Pomeranian cinsi köpeğim bu akşam doğum yaptı çok kıskanç anneme bağımlı bi köpek bu gece biz yavrusunu yalıyo sanarken bağırsaklarını dışarı çıkardı hemen aldık ağzından hastaneye gittik ama kurtaramadık bebeği şimdi de diğerlerini öldürmek istiyor odaları ayırdık ama bebekler annesiz büyüyecek her 2 saatte bir süt vermem ve tuvaletlerini yaptırmam gerekiyor başka köpeklerim de var evde hangi birine hangi ara bakacağıma şaşırdım anneleri olmadan ben iyi bakamam ölürler diye çok korkuyorum nolur bana güç verin bi tavsiye verin ağlamaktan gözlerim şişti annesiz kaldı bebeklerim doğar doğmaz hemde anneleri süt bile vermiyor hemen öldürmeye çalışıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Neden yaptığını öğren ilk bence sorunu kökten çözebilirsin
Doktor hormonsal veya kıskançlıktan olabilir dedi
Ben araştırdım kısa da olsa yavru hastaysa diğerlerine bulaşmasın diye yapıyormuş ama sanırım bununla alakasız kıskançlık büyük ihtimal başka bir anne bulamaz mısın
Hepsini öldürmeye çalışıyor kıskanç çünkü yavrularını kabul etmedi başka anne de yavruları öldürebilir çok korkuyoruz süt anneden kendi annesi bunu yapıyorsa..
O zaman büyüyene kadar bak sonra annesi bir şey yapamaz
Umarım bakabilirim sağ sağlim anne sütü çok değerli anne ilgisi de öyle ilk geceden uykusuz kalıp yorgun düştüm her gün böyle 2 saatte bir süt ve tuvalet yaptırmam hastalıktan korumam lazım evde daha çok köpek var tek onlar olsa neyse
Umarım bakarsın
V●ᴥ●V
Ilk defa duyuyorum. kopegine ağızlık taksan da yavruları götürüp kendin emzirsen hem ağzı kapalı olduğu için yavrularada zarar veremez diye düşünüyorum o ara biraz kasir sever rahatlatirsin o ara emebilirler belki öyle öyle alisir
Pomeranian Boo cinsi köpeğim o yüzden bunu yapamayız zaten çok stresli ve agresif ama elimizle bi yandan tutuyoruz emzirirken
nolucak sanki bakarsın hç de bişey olmaz senin gibi bi dünya insan var hepside baıyo dert etme yaparsın
yaaa köpekler hakkında çok bilgim yok ama kediler yavrularına 2-3 haftalık olmadan dokunulunca tanımıyo veya kıskanıyomuş ona benzer bişey olabilirmi köpekleri hiç bilmiyorum umarım kısa zamanda bilen birisi yazar
Genellikle hasta ölcek yavruyu yerler ama senin diger yavrular saglikliysa kiskanclik süt anne ilani ver
Süt anne de öldürürse diye korkuyorum süt tozuyla besliyorum şu an
Valla zor kedi büyüttüm süt tozuyla ama köpek gercekten zor
Off hele de pomeranian dimi ama napayım başka çarem de yok anne hiçbir şekilde kabul etmiyor önüne koyduğumuz anda öldürmeye çalışıyor
Sen sut anne dene anne sutu lazim genclik hastaligina bagisiklilik olmaz
Kendi annesi öldürmeye kalktı başka köpek direk öldürür çok tehlikeli süt anne :(
Hayir sut annenin yavrularinin kokusunu bulaştircaksin o zaman sahiplenir
Onu nasıl yapabilirim?
Yavruları aynı kutuya koysam olur mu mesela?
Birbirine sürtüceksin
anneye agızlık takın memesine koyun emsin
şu an anne emziriyor ama gözetimimiz altında bi elimizle ağzını tutuyoruz yalamak istiyor ama güvenmiyoruz tabiki asla yavrularla temas edemiyor anne sadece emzirtiyoruz
poposunu ıslak mendille masaj yaparak silin yoksa wc yapamaz
Parmağımızla masaj yapıyoruz ama ishal oldular ve baya tehlikeli 1 gün oldu doğalı daha ne yapabiliriz ishal İçin
anneyi emsinler duzelir bence
İnşallah düzelir 🙏
Köpeklerden nefret ediyorum
😱 ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi
köpek hastalıklı doğduysa yiyorlar
Geçmiş olsun 😿😿😿
Vay pişkin