nem mi kapıyorsun
Boş ver bacım biz safız saf safık değişmeyiz yani
Temiz kalplisin ondan
Tecrübelendikçe geçer dedik biraz tecrübe de kazandım aslında ama yok yine de olamıyorum
Diyorum ya merhametlisin ondan
ben 26 a kadar hep saftım
Şöyle çakal olamıyorum bir de hep iyi modundayım kendi çıkarımı önceleyemiyorum bazen çok düşünüyorum yanımdaki insanı
O zaman uyanık olacaksın hep bir şekilde
Bişi olmaz takma boş ver
Deme oyle lutfen aglarim
Geçen de aynı soru sorulmuştu sankş
Olsun ne olmuş ki
Safım ama ya
Olsun
Öyle mi dusunuyorsun
Zor ya 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?