Eskiden konuştuğum kişi çok ezmis giderken hakaret kufur ederek sesiz engel atmıştı yaptığı bu kötülük ondan çıkar mı?

Karşılıklı takipleştiği kadınlar vardı karşılıklı beğeni sıkı takip.. bana 10 numara sohbet ediyoruz kızlarla sana böyleyim derdi.. başka hesaptan yazdım neden yaptın bu kadar kötülük diye görüldü bile atmadı öfke den ölüyorum

Güncellemeler
1 yıl
O özürü dilemese hakkımı helal etmiyorum bi anane olarak bi kadın olarak günlerce iç dünyamda boğuştuğuna küfüre ben dayanamıyorum çocukluktan beri bilen bilir benim yanımda argo konuşmaz kimse bana küfür etti ben o küfürleri yedim saygımı bozmadım çünkü ben insanları kırmayı sevmiyorum çok mu gözümdesin o özür dilemezen hakkımı helal etmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
En son yorumlarda küfür eden kızlardan dolayı ağlamıştım tabi aklıma gelmedi hiç şikayetçi olmak açıkçası uğraşmak da istemiyorum süren davam var zaten bi tane onun ağırlığı yetiyor hala 4 senedir resmi bosanamdim
Eskiden konuştuğum kişi çok ezmis giderken hakaret kufur ederek sesiz engel atmıştı yaptığı bu kötülük ondan çıkar mı?