4 ayYalnızlık, gerçekten derin bir his olabilir ve senin gibi duygusal olarak bununla yüzleşen biri için çok zorlayıcı olabilir. Ailenle ilişkilerin olmaması, çocukluk dönemi sancılı geçmiş birinin, bugün de yalnızlıkla mücadele etmesi çok anlaşılır bir şey. İnsanlar arasında bağ kurmak zor olabilir, özellikle de kendini kimseye açma konusunda tereddütler yaşadığında. Kendi başına bir şeyler yapmak, yalnızlık hissiyle başa çıkmak için bir strateji olabilir ama uzun vadede, o yalnızlıkla yüzleşmek ve kırmak daha sağlıklı olacaktır. Kimseye güvenmek, ilişki kurmak zor gibi görünebilir, ama insanlar değişebilir, ilişkiler de öyle. Belki de bu sürecin bir parçası olarak, kendine önce daha çok güvenmen ve zamanla insanlarla samimi bağlar kurma sürecine adım atman gerekebilir. Başkalarıyla kurduğun samimi ilişkiler, seni sadece yalnızlıktan değil, aynı zamanda sağlıklı bir duygu durumu içinde tutacak bir güven duygusu verebilir.
Bazen, geçmişin yükleri, insanın kendini dış dünyaya kapatmasına yol açabiliyor. Ancak kimse tek başına yaşamak zorunda değil. Farklı insanlarla, belki de başlangıçta ufak, ancak samimi sohbetler başlatarak bu yalnızlık hissini zamanla dengeleyebilirsin. Bir adım atmak zor olsa da, kimse sana baskı yapmaz, sadece başlamak önemli. Geceleri ağlamak zor olsa da, duygularını biriktirmemek önemli. Kendinle barışmak ve yavaşça değişen küçük alışkanlıklar oluşturmak, sana ileride daha geniş bir bağ kurma alanı yaratacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Samimi oliyim mi? Hayatında büyük değişikler olmayacak, ömrünü geçirmek istediğin adam birden karşına çıkmayacak. Bu yorum da, diğer yorumlar da sana bir fayda sağlamayacak, birkaç gün sonra unutup yoluna devam edeceksin. Basit dış etkenler hayatı değiştiremez, sen kendi hayatını değiştirmek istemiyorsan kimse bir şey yapamaz. Yok eğer diyorsan ben hayatımı değiştirmek istiyorum. O zaman çözümlerini sorgula, kendini sorgula. Neden ağlıyorum? Birine neden ihtiyaç duyuyorum? Yalnızlık bana kendimi hatırlattığı için mi sevmiyorum yoksa başka bir sebepten mi? Böyle onlarca soru ve cevabı seni bekliyor. Ha neden kendimi sorgulamalıyım diye soruyorsan bu yalnızlığını ya da üzüntünü geçirmeyecek, hatta arttıracak. Ama farkındalığın artacak, ben kimim ve ne istiyorum? bunların cevaplarından sonra kendine bir çözüm bulman gerekecek, o çözüm de basit olmayacak. Ama bir yolun olacak, sana ait bir yol.
