Bak işte bu cevap bile fazla önce kendini çeki düzen ver herkesi söylemek zorunda değilsin 28 dedin tamam 27 diydim 28 olacak 1 2 ay a demene gerek yok Konuşmalarında kesin olacaksın karşındakine yorum yapma fırsatı vermeyeceksin olmuyor diyorsan kitap oku dostum bol bol
Bak nasılda biliyorum psikolok olacak adamım vallahi Neyse sen dostum kendini güçlendirmek gerek İş hayatında ve hobi ile gerisi gelir inan biraz yogunlas bak nasıl drgisiyorsun
Eğitim seviyesi oldukça yüksek biriyim istediğimde istediğim cevabı veririm laf yatıştırmak benimle biraz zordur. Ama bunu ancak zorda kalırsam uygularım rutin yapmam
Erkeklere hiç güvenmem uzak dururum sevgilim olmadı bu yüzden bu yaşa kadar ama daima bakımlı ve şık giyinirim makyajım saçım hep özenlidir hatta normalden de biraz fazla iyi olmasına dikkat ederim sebebi de şu kendimi hem iyi hissettiğimden hem de ilgi görmek güzel olduğu için yoksa önüme bakarak yürürüm daima
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yapacak bir şey yok. Karakterin bu senin ve değiştiremezsin.
Yaşamak çok zor böyle dünyada yalnız kalmak gibi çok kötü
Kalbi temiz olanlar elbet kazanır merak etme 👍
Nerde kazanacağım bakalım çok depresif moddayım son 1–2 yıldır özellikle. Hayatımda olumlu bir şey olmamasından
Her şey zamanla. Her zaman işler yolunda gidecek diye bir şey yok. İniş çıkış her zaman olur.
Şeytan olman gerek zamanla ogrenirsin
Olmuyor yaşım 28 oldu ne zaman öğrenicem daha
Gerçekten 28 misin ben daha kucuksundur diyordum
İyi niyeti olmak farklı bir durum
Saf olmakta
Bence sorunun başkalarını fazla düşünmen onları kırmak istememen
27 yim de 28 olucam bir kaç ay var
Bak işte bu cevap bile fazla önce kendini çeki düzen ver herkesi söylemek zorunda değilsin
28 dedin tamam 27 diydim 28 olacak 1 2 ay a demene gerek yok
Konuşmalarında kesin olacaksın karşındakine yorum yapma fırsatı vermeyeceksin olmuyor diyorsan kitap oku dostum bol bol
Evet hep elalem ne der ne düşünür gibi düşünmekten oluyor
Bak nasılda biliyorum psikolok olacak adamım vallahi
Neyse sen dostum kendini güçlendirmek gerek
İş hayatında ve hobi ile gerisi gelir inan biraz yogunlas bak nasıl drgisiyorsun
Eğitim seviyesi oldukça yüksek biriyim istediğimde istediğim cevabı veririm laf yatıştırmak benimle biraz zordur. Ama bunu ancak zorda kalırsam uygularım rutin yapmam
İşte rutine bindirmen gerek olay eğitim seviyesi ile alakalı görmüş gecirmislikle alakali
O az bende, el bebek Gül bebek büyütülmekten
Aynen öyle fazla aksiyonlu gençliğinin olmamasından dolayı ama bu değişmeyecek anlamına gelmiyor
Gençliğim hiç olmamış ki durduk yerde yaşlandım
Öyle deme üzdün somdi beni
Ben nasılım yaş olmuş 35 yaramı açma benimde jxdndn
Erkek olunca 40-45 ten önce çok yaşlı sayılmıyor da kadın olunca 26-27üstü kadın deniyor sanki 3-4 sene önce 22-23 değilmişiz gibi
Yok be bende yaşlandım artik
35 çok mu büyük geliyo denildiği gibi yolun yarısı mı
Bence büyük ve yolun yarısı maalesef
2,5 senem kaldı 30 a bana da kendi yaşım büyük geliyor
Yani artık büyüdün bunun farkına varmak gerek :)
Ona göre davranan gerekiyor dimi
Ağır başlıyım ona göre davranışım var fakat içim çocuk gibi maalesef
Tanıştığıma memnun oldum kendinize iyi bakın
Dediğim gibi biraz öz güven şart
Ben de teşekkür ederim siz de 🙏🏻💐
Zor gibi duruyor güvenme srndr
Güvenmemekle de bitmiyor ki arkadaşlık ilişkisi kurulmuyor
Yoo benim genelde arkadaşlarım hep güvenir bana
En kötüsü guvenmek ben de öyleyim
Benim de 28 ne tevafuk ama
Zamanla öğreniyorsun
Yaşım 28 olacak olsa oluedu sanki
Herkesin öğrenme yaşı bir değil
Herkese mi böylesin
Herkese değil ama hemcinslerime özellikle öyleyim erkeklere daha mesafeli (kapalı ya da muhafazakar bir ailede büyümedim öyle düşündüğüm için
Anladım erkeklere karşı arkadaşlığın nasıl peki
Erkeklere hiç güvenmem uzak dururum sevgilim olmadı bu yüzden bu yaşa kadar ama daima bakımlı ve şık giyinirim makyajım saçım hep özenlidir hatta normalden de biraz fazla iyi olmasına dikkat ederim sebebi de şu kendimi hem iyi hissettiğimden hem de ilgi görmek güzel olduğu için yoksa önüme bakarak yürürüm daima
Anladım ama ben arkadaşlıktan bahsettim sanal arkadaş falan yapar mısın mesela
Hayır internetten tanışıp görüştüğüm hiç olmadı
Nerde yaşıyorsun peki
Sadece sanalda kalacak real olmayaack arkadaşlık ister misin dertleşenilecegin falan