Doğal alanda kalıyoruz yazlık evde. Nasıl girdiyse camdan girmiş. Yatağıma. Ülkemizdeki akrepler ölümcül mü?

Doğal alanda kalıyoruz yazlık evde. Nasıl girdiyse camdan girmiş. Yatağıma. Ülkemizdeki akrepler ölümcül mü?

yaşadığın yere bağlı. türkiye de akrep ölümü çok az. daha çok sarı kız ölümü görülüyor. ama bu sarı kız değil bi akrep. muhtemelen ölmezdin ama acısı zor.
bir de seni ısırıp tedavi olsaydın hayatın boyunca hiç bi akrebin sokmasıyla ölmüyordun
Sadece sarı akrepler zehirlidir. Siyah ve koyu renkli akrepler zehirsizdir.
Ama Androctonus Crassicauda hariç. Fotoğraflarına bakacak olursanız benzerliği var. Ama bacaklarından benzetemedim. Kuyruğunu görmediğim için de bir şey söylemek güç.
Bu arada... Çok korkunç.
Cevap
13Cevap
Zehirli değildir
Ohaa çok iyi nadir bulunan bi tür siyah akrep nerde bu hocam
Çocukken yaşadığım evde her yaz akrep çıkardı. Şu an düşününce nasıl yaşadık bilmiyorum. O zamanlar bize bir şey olmadı ama hiç ısırmadı bilmiyorum.
oha bu gerçek mi çok güzelmiş yalnız o yatakta tekrar yatabilecek misin asla uyuyamam gene çıkar diye xd
Akreplerde kursl şudur. Kiskac buyujse zehir küçüktür. Kiskac küçükse zehir büyüktür. Her akrep zehirlidir ama bununkisi öldürmez sadece bir kac gun aci cektirir o bölge sişer.
Türkiye'de 19 akrep türünden 8'i zehirlidir. 8 tane zehirli akrebin içinde 2 tanesi ölümcüldür. Sarı ve kara akrep.
Karadeniz bölgesinde çok olur bunlar akrebin tehlikesiz olmayanı olmazki
Bunun sarıları evimizde cıkardı cok öldürdüm akrep akreptir zehir li
Kardeşim Sakın bu akrepi öldürme birkaç tane daha bul çiftleştir bunları çoğalt Çiftlik kur bunların zehirleri çok pahalı
Ölümcül olmayan akrep türü yok
Akrepler için de geçerli mi bilmiyorum ama genelde kara, siyah hayvanlar biraz daha zehirsiz oluyor yılanlarda falan.
Offf nasıl uyuyacağım şimdi alxwkfjdkw
Ayy çok korkunç
Oha bu çok zehirlidir
Sokmadı mı? Eğer sokmadıysa bir sadaka ver çünkü ucuz kurtulmuşsun
Geçmiş olsun
nere ora kenya mi mk dikkat et bir dahakine fil cikmasn
akrebi mi becerdin, lanet olsun dostum
o mu sokacaktı seni
Ksdeki kızlar temsili 😄
ben olsam evden kaçardım
Bence onu becermeden öldürmelisin
Korkunç görünüyor