Gündem 3 ay Bugünün kurbanı bu arkeaş oldu? Noluyoruzayol Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Hep inek öküz kurban edecek halimiz yok ya bizim de nasibimizde varmış 🍽️ (şalvarım olaaay) Bugünün kurbanı bu arkeaş oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Bu varya bu daha pis bir sinek yok, lopur lopur emip deriyi şişirip kaşındırıyor. Odada bu varken uyumak intihardır 0 1 Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Şimdi sıra bizde 😈😈😈 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 92% 3 ay Sazcı arkadaş yanlış yerde saz çalmış 😃 0 1 Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Kırdım sazını 💅🏻 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 30% 3 ay Ne cız bız olur şimdi -_- 0 6 Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Ateş hazır bile 🫠 Yorumla BaLLROG34 3 ay İçecek ne alayım? Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Kola iyi gider diye düşündüm ama Yorumla BaLLROG34 3 ay 7 up gazoz daha keskin daha ferahlıtıcı bence ama yine de şerefe :) Yorumla Noluyoruzayol 3 ay 🥂🦟 Yorumla BaLLROG34 3 ay 🥂🥂🥂🥂🥂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun 0 6 Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Amin 🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Iyimisin şimdi suya sokma Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Neyi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Elini Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Abicim sineği ezdim ne diyosun? Yorumla Cevap sahibi 3 ay Şalvar rengi iyi gibi tam görünmüyor ama Yorumla
s Alfoo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Kavur da yiyelim 1 5 Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Izgara yaparız diye düşünmüştüm 👉🏻👈🏻 Yorumla s Alfoo 3 ay Sıcak zaten bir de ızgara mı yakayım ohoo Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Ben kavururken kavrulayım yani? Peki!!! Yorumla s Alfoo 3 ay tamam sen otur ben yaparım alla alla Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Heh şimdi oldu 💅🏻 Yorumla
Ergun7741 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 74% 3 ay At ağzına 0 2 Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Yedimm Yorumla Ergun7741 3 ay Afiyet bal sugar Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 3 ay Gündem konusunda 951 cevap paylaştı. Hak etmiş 0 1 Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Burnumun ucundaydı aldım ifadesini Yorumla
Yagmurrdamlaları Takip Et Xper 5 Yaş: 29 3 ay Bacakdan değil kafadan olacaktı 😅😅😅 0 2 Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Öyle denk geldi Yorumla Yagmurrdamlaları 3 ay Sağlık olsun:) Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Proteini bol olsun 0 1 Yorumla Noluyoruzayol 3 ay Biraz çelimsiz günlük proteini karşılamaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu varya bu daha pis bir sinek yok, lopur lopur emip deriyi şişirip kaşındırıyor. Odada bu varken uyumak intihardır
Şimdi sıra bizde 😈😈😈
Sazcı arkadaş yanlış yerde saz çalmış 😃
Kırdım sazını 💅🏻
Ne cız bız olur şimdi -_-
Ateş hazır bile 🫠
İçecek ne alayım?
Kola iyi gider diye düşündüm ama
7 up gazoz daha keskin daha ferahlıtıcı bence ama yine de şerefe :)
🥂🦟
🥂🥂🥂🥂🥂
Çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Amin 🙏🏻
Iyimisin şimdi suya sokma
Neyi
Elini
Abicim sineği ezdim ne diyosun?
Şalvar rengi iyi gibi tam görünmüyor ama
Kavur da yiyelim
Izgara yaparız diye düşünmüştüm 👉🏻👈🏻
Sıcak zaten bir de ızgara mı yakayım ohoo