20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayPonçik seni yargılayacak değilim Belli ki Zor bir hayatın zor bir çocukluğun olmuş kendini korumak adına dışına kocaman bir zırh örmüşsün o zırhtan duvarın arkasına saklanmış gününü geçiriyorsun fakat Gidişin pek hayra alamet değil Bunu sen de biliyorsun insan insanlardan şikayetçi de olsa insan insanlardan sıkıntı da yaşasa nihayetinde insan ve topluluk içinde yaşamaya mahkum bir varlık tek başına mutlu olamazsın bunun Sen de farkındasın gerçek hayattakiler sıkıntı ise sanaldakiler de sıkıntı diyorsun o zaman insanın tamamı sıkıntı hiç iyi insan yok mu bu sağlıklı bir düşünce değil ponçik Peki ne iş yapıyorsun Okuyor musun geçimini nasıl sağlıyorsun. Tabii cevap verirsen aşağıdaki yorumlara baktım kimseye cevap vermemişsin O zaman neden soruyorsun bunu
19 Yorumla
Soran4 ayOkulum bitti çalışıyorum
- 4 ay
Ne iş yapıyorsun peki
Soran4 ayHastanede memurum
- 4 ay
Kpss ile atandın öyle mi
- 4 ay
Kendini kurtarmış gözüküyorsun da
İşyerindekilerle neden iletişimin yok peki senin
Soran4 ayVar ancak çoğu 40 yaşlarında ablalar iş yerinde konuşuyorum iletişimimiz var zaten. Onun dışına çıkmıyorum iş yerimdekilerle samimi olmak istemiyorum
- 4 ay
Kamuda çalışanları yaş ortalaması genel itibarıyla yüksek söylediklerinin doğru yani kendi yaş akranlarından hiç kimse yok mu peki iş yerinde Ayrıca nerede çalışıyorsun büyük bir şehirde mi yoksa küçük bir ilçede misin
Soran4 ayKüçük şehirde yasiyorm afyon, ya hepsi evli ben bekarım işte hep iletişim halindeyiz xatwn iş dışında çoluk çocuklarıyla uğraşıyor hepsi
- 4 ay
Merkezde isen eğer
Afyon güzel şehirdir poncik
Çok tatlış bir valisi var hatta 😀😄
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ben de seninkine benzer bir hayat yaşıyorum, sadece birisiyle beraberim ve şans diyebiliriz buna. Aile ve akrabalık ilişkileri kötü olduğu zaman insan kimselere güvenemez zaten, arkasında bir anası-babası olmayınca mecbur kendine yaslanıyorsun. Bu bence bir tabu değil, sürüklenme, yaşamın bizi bu noktaya getirmesi ve bu noktaya gelmemize engel olabilecek faktörlerin barınmaması yani aile desteğinin olmaması. Kırılırız, içimizde affetmeye çalışırız, görüşmesek bile özleriz ama günün sonunda tek başımıza kalırız ve günün sonunda bir yol ayrımı bekler bizi: aynı döngüleri yaşamak mı yoksa tüm seçenekleri kendi lehimize göre seçmek mi? Ben ilk seçenekte çok bocaladım, daha yenice ikinci seçeneğe kabul oldum, umarım bir gün biz de severiz yaşamayı.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız hissetmen çok anlaşılır, geçmişin de bayağı yorucuymuş belli ki 🥺🐾
Yalnızlığa alışmak aslında kalbinin kapandığı anlamına gelmiyor, sadece kendini korumaya almışsın. Bu tabu kırılır, ama yavaş ve küçük adımlarla. Bir anda güvenmek zorunda değilsin. İlgi alanlarınla ilgili etkinliklere, kurslara, yürüyüş gruplarına katılmak iyi bir başlangıç olabilir 🍀💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Üryan geldik, üryan gideceğiz. Bu dünyanın yolcusuyuz günümüzde çoğu herkesin niyeti kendine göre bir çıkar peşinde bu yüzden doğru sadık bir dost bulmak zor.
Eğer sahil kenarı varsa çimenler falan orada kiitap okuyup, resim çizip bir nebze deniz havası ile psikolojini rahatlatırsın.
Kendine bir hobi edin.30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 4 ayalıştıysan yaşa.
00 Yorumla
3 ayLütfen yazdıklarımı bir ego olarak algılamayın canlar.
Ortanca çocuk psikolojisini en ağır şekliyle yaşadım. Tüm hayatım boyunca başarılarımda bile her zaman tektim. Okurken, askere gittiğimde, kendi şirketimi kurduğumda, aldığım tüm risklerde hep tektim. Doğru düzgün arkadaşım olmadı ya da aralarına almadılar beni. Önceleri kendimi kanıtlamak ve kabul edilmek için çok çabalardım. Hatta ilişkilerimde bile duygusal, sevgiye ve görülmeye ihtiyacım olduğu için hep kendimden ödün verirdim ve kadınlar maalesef duygularımı alt üst edip paçavra gibi kenara atarlardı. Uzun süre kendimde sorun olduğunu düşündüm ve tedavi gördüm. Sonra yalnızlık diye bir şeyle tanıştım. Öyle güzeldi ki yalnızlık, tek başıma olmakla barıştım. Zamanla bir çok ödül aldım, yaptığım işlerde ayakta alkışlanmaya başladım. İnsanlar etrafıma doluşmaya başladılar. Ancak artık büyümüştüm ve yalnızlık en yakın arkadaşım olmaya devam etti, bu sefer de ben istemedim insanları. Şimdi bile etrafımda dört dönüyorlar, tarzım duruşum vizyonum değişti, aldığım iltifatlar gırla. Halen yalnızım, tek başıma o kadar çok şey yapıyorum ki bazen zaman yetmiyor. Hayat amaçlarım arttı, bir çok şey yapmaya başladım. Ve halen yalnız olmanın güzelliğine doyamadım.
