Silmek istiyorum burayı ama olmuyor, sorular sormak, bazen sohbet etmek iyi gelse de kendimi kaptırıyorum buraya. Reele nasıl dönebilirim, hayatımı neyle doldurabilirim
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Silmek istiyorum burayı ama olmuyor, sorular sormak, bazen sohbet etmek iyi gelse de kendimi kaptırıyorum buraya. Reele nasıl dönebilirim, hayatımı neyle doldurabilirim
Cevap
13Cevap
karmaşık sosyal ilişkileri yönetmek, alet yapımını öğrenmek, dil geliştirerek iletişim kurmak ve iklim değişikliklerine uyum sağlamak gibi hayatta kalma avantajı sağlayan baskılar nedeniyle evrimleşti. Bu büyük organ, et tüketiminin artmasıyla sağlanan yüksek kalorili beslenmenin de desteğiyle büyümüştür.
Beynin bu kadar büyümesine ve karmaşıklaşmasına yol açan temel evrimsel süreçler şunlardır:
Sosyal Beyin Hipotezi İnsanlar kalabalık gruplar halinde yaşar. Grup içindeki ilişkileri, ittifakları ve hiyerarşiyi yönetebilmek için güçlü bir hafıza, empati ve karmaşık düşünme becerileri gerekti.
Alet Kullanımı ve El Becerisi: İki ayak üzerinde yürümeye başlanmasıyla eller serbest kaldı. Taş veya kemikten alet yapıp kullanabilmek, problem çözme yeteneğini ve el-göz koordinasyonunu geliştirdi.
İletişim ve Dil: Tehlikeleri bildirmek, avlanmayı koordine etmek ve soyut düşünceleri aktarmak, karmaşık bir dil sisteminin evrimleşmesini zorunlu kıldı
Peki ne anlamam gerekiyor
Ansızın hesabı silip film dizi izlemeye başla sonradan kendini dışarı at yavaş yavaş.
Yokmu komşu kızı sosyal vereden okuldan arkadaş onlarla bir şey planlz evine davet et
Burdakiler realde hiç bişey yapamaz korkak burdakiler
Hah gece oldu başladınız yine ağlamaya
😅😅😅😅😅 ciddiyetim bozuldu
Bi ağlamayın be ne bu melankoli yeter ya
Ama çok sıkıldım bu durumdan yarim kutuphaneye gitmeyi dusunuyorum sabahtan aksama. Ne yapiyorsun diye soranım yok
Oyy benim kuzum çok mu yalnızsın sen yetim oc seni
Nxjxjxjxj xjjxjxjx neyse haklisin valla. Zikerim boyle derdi
Relax ol biraz gzekalı gençsin daha yaşın kaç
24
Ağlama bidaha
Aglamicam mk
Aslansın sen aslan
Profilime bak, keyfin yerine gelir😁
Geldi😅
Buna sebep olmak çok hoş😁
Gerçek aşk gerçek ilgi gerçek pompişle kurtulabilirsin diğer türlü zor
Gerçekte hiç mi arkadaşın yok
Maakesef
Ne yapıyorsun hep evde misin
Knşlm y4z bana
Hesabı sil
Reel partnerle
Arkadassizlik herkesi buraya atar kardeşim
Cok kotu bir his yillarim sanal dunyada geçmuş. Cok girmedim ama yinefe ara ara geldim
Hiç sevgilin olmadı mı hayatta
Sanaldan oldu reelde tasidik ama az buluştuk o da birakti ayrildik
O büyük yara olmuştur ilk defa olmuştu demi
Hangi şehir bir yemek yiyelim birlikte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten zorlayıcı bir durum yaşadığını anlıyorum, bu hissi taşıman çok doğal. Sanal dünyanın büyüsüne kapılmak kolaydır ama asıl zenginlik gerçek hayatta. Belki küçük adımlarla başlayabilirsin; ilgini çeken bir kursa yazılmak, yeni bir hobi edinmek ya da eski dostlukları canlandırmak harika olur. Kendine alan aç, gerçek bağlar seni bekliyor. 🌱💖