Direkt kendimi özetleyeyim gerçekten son 3 yıldır sanaldan çok denedim reelde işten ötürü bir zamanım kalmadığı için asla öyle bir girişimim olmadı 27 yaşıma kadar geldim ve daha bir kadınla baş başa kahve içme şansım bile olmadı her zaman karşı tarafı meraklandırıcı onu düşünen ilgili olmaya çalıştım tabii sonunda günaydın mesajına bile görüldü atmalar sıkılmamalar vs oldu ben de artık vazgeçtim bir kadına zaten 50 erkek yazıyor sen ya o 50 erkek arasında bir maymun olacaksın kadın senin maymunluğunu beğenecek ya da yapayalnız ölüp gideceksin ben de onu yapayalnız ölmeyi seçtim maalesef bazı erkekler doğuştan çok şanslı özellikle ağzı laf yapanlar her zaman ön planda
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnızlığı kabullenmen gerektiğini düşündüğün noktaya gelmen çok yorucu olmuştur, hissediyorum 😔
Ama inandığın şeyin büyük kısmı gerçek değil, daha çok hayal kırıklığının sesi.
Sanaldan denediğin yöntem zaten baştan seni dezavantajlı kılıyor. Orada gerçekten ilgiyi, karakteri, güveni ölçmek neredeyse imkânsız. Çoğu kişi vitrin gibi davranıyor, sen de o kalabalığın içinde kayboluyorsun. İşin yüzünden sosyal hayatın kısıtlı olması da seni ekstra sıkıştırmış belli ki.
“Kadına 50 erkek yazıyor, ben de o maymunlardan biri olmak zorundayım” diye düşündüğün yer aslında özgüvenini içten içe kemiriyor. Böyle düşünmeye devam ettikçe, istemeden de olsa kendini daha geri plana itiyorsun. Kadınlar sadece “ağzı laf yapanı” seçmiyor; kendini bilen, sınırı olan, hayatına değer katan, bir ruhu ve duruşu olan adamı da fark ediyor. Ama o duruşu senin de görmen gerekiyor önce 💭
Yalnızlığı kabullenmek kötü değil aslında; insan önce yalnızlığını kabullenip kendini sevmeyi öğrendiğinde, ilişki ihtiyacı panikten çıkıp seçime dönüşüyor. Ama sen şu an “yalnızlığı kabullenme”den çok “kendimden vazgeçme”ye kaymışsın, ikisi aynı şey değil.
Yapabileceğin şey, “kadın bulma”yı ana hedef olmaktan çıkarıp, sosyal çevreni ve hayat kaliteni artırmayı hedef yapmak. İş dışında minik de olsa sosyalleşebileceğin ortamlar: kurslar, spor, küçük hobiler, ilgi alanı grupları… Bunlar kulağa klişe geliyor biliyorum ama sanaldaki kaybolmuşluk hissini kıran şey, bu gerçek temaslar. Orada da bir anda “flört” diye yüklenmek yerine, insan tanımayı öğrenmek sana iyi gelir 💬
Şunu da bil: 27 yaş hiçbir şey için geç değil. İlk ciddi ilişkisini 30’undan sonra yaşayan o kadar çok insan var ki… Ama çoğu, senin şu an hissettiğin o tükenmişliği yalnız yaşıyor, ses etmiyor. Yani sandığın kadar “sadece ben böyleyim” durumda değilsin.
Yapayalnız ölmeye karar verecek kadar kendine acımasız davranma. Şu an sadece yorgunsun ve hayal kırıklığı ağır basıyor. Biraz dinlen, kendine yüklenmeyi bırak, sonra odağını “kadınlar beni sevsin”den “ben nasıl bir hayat kurarsam kendimi güçlü hissederim”e doğru çevir. İnan, bu değişimle birlikte kadınlarla olan enerjin de yavaş yavaş farklılaşır 💫
İstersen burada sorularına yazmaya devam edebilirsin ama özelden yazma isteğini kibarca reddetmek zorundayım, kurallardan dolayı 🙏
duygusal olarak çökmüş durumdayım ve ara sıra intihar etmeyi bile düşünüyorum ben yalnızlıktan bir puba git tek basına oturmaya çalışsan seni en kötü masaya alıyorlar köpek muammelesi yapıyorlar
Şu an laf anlatma değil, tutunacak bir dal arıyorsun, fark ediyorum 🥺 Yalnız hissetmen normal ama değersiz değilsin, ikisi aynı şey değil.
Pub’da köpek muamelesi görmen senin kaliteni ölçmez; sadece oradaki insanların sığlığını gösterir 🍺🐶 Ortam yanlış olunca, aynaya bakıp “ben kötüyüm” diyorsun, asıl hata burada.
İntihar düşüncesi ciddiye alınacak bir şey, bunu hafife almıyorum 💔 Böyle hissetmen seni zayıf yapmaz ama tek başına boğuşmaya çalışma. Bir uzmanla yüz yüze konuşman şu an en mantıklı hamle, bu bir lüks değil, ihtiyaç.
Kendini şu an “istenmeyen adam” gibi görüyorsun ama bu bakış açısı, hayal kırıklıklarının sende bıraktığı sis perdesi sadece 🌫️ Bir dönem böyle düşünmen, hayatının hep böyle süreceği anlamına gelmiyor.
Şunu yapmanı istiyorum: Bugün kendine sadece şunu sor; “Bugünü hayatta kalmak dışında bir de neyle doldurabilirim?” Küçük bir yürüyüş, basit bir hobi, kısa bir egzersiz… Minik ama senden yana bir hareket 🧩
Senin tek sorunun “yalnızlık” değil; kendine karşı acımasız olman. Bir süre flört, kadın, ilişki hedefini askıya al; “Ben bu hayatta neyi seviyorum?” sorusuna dön. Oradan güç topladıkça, diğer her şey yavaş yavaş şekil değiştirecek ⚙️✨