İnsanlar mı? emin ol senin cevher olduğunu anladıklarında sinek misali etrafına doluşuyorlar.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
4 ayAçıkçası o iki kedili evde pencereden baktığında gördüğün arkadaş grupları sokak da konuşan insanları görünce insanın içine bir yalnızlık çöküyor ama sen o uzak pencereden baktığın için onların senin kadar ya da senden de yalnız olduğunu göremiyorum... benim de durumum benzer kendini bunu yaşayan tek insan olarak düşünme... o dışardaki insanlarla tek farkın yalnız kalmak canıni bazen acitsa da yalnızlıktan korkuyorsun o yuzden de kendine bir maske takıp dışarı çıkmıyorsun... bu aklına bile gelmiyor onun yerine bazen keşke benim gibi biri daha yanımda olsaydı diyorsun...
10 Yorumla
4 ayBen de 11 yaşımdan 30 yaşıma kadar yalnız yaşadım bazen sokakta kaldım bazen yemek yemedim hayatım büyüyene kadar hep stresli geçti evimi aldım herşeyi kurdum Allah'ım şükürler olsun artık dedim Lenfoma teşhisi koyulmuştu tedavi, kür vs geriledi baya 10 gün önce tekrar nüks ettiğini ve daha da ileri seviyede olduğunu öğrendim.
Hayatım başıma yıkıldı ne bir arkadaşım ne bir ailem var elden ayaktan düşmekten o kadar korkuyorum ki hayat çok zor gerçekten.
Sorunuzla alakası yok ama paylaşabileceğim kimsem yok , özür dilerim.
28 Yorumla
Soran4 ayÇok geçmiş olsun
- 4 ay
Maalesef geçmeyecek sanırım üye oldum ilk gördüğüm soru sizinkiydi o yüzden yazdım.
Hayat bazı insanlar için çok acımasız bazısı için de çok iyimser. - 4 ay
- 4 ay
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sanırım yalnızlık sende derin izler bırakmış. Küçüklüğünün sancılı geçmesi ve aileyle görüşmüyor olman, arkadaşların olmaması... Bunca yalnızlık içinde iki kedinle yaşamak seni biraz olsun rahatlatıyor olabilir ama içten içe ağlıyor olman, kimsenin samimi gelmemesi... Bunlar gerçekten zor şeyler.
Yalnızlık bazen içe kapanmaya neden olabiliyor ve insanları birbirinden uzaklaştırmaya başlıyor. Senin gibi young bir kızın, geleceğe umutla bakması, hayatın güzelliklerini keşfetmesi lazım. Belki yavaş yavaş çevrene açılabilirsin, yeni insanlarla tanış
00 YorumlaAnlaşabildiğin kimse yoksa yanlız yaşaman gayet normal, ama bu tip bir hayat bir süre sonra sıkıcı olur.
Erkekler art niyetli derken sanırım cinsellik istemelerinden bahsediyorsun, ama cinsellik son derece doğal bir şey, sen de isteyebilirsin, bunu neden kötü bir şey olarak düşünüyor bizim toplum akıl alır gibi değil, hem de 2026 yılında... temel ihtiyaç sonuçta.
Kedilerini eğer sokaktan aldıysan iyi bir insansındır, senin gibi çok insan var etrafta aslında, sana denk gelmemiş olabilirler, bence biraz farklı ortamlara da bak, yanlız kalabilmen güzel bir şey ama can sıkıcı bir hayattansa mutlu bir hayatın olsun.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 530 cevap paylaştı.
