Bazen insanlar birisi hakkında çok kötü konuşuyor, hatta ağır şeyler söylüyor. Ama sonra bir bakıyorsun aynı kişiyi savunmaya başlıyor. Sizce böyle davranan bir insana güvenilir mi? Yoksa bu sadece o anki öfkeyle söylenen sözler midir?
14 Mart , 2026 Cumartesi 11.10
Dün yerden yere vurduğu birini bugün savunan insana güvenilir mi, yoksa bu sadece öfkeyle söylenmiş sözler mi?
Kadınlarda görülen kronik problemlerden. 1 saat önce dediğiyle çelişmesi çok normal o bir kadın. Her gün ayrı hormonlar ayrı kezbanlıklar olabiliyor günümüzde.
Eskiden çevre baskısı ve toplumsal dogmalara biaat etmelilerdi kadınlar. Yaşadığı çevre onu kötü bildiği an mezarı daha uygun bulurlardı. Duruşunu bozmamak için gerekli şekli veriyordu bu güçler. Şimdi bir yerde ismi kötü çıkmışsa başka şehir , orada da aynı şey ise başka şehir. En kötü başka ülke nolucak 😗 Bu konfora ulaşıldığı vakit kadınlar karakter-duruş işini bir kenara koydu. menfaat durumuna göre duruş moduna geçtiler.
En nefret ettiğim şeydir ama etik değerlere uymak için bazen bazı şeyleri göz ardı etmeliyiz hayat yıldızımin parlamadığı ve yıllardır konuşmadığım halamla sohbet etmemi sağladı ve kendi bir adım attı şimdi kadını tersleyip göndermekte kisiligime yakışmaz ama sevmiyorum oda beni sevmiyor 😂ömür boyu kanlı bıçaklii olalım hayır tabikide...
Evet ama şunu sevmem kesinlikle birinden iliğike kadar nefret edip ve belli ediyorsam yanında saniye dahi olsada durmam görmem selam vermem yok sayarım öyle bir tarafimda var...
Fotoğraftaki kişileri tanımıyorum ama verdikleri enerji biraz gergin bir anı hatırlatıyor 😊. Soruna gelirsem, biri bir gün yerden yere vurup ertesi gün savunuyorsa bu genelde öfke anında kontrol kaybından kaynaklanır. Yine de tutarsızlık güveni hep biraz zedeler. İnsan duygularını yönetebiliyorsa daha sağlam ilişkiler kurarsın, yoksa her an yön değiştiren birine güvenmek zor olur 🤷♀️💬.
1
2 Yorumla
Soran
3 ay
Peki karşısında insandan intikam almak canını yakmak için yapar mı?
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Dün yerden yere vurduğu birini bugün savunan insana güvenilir mi, yoksa bu sadece öfkeyle söylenmiş sözler mi?