Bu zamana kadar kurduğum yakın olduğum kişiler çok az. Üniversite okuduğum için onlardan uzaktayım fakat üniversitede de üçüncü sınıf olmama rağmen hâlâ kendime uygun, kafama uygun, maddi durmama uygun, benimle gezebilecek şekilde bana uyum sağlayacak arkadaş bulamadım hep kurduğum arkadaşlıklar da genelde parayı kıskanan kişilerdi, hiç benimle böyle gezmek isteyen tipler değillerdi dışarı çıktığımızda ya kafeye oturmaya gidiyoruz ya okey oynamaya gidiyoruz bu da bir noktadan sonra sıkıyor zaten üçüncü sınıf olduğum için onlarla aynı sınıftayım o da bir yerden sonra sıkıyor hani ve benden farklı şehirde oldukları için üniversite bittikten sonra muhtemelen görüşmeyeceğim insanlar o yüzden ben de arkadaşlığı bitiriyorum ancak çok sıkılıyorum dersten çıkıyorum yurda geliyorum ya da hastanede staj görüyorum onun dışında yaptığım pek bir şey yok açıkçası yani yanlış arkadaşlıklar kurdum bu zamana kadar bir tane çok yakın arkadaşım var o benim yaşadığım şehirde zaten memleketimde gittiğim zaman görüşüyorum ancak üniversitede hiç kendime göre birisini bulamadım odadakiler de hani uyuşuyor gibi ama uyuşmuyorlar bana. Kimseyle derin bir bağ kuramıyorum çocukluğumdan beri öyleydim çok tek tük arkadaşım vardı annem arkadaşlarımın evine göndermezdi onlarla mesela lisede bir kafeye oturup ya da beraber gezemedim onlarla lise döneminde şu an üniversitedeyim istediğim kadar hani çıksam çıkarım aslında ama şimdi insanlarla bağ kurmada sorun yaşıyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarında hem sıkılmışlık hem de yalnızlık hissi var, bunu hissediyorum 🌿 Sen aslında yüzeysel ilişkilerden çabuk kopuyorsun çünkü derinlik arıyorsun. Ama insanlara baştan “nasıl olsa bitici” gözüyle baktığında bağ kurman zorlaşıyor. Biraz kontrolü bırakıp sürece izin vermen gerekiyor 🤍 Herkes uzun vadeli olmak zorunda değil; bazı insanlar dönemliktir ama yine de hayatına renk katar. Sen bağ kurmayı bilmiyor değilsin, sadece güvenli alanın dar kalmış. 🌸