Güncellemeler
1 yıl
O özürü dilemese hakkımı helal etmiyorum bi anane olarak bi kadın olarak günlerce iç dünyamda boğuştuğuna küfüre ben dayanamıyorum çocukluktan beri bilen bilir benim yanımda argo konuşmaz kimse bana küfür etti ben o küfürleri yedim saygımı bozmadım çünkü ben insanları kırmayı sevmiyorum çok mu gözümdesin o özür dilemezen hakkımı helal etmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
En son yorumlarda küfür eden kızlardan dolayı ağlamıştım tabi aklıma gelmedi hiç şikayetçi olmak açıkçası uğraşmak da istemiyorum süren davam var zaten bi tane onun ağırlığı yetiyor hala 4 senedir resmi bosanamdim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eşin mi bunları yaptı anlamadım soru biraz karışık sanki esinle 4 yıldır ayrilamamisin o sırada gorustugun kişi mi böyle hakaret edip gitti
Eski eşimle 4 yıl oldu ayrılalı resmi bitmedi davalara avukat gidiyor ben değil
Konuştuğum biri vardı gezdiririm falan diyordu bi anda böyle küfür hakaret aşağılama yapım engelledi
No komik bi motor
Hakaret küfür eden kim peki
Konuştuğum insatgram da biriydi takipleştiğim biriydi 10 numara sohbet muhabbet ediyorum sana böyleyim derdi
Anladım yazık işte insanlar bukadar saygısız oldu maalesef kadını da erkeği de aynı karsisindakinin duygularını onemsemiyorlar kırılır mı dusunmuyirlar nasıl olsa bitti diyip saydiriyorlar
Dm den anlatmak isterseniz dinlerim iyi gelir size de konuşmak
Soyle derdi beni çağırırlar bal varsa yerim baya bozuk psikolojim iyice bozuldu özür dilese en azından bibiyi hisetcem
Bi iyi**
Aynen öyle insallh diler diyorum ama zor yaa
Neden zor cok ezdi ego yaptı
Cinsel hayatiniz varmiydi
Hayır
Cinsel ihtiyacimi o kadinlarla larsiliyordur belki
O kişiden ayrılmak en iyisi olmuş
boş ver. degmeyecek icin uzulme
aman bosverin.. uzuldugunuze degmez. Bosaninca, dul kadin faydalanirim diye cok asalak takiliyor kadinlarin pesine. ve maalesef benim de basima geldi. hem de akademik bir hoca. maalesef o da benzer sozler soyledi bana. Gururumu kirdi, sonra zaten kimseye guveniniz kalmiyor. Bu tipler de tuhaf bir tur. Bosanmis, saskin kadinlar uzerinden ego tatmini yapiyorlar. Bosverin. inanin degmez uzuldugunuze. ozur dilemesini de beklemeyin. umurunuzda olmasin. siz pirlantaysaniz , size camur atan insanlar pirlantaliginizi bozarmis? o ancak onlarin camurlugunu gosterir. uzulmeyin. yola devam. hayat guzel
Özür dilese en azından iyi hissetmem çok değersiz kötü hissettim kendimi o kadar takipleştiği kadın var dikkat ettim birilerinin resimlerine hep beğeni atmışlar video resim birbirlerini sıkı takip ediyorlar storude oynayan dekolteli resimleri olan bacaklar meydan da kızlar ben insanım ve bana küfür hakaret aşağılayıcı konuştu yok dengini bul falan birininayarlayayim kimseyi aşağıda görmem yukarıda da görmem
dengini bul mu... bu tiplerin inanki hepsi benzer. iyi parani pulunu kaptirmamissin. sen pirlantasin unutma.. ve camur senin degerini azaltmaz. sadece silkelen ve kendine gel. bir daha camura da yaklasma!!! ve ozur diler mi sence boyle bir terbiyesizlik yapan biri? kimsenin agzindan cikacak ozurle kendini degerli veya degersiz hissetme.. Sen kendi degerini bil muatap olma. emin ol, diger kisiye de aynini yapacak, ve males3f o kadina uzulmelisin. cunku sana yasattigi tramvalarin benzerini ona da yasatacak. ama keske yasatmasa.
Bide polis bu
Farklı kişiler bol sevişmeler derdi hala soleyim birine diyince ne kadar ezmiş seni diyo insanlar