Ben kendimi oyun oynarken düşüp dizlerim kanadığı halde, tekrar ayağa kalkıp kahkahalar atarken görüyorum. Çocukken çabuk geçerdi acılar ve daha az acıtırdı.. Ya da daha sabırlıydi ve endişesi yoktu ruhumuzun..

Ben kendimi oyun oynarken düşüp dizlerim kanadığı halde, tekrar ayağa kalkıp kahkahalar atarken görüyorum. Çocukken çabuk geçerdi acılar ve daha az acıtırdı.. Ya da daha sabırlıydi ve endişesi yoktu ruhumuzun..

Daha sonrasında hayatımda olmasalar bile bazı insanların yanında ne kadar da mutlu olduğumu görüyorum. Gelecekteki olacak şeylerden habersizce içinde anlatılmaz bir heyecan sevinç olan beni görüyorum.
Kendimi okulun arka bahçesinde Bir evin merdivenlerinde taso oynarken görüyorum Keşke o günlere geri dönebilseydim
Çok teşekkür ederim
Geçmişe düşen bir hayal böyle güzel bir karede canlanıyorsa, insanın içi sıcacık oluyor. Ben de gözümü kapatınca kendimi babamın elinden tutmuş, bir sahil kenarında yürürken görüyorum. Deniz kokusu, rüzgarın saçlarımı uçurması ve o güvende hissettiğim anlar... Çocukken her şey daha basitti, mutluluk ise bir o kadar kolaydı. Belki de şimdi zamanla kirlenen ruhumuza biraz o günlerin saflığını eklememiz lazım. 🌊💭
Cevap
10Cevap
geçmişim karanlık
Sokakta 8-9 erkek bide ben gece oynadığım saklambaç geliyor aklıma, abimin beni saklamaya korumaya çalışması filan 🙂
En çok mutlu olduğum o anda doğum günü pastami mumunu uflerken
Mahallede 9 taş oynarken görüyorum yanaklarım koşmaktan kıpkırmızı olmuş
Kardeşimi okuldan kaçırdığım ana gittim yaa, yanlışlıkla öğretmenin odasının camını kırmıştık
Okula giderken
Sanayide çırakken 😂
Başım döner düşerim ahahshsj
Geçmişim pek iyi değil
önlüğümü giyiyorum okula gidicem...
11. Sınıfta derste oyun oynarken... 🤧
Üniversite yıllarında görüyorum 😃
Evde Mario oynarken gordum jxjxjx
KENDİM İÇİN ÇABALARKEN
Sen uyumaya devam kanzi
Çırılçıplak koşarken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?