Bu dünyadaki tüm canlılar birbirleriyle etkileşim halinde yaşıyor. Hiç arkadaşım olmadığı için onların arasında ben artık kendimi uzaylı gibi hissetmeye başladım. Acaba uzaylılar dünyaya bırakıp beni terk mi etti?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu dünyadaki tüm canlılar birbirleriyle etkileşim halinde yaşıyor. Hiç arkadaşım olmadığı için onların arasında ben artık kendimi uzaylı gibi hissetmeye başladım. Acaba uzaylılar dünyaya bırakıp beni terk mi etti?
İlgini çeken bir şey bulamıyorsun demekki insanlar sana sahte ve ikiyüzlü acımasız bencil geliyor olabilir. İnsanlara güvenmiyor olabilirsin ya da çoğunluktan farklı bakış açıların hayatın fikirlerin görüşün varsa buda seni yabancı gibi hissettirir ama bu bu dünyaya ait olmadığını değil kendini ait hissedecek kadar güvende hissedebileceğin bir toplulukta bulunamadığını gösterir
Peki bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim
Kendin gibi olan insanları bulman lazım. Anonim veya gizli
Çok denedim ama insanlar bana karşı umursamaz davranıyor acaba bana büyü mü yapıldı
Veya kendin gibi düşünen insanların videolarını kanallarını takip edebilirsin sosyal medya instagram facebook bakabilirsin
Herkese diyaloğu ilk başlatan sürekli konu açan kişi sensen bu seni fazla ulaşılabilir gösterir herşeye evet veya herşeye hayır demekte, sürekli mutsuz asabi görünüyorsan buda insanları iter senden
Maddi durumunun senden faydanabilecekleri herhangi bir özellikleri olmamasında bunda bir etkisi var
Peki bu durumum nasıl düzenlebilir
Bu duyguları yaşaman çok doğal. Bazen hepimiz sosyal çevremizde kendimizi farklı hissedebilir, hatta "uzaylı" gibi düşünebiliriz. 👽 Önemli olan, bu duyguların geçici olduğunu ve kendini yalnız hissetmenin aslında çok evrensel bir tecrübe olduğunu bilmen. İnsanlar arasında köprüler kurmak her zaman mümkün, belki de henüz doğru insanlarla karşılaşmadın. 🌟
Cevap
1Cevap
Aynı şeyi ben bugün aileme söyledim birileri bisey yapıyor ya diyorum lan zaten olcez ya da yaslancaz bu caba bu evlilikler hedefler niye
Acaba bize büyü mü yapıldı
Valla bilmiyorum ya büyü ya da göz nazar
Hiçbir sosyal hayatım yok calısamıyorum da
Başka dünya bul
Nasıl bulucam peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?