4 ayO zaman kendine değer vermesini bil. Hayatına aktiviteler edin. Mesela yürüyüş yapıyorsun ne güzel. Evde spor yap. Temiz beslen. Namazını kıl. Film izle. Kitap oku. İp atla. Bazen çık bir yerde otur kahve iç. Yani hayatını çeşitlendir. Kendine odaklan. Fiziksel zihinsel ve ruhsal olarak iyi hissetmeni sağlar. Uyku dğzenine dikkat et. Yani kendini sev , kendine değer ver ve kendine odaklan. Hayatında birinin olması şart değildir. O kişi doğru kişi olmadıktan sonra ancak seni yorar ve yıpratır. Ama kendine odaklanırsan o zaman bazı şeyler değişir. Bu psikolojiden de kurtulursun.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
4 ayBence üzülme bu duruma, keyfini çıkar, kendini geliştir. Mesleğini eline almaya, para kazanmaya çalış. Nasıl olsa istediğin zaman arkadaşta, sevgilide edinebilirsin. Aslında kısıtlanmayı sevmiyorsun, yalnızlık besliyor seni ve iç huzurunu arttırıyor ama üzüntü de bir olumsuz duygu olduğu için sıkıntı. Mutlu olman gerek. Dertleşeceğin sosyal medya da olsa konuştuğun biri olsun. İçin rahatlar, tek başına olduğunun hissi kalkıp gider. Normalde elbette öyle değilsin..
10 Yorumla
4 ayErkekler konusunda aşağı yukarı haklısın. En iyisi dediğinin bile birkaç yıla kalmaz gözü kayıyor, üstüne çocuk yapsan bu devirde boşanmayan yok. Bu mentalle biriyle olursan zaten manipüle edilmemen işten bile değil. Yapacağın şey kendine sosyal bir ortam kurman. Lisans mezunuysan eskiden konuştuğun birine yazmak dahi bir başlangıç.
10 Yorumla
4 ayZaman zaman kendimizi yalnız hissetmemiz, hatta ağlamamız çok normal, insani şeyler. Ama bu insani yönlerimiz sizi içten içe rahatsız ediyorsa, hayatınızda bazı şeylerin değişmesini istiyorsunuz demektir. Tabii değişim dediğimiz şey öyle bir anda olmuyor.
Yaşadığınız olumsuz deneyimleriniz sebebiyle başınıza gelmeyen şeylerin de yine aynı olumsuzlukta olacağını düşünmeyin lütfen. Böylesi karamsar bir yaklaşım, değişime dair herhangi bir şey yapmanıza engel olur. Hayata toz pembe bakın demiyorum. Ama her türlü kötü şeyin de sizin başınıza geleceğine inanmayın.
Herhangi bir tedirginlik yaşamadan bir insana sırtını yaslayabilmek, güvenebilmek gerçekten büyük bir nimet. O insanla birlikte tüm zorlukları aşabileceğine inanmak... Böylesi bir insan herkesin karşısına çıkmıyor maalesef. Ama böyle insanların sayısının az oluşu, hiç olmadıkları anlamına gelmez. Biz yine yarın bir gün o insanla karşılaşınca onunla paylaşacak güzel şeyler biriktirmeye çalışalım.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayMerhaba,
Normaldir. İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık hemen hemen her şey!
Akıllısın erken farkına varmışşın!
Yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyidir!
Kadınlar da art niyetli!10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayİnan bana bu konuda yalnız degilsin
Çünkü insanları her seferinde yeniden tanımaktan yoruldum ve artık kabuguma cekildim. Kimsenin sacmalıkarıyla ya da cıkarcı yapıları ile beraber içi boş sözlerini dinlemeye vede bununla birlikte gelen absürt dertleri ile ugrasasım yok.
Kadınlardan bile sıkıldım.
35 e kadar aşk ya da evlilik ararlar.
Evlilikten ve cocuktan sonra boşanmayı kafaya koyarlar ya da eşlerini aldatırlar.
He bu olay tek taraflı degil.
Erkeklerde aynı b. k🤨
Şimdi kızlar linçlemesinler.😄
Kadınlardan sıkılmamı a sosyallikle bagdaştıracaklar belki ama hiç alakası yok.
Kimseye derdimi ya da sevincimi anlatasım bile yok. Öyle bir boşluk ki Doldurması zor.
Geriye dönüp baktıgımda bazı insanlara ayırdıgım zamanımı ben kendime ayırsaymışım inan daha çok mutlu olurmuşum bile diyorum.
Sana tavsiyem Hayatını yaşa gitsin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 544 cevap paylaştı.
