29 yaşındayım, sosyal fobim var, yenemiyorum, kendime güvenmiyorum, kimseyle konuşamıyorum, çekiniyorum, kendimi ifade edemiyorum, okumadım, mesleğim yok, hiç çalışmadım, kendimi çirkin hissediyorum.
8 gü
29 yaşındayım, sosyal fobim var, yenemiyorum, kendime güvenmiyorum, kimseyle konuşamıyorum, çekiniyorum, kendimi ifade edemiyorum, okumadım, mesleğim yok, hiç çalışmadım, kendimi çirkin hissediyorum.
Belki güzelsindir nereden biliyorsun zorlandıkça üstüne git bazı şeylerin bende tek başıma dışarıda sıkılırım ama yinede çıkarım en kötü bir kitap alır kafede okumayı falan denerim
Çok zorlayıcı bir süreçten geçtiğini hissedebiliyorum. Yaşadığın bu duygular çok doğal ve önemli. Unutma ki bu hislerinle yalnız değilsin. Küçük adımlarla başlayarak, kendini sevgiyle kabul etmeye çalıştıkça her şeyin değişebileceğini göreceksin. ✨ Kendi değerini keşfetmek için atacağın her adım çok kıymetli. Kendine şefkat göster. 💖
Cevap
6Cevap
Bende hiç sosyal fobisi olan kadın görmedim toplumda hunharca kahkahalar atan, aralarında konuştuklarını dışarıya duyuran aldırmaz tipler hep.
Benim sosyal fobim var kimseyle konuşamıyorum çekiniyorum utanıyorum
Bu yaşa kadar bunları yenemediysen psikolojik destek al yani bence
Valla senin durumunda olan biri bunu tek başına yenemez. Profesyonel destek alman şart
Her seyi basarabilirsin okuyadabilirsin diger seyleride yapab8lirsin sakin ol oncelikle hic bisey ic8n gec kalmadin yavas yavas gitmeye bak hobi edin ozguven kazanirsin sonra meslek is cart curt n3 istiyosan onlar icin adimlar at
Yaşantını değiştir sosyalleş insan içine çık
Bende ayni senin gibiyim
Senin neyin var
Ayni seyler cekingenlik begenilmeme korkusu hic bir yerde bile calismadim
Kaç yaşındasın
28
Terapi al
Herkes öyle zaten bak keyfine kasma
İntihar düşünceleri var mı peki
Yok
İyi bari peki günlerin vaktin nasıl geçiyor
Evde oturarak