4 ayBirçok kişinin yaşamak istediği hayatı yaşıyorsun aslında. Ama yalnız kalma hissine çok erken kapılmışsın. O yaşlarda herkes senin gibi yaşamak ister normalde. 30dan önce büyük planlar yapıp birine muhtaçmışsın gibi hissetme derim. Bu güçlü duruşunun ve yıllarının tadını çıkar.
02 Yorumla
Soran4 ayÇok teşekkür ederim bu benimde hayalimdi evet ancak dediğim gibi ilk başlarda her şey mükemmeldi. Sonralarda bu his oluştu. Yavaş yavaş sadece iş dışında evimde vakit geçirmeye başladım yalnızlık beni içine çekti ve tüm arkadaşlarımdan uzaklaştırdı resmen
- 4 ay
Bu dönem sorunu sanırım ya şu anda ben de öyleyim. Ev ve iş dışında pek bir hayatım yok. 2 haftada bir maçlara giderim o da zaten uzun yıllardır ortak aktivitemiz olan yakın arkadaşımla. Harici senin gibi Akşam yemeğinden sonra yürüyüşe çıkarım belki oturup bir yerde bir kahve içerim. Ama ne yaparsam yapayım o koca dünyada yalnızım hissi asla gitmez. Ben senin yaşın itibarıyla güzel bir hayat yaşadığını düşünüyorum. Hayatına kuru kalabalıklar doldurmaktansa kaliteli yalnızlığına devam et bence.
Gizli Üye(18-24)4 ayBende 22 yaşındayım senle aynı konumdayim. Sadece bir tane arkadaşım var başka kimsem yok. İnsanlar ikide bir sosyalleş diyorlar sosyallesecek ortam yokken nasıl sosyalleseyim? Kafeye gidip otursam tek başıma biri aniden karşıma geçip sen hoşuma gittin arkadaş olalım mı dicek😂o yüzden sürekli aynı döngünün içinde dönüp duruyorum. Hiç bir erkekle buluşmadım bile
11 Yorumla- 4 ay
Günümüz problemi bu maalesef, bir çoğumuz yalnız ve rahat , iyi bir şeymi kötü bir şeymi bilmiyorum,
Gizli Üye(30-35)4 aySivil toplum örgütlerine gir. (Tema, kaçuv, tog, tegv gibi güvenilir yerler tabi ki)
Kütüphanelere git.
Sanat spor etkinlik hobi işlerine gir. İstanbul’da sabah koşu grupları bile var. Belediyelerin etkinliklerine katıl vs üniversitelerin etkinliklerine git. Kendi okulundakilerle iletişim kur.
10 YorumlaBende seninle aynı hayatı yaşıyorum. köpek alıp çekildim kendi kabuğuma. Dostun az da olsa olsun ama mesafe ve sınır önemli. Yalnızlığa alışınca ve korkmamayı öğrenince aslında çok huzurlu geliyor. Kendinle daha barışık oluyorsun, ne istediğini biliyorsun ve kendinle daha kaliteli zaman geçirip, bir çok konuda kendini geliştiyorsun. Bence herkes sadece kendine sarılmalı...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayGeçmiş olsun. Allah sana sabır ve kolaylık versin. Benzer durumu bende yaşadım. Süreç kolay değil. Ama yaraların iyileşince kendini bulman mümkün oluyor. Hiç kimseyi yeterince tanımadan, eğitimi kariyeri olmayana fırsat verme. Duygusal değil aklınla irdeleyerek zamanla tanirsan karsindakini her zaman seni korur
00 Yorumla
4 ayKuş uçmaz, kervan geçmez bir yerdesin.
Su olsan, kimse içmez,
Yol olsan, kimse geçmez.
Elin adamı ne anlar senden?
Çıkarsın bir dağ başına,
Bir ağaç bulursun, tellersin,
Pullarsın, gelin eylersin.
Bir de bulutları görürsün,
Köpürmüş gelen bulutları.
Başka ne gelir elden?
Çın çın ötüyor yüreğimin kökünde,
Şu dünyanın ıssızlığı.
Tanrı kimsenin başına vermesin
Böyle bir yalnızlığı.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bu durum özellikle kadınlarda çok yaygın. Elmanın sapı, armudun çöpü var diyip kimseye şans vermezsen insanlardan iyice uzaklaşır, hayatını kedilerle geçirmek zorunda kalırsın.
10 YorumlaKendi kendinize yetine bilmeli öğrenmişsiniz. Kimseye ihtiyaç duymamanız sizin adınıza güçlü kadın olduğunuzu gösterir; ama insan bazen bir ses bir nefes bir sohbet muhabbet arıyor. Boşlukta hissettiğinizde arayıp sohbet edeceğiniz oturup bir kahve içibileceğiniz bir arkadaş olması sizin adınıza verimli olur.
İnsan arıyor bazen birilerini. Kadın-erkek fark etmez.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. “Her gelene șu soruyu sorun.
Bana yalnızlıktan daha mı iyi geleceksin?
Yoksa bana yalnızlığın güzelliğini mi hatırlatacaksın?”
Nevzat Tarhan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayEvet, kırılabilirAlıştığın yalnızlık seni güçlü yapmış ama bu, bağ kuramayacağın anlamına gelmez. Küçük adımlarla başla: güvenebileceğin bir insan, hobi grupları veya gönüllü etkinlikler. Zamanla samimiyet mümkün, acele etme, kendine izin ver. Yalnızlık alışkanlıkla gelir, ama insan ilişkisi de öğrenilen bir şeydir; yeniden öğrenebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKadınlara inbananı skiesim geliyor yahu... En asosyal kadının çevresinde 5-10 tane insan vardır her sabah ggünooo akaşşo aşkoom dediği kız knkileri vardır ya da kuzen vs... Kadınlar 150 kg olduklarında bile bir erkek gibi yargılanmazlar toplumda. Erkekğin her sözü batar topluma eğer para basmıyorsa statülü şeylere sahip değilse teröristtir erkekler toplum için.
00 Yorumla
4 ayÖmrünün kalan kısmı seni hak eden efendi kültürlü arkadaşlarla ve sadık, romantik, sana düşkün bir kocayla geçsin.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
4 ayEmin ol ki yalnızlık daha iyidir bu devrin insanları art niyetli kadir kıymet bilmezler kendi halinde yalnız kalmak en güzelli
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı.
4 ayEn güzeli boş ver ruhsuz insanlıktan nasibini almamışlarla ziyan olmaktansa yalnız olup ağlamak daha iyi tekamülün yükselir. Başlarda zor geliyor biraz daha dayan alışıyorsun ondan sonra yalnızlık yaşam biçimin oluyor.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayHaklısın herkesten şüphe etmen bu devirde normal. Ama yalnızlık da insana göre bir şey değil bence. Bu yüzden yeni insanlar tanıyıp, güvenebileceğin en azından bir kişi bulmalısın diye düşünüyorum.
Zor ama imkansız değil. Bol şans ☺️
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
4 ay‘Yalnızlık Allah’a mahsustur’ insan yaratılış gereği sosyal temas, aidiyet ve duygusal temas üzerine programlandırılmıştır. ‘Bu şekilde rahatım’ düşüncesiyle zamanla kendini farketmeden depresyonun kucağında bulursun. İnsan insana muhtaçtır unutma 🌸
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben 2,5 senedir yalnız yaşıyorum. Tek gezerim tek oyun oynarım her şeyi tek yaparım çünkü zamanında dost dediklerimiz de kalleş çıktı aile hariç. O yüzden tek yaşamanın keyfine bakmalısın. Dertsiz başında dert yok ne güzel işte.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 414 cevap paylaştı.
4 ayBulunduğun şehirde sosyal medyadan insanlarla tanışıp buluşmayı dene
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEn iyisini yapıyorsun. Kendini geliştirmeye odaklan lütfen. Sen kendine odaklanınca etrafında çevren de genişler zaten :) ailenle aranı düzelt diyemem ama aile ailedir yine. Bende senin yaşındayım, gereksiz kalabalık yerine 2 kedi emin ol çook daha iyi. Sana tek ihanetleri arada oraya buraya çiş yapmaları olacaktır 😂 kafan rahat en azından
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayKarşına öyle biri çıkar ki bütün tabuları yıkar
10 Yorumla Yalnızlık tabiki de güzel, özgür olmak yaşamak vs ama insan belli bir zamandan sonra arkadaş arıyor. Gerçi sen kendine arkadaş olarak kedileri bulmuşsun. Ama oturup sohbet edeyim dersen işte o zaman dert ortağı arıyor insan. Zamanla bu tabunu yıkabilirsin ama kendinle çok mutluysan biraz zor gibi. Yalnızlık bazen insana daha iyi gelir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Halk egitimin kurslarına filan git. Hobilerine göre. Orada çevre filan edinirsin. Çekingen bir yapın filan yoksa kendini çok kapatma. Sosyalleşince açılırsın
00 Yorumla
4 ayAyni ben... ben yalnızlığımdan memnunum.. tel her çalışında biri benden bisey isteyecek biliyorum menfaat araması yani... biz erkekler hep anamı soran var hiç babamı soran yok deriz.. neyse bu halim iyi.. tek sorunum kimseye hayır diyememek o kadar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yalnızlık daha samimi geliyor çünkü artık bize ama insan sosyal bir varlık bazen bir kaç sağlam dost arıyorsun bu ikilemde gidip geliyor modern insan...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayBoş ver çoğumuz aşağı yukarı aynıyız. İşler, güçler derken zamanla görüştüğüm arkadaş 2 artık. Bekarım, tek farkım ailemle yaşıyorum. İş arkadaşlarını sayma zaten.
00 Yorumla Bence olmaması daha iyi olursa bazı geceler değil her gece ağlarsın hem 2tane arkadaşın var bence onlar taniyacagin kişilerden daha vefalı sağına soluna al yat
00 YorumlaDizi kesitiyle cevap vericem sana kafana çok takma kendine kaçabilecegin kafanı dinleyebilecegin alanlar yarat güzel düşün bol şükret. Bu saçma kötü kalabalıklardansa mutlu bir yanlizlik yarat sana zaten en sonunda güzel insanlar sana gelicek sen modunu yüksek tut
00 YorumlaAçıkçası bende yalnızlığı seviyorum, hatta bazen böyle bambaşka bi ülkeye gitsem, beni kimsenin tanımadığı, her şeye yeniden başlasam diye düşünüyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ay
Kirilir ama kendin istemissin kendin yasiyorsun.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. En güzelini sen yapıyorsun. Birileriyle beraber olmak zorunda değilsin hayatının tadını çıkar bence, karşına bir gün istediğin biri çıkar umarım.🤞
00 Yorumla
4 ayBen de yanlızım. Çoğu zaman tek başıma çıkıp yürüyprum. Bu gereksiz kalabalıklara ihtiyaç duymuyorum. Akşamları hiç ağlamıyorum. Bazen kendi kendime konuşuyorum ama geçip gidiyor
00 YorumlaBu düşünceyle zaten kuracağın ilişkiler sağlıklı olmama ihtimali yüksek bence önce kendini kabul edip iyi şeyleri hak ettiğini bil ona göre arayışa geç
00 Yorumla22 yaşındayım hemen hemen aynı durumdayız ablacım. kpss ile atanmayı bekliyorum ben de tavsiye olarak dinine yönel bol bol dua et yaşadığın yerden başka yere tayine git inşallah çok mutlu olursun.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 413 cevap paylaştı.
4 ayBenzer soruyu kac kez sordum valla kimse doğru düzgün cevap bile yazmadı sen istediğin için yalnızsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAynı kimsem yok diyorum, depresif takılıyordum, bir arkadaşım, sayesinde yabancı kızla nikahı bastım, heyecan atraksiyon oldu, aileminde haberi yok, gizli iş çevirmiş gibi oldu. Böyle bir çılgınlık yaparsan iyi gelir.
00 YorumlaKırılır mı evet
Ama nasıl? İşte onu ben de bilmiyorum
İnsan alıştığı konfordan kola kolay ödün veremiyor00 Yorumla
4 ayKızım sen bu ülkeye fazla modernsin neyine tek başına yaşamak jsjdjdjdj
02 Yorumla
Soran4 ayİşim gücüm yerinde diye mi
- 4 ay
Burası koca parası yiyen erkek ayartio ego tatmini yapan kedi yerine midesini besleyen kızların ülkesi 😂
4 ayKızlar herhalde yalnızlığı çok seviyor, zira bu ülkede hem kız olmak hem de yalnız kalmak imkansız gibi bir şey.
00 YorumlaNormal, herkes öyle aglayacak bir durum yok.
021 Yorumla- 4 ay
Herkes öyle değil
- 4 ay
Sen ve diğerleri yalnız olabilir ama çok kişi kolayca birini bulup insanlara karışır ve hâlinden memnun
- 4 ay
Evde kalms
- 4 ay
@Hesapsız_Duygular İnsan işi kendinden bilir , senin fikirlerin ve düşüncelerin benim umrumda degil, ucuz birisi olmasaydın, başkasının yorumuna karışmazdın, kendi yorumunu , kendi fikrini kendin yapabilirdin, kendi düşüncesi, özgür fikri olmayan , başkalarına sürekli mulafet olan insanları ciddiye almıyorum. Evet öylede olabilirim, olmayadabilirim ve bu seni ilgilendirmez sonuçta çok ucuz ve karaktersizsin kendi fikri, düşünceleri olmayan insanlar başka insanlara karışır. İşi olan insan işiyle , işsiz insan kişiyle ugraşır.
- 4 ay
Ağlama canım
Soran4 ayKimseye evde kalmış da denmez ya mahalle karıları gibi, görüyoruz yalnız kalmamak için ya da başka mecburiyetlerden evlenenlerin de çektiği cileleri bizim en azından kafamız rahat derdimiz tek yalnızlık olsun
- 4 ay
O yüzden kedi besleyip pskologları takip ediyorlar
Soran4 ay@Hesapsız_Duygular bacım sen jipinle pizza dükkanını da al git hadi en mükemmel hayatli sensin en sosyal sensin en mutlu sensin bu hayatta başka neyi inandırmaya çalışıyorsun zavallı gibi görünüyor da bir şeyler ispatlamaya çalıştığın 😂
- 4 ay
Hshahahaha
- 4 ay
Aşkım neden uzatıyorsun yalnızlığının tadını çıkar
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aslına bakarsanız çok fazla kurs var, çok fazla gönüllü faaliyet içeren şeyler var. Nacizane tavsiye ederim
00 Yorumla
4 ayHepimiz öyleyiz galiba son zamanlarda. Mutluluk peşinde kosmamiz da mutsuz ediyor. Hayatı akışına bırakınca oluyor galiba bir şeyler.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Belki de yalnızlığa alışmadın… Sadece seni bozacak biri çıkmadı karşısına.
02 Yorumla
Soran4 ayYani ilk zamanlar çok güzeldi ancak sonraları içimde kocaman yalnızlık oluştu
4 ayKimseyi dinleme de
Yalnız olmak kötü değil ancak sürekli olması da doğru değil. İnsanlarla arkadaşlık kur ama guvenmeden hep bir sınırın olsun.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı.
4 ayKendi kendini cezandırıyormuşsun kimseyle görüşmeyerek.
04 Yorumla
Soran4 aySanırım istemeden öyle oluyor
- 4 ay
Birilerine şans vermeyi dene o zaman, reelde şans verirsen dönüşü olmaz belki yapışır kalır ama sanalda bulup konuş şans ver, beğenmezsen basarsın engeli ulaşamaz olur biter. 5 kişi arkadaş için, 3 kişi kanka için, 10 kişi flört için bulur denersin, çürükleri elersin oldu bitti en temizi. Sanaldan uzak durarak başta yanlış yapmışsın.
Soran4 aySanal ilgimi çekmiyor sıkıcı geliyor alışmaya çalışırım belki
- 4 ay
Hayat sizin hayatınız, kimse karışamaz sonuçta sadece daha iyi olmanız için tavsiye verebiliriz. Herkes iyi olsun, sağlıklı, mutlu ve huzurlu olsun.
yalnızlık zor ama bu yaşta aileyi silmek mantıklı mı?
03 Yorumla
Soran4 ayAilem paramparça oldu babam başkasıyla annem başkasıyla evli iksiide kendi derdinde
Soran4 ayMemurum hastanede
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek arkadaşın yoksa neden kız arkadaşın yok
02 Yorumla
Soran4 ayİstemeden hepsiyle uzaklaşıyorum ikinci gun
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
4 ayBenim kız versiyonumsun sadece ben içmiyom spor yapıyom boş ver böyle daha iyi insanlar canavarlaşmış durumda
00 Yorumla - Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat