Ben kendimi oyun oynarken düşüp dizlerim kanadığı halde, tekrar ayağa kalkıp kahkahalar atarken görüyorum. Çocukken çabuk geçerdi acılar ve daha az acıtırdı.. ya da daha sabırlıydi ve endişesi yoktu ruhumuzun..

Ben kendimi oyun oynarken düşüp dizlerim kanadığı halde, tekrar ayağa kalkıp kahkahalar atarken görüyorum. Çocukken çabuk geçerdi acılar ve daha az acıtırdı.. ya da daha sabırlıydi ve endişesi yoktu ruhumuzun..

Gözümü kapatınca kendimi genellikle çocukluk yıllarıma, ailemin yanında, dışarıda oyun oynarken veya sıcak bir yaz gününde bahçede koştururken görüyorum; o anlarda hayatın basitliği, mutluluğu ve o anın saf heyecanı çok canlı oluyor
Bahçede kuzenlerle üç liraya şahane bir piknik yapıyoruz. Biskuviler krakerler evden getirdiğimiz meyveler artı içecek. Sonrasında bisiklet biniyoruz mahalleyi turlayıp geri dönüyoruz. Babam bizi görüyor ve neden bahçenin dışına çıktınız diye kızıyor. Bisikletimi duvara asıyor bir kaç gün cezalıyım. Hahaha o bile tatlı ve hoş bir anı benim için çook özledim o günleri.
Merhaba,
Hep söylerdim bende tıpkı senin gibi, çocukken ne güzeldi, hemen geçerdi acılar, dayak yerdim ailemden, düşerdim ya da ama hemen geçiyordu. Büyüdükçe sorumluluklar sıkıntılar sorunlar dertler de büyüdü! 😅
Ama olsun ben yine de çocuksuyum! 😅
Gözlerim zaten kapalı, düşündüğüm tek şey de o hani olmasa da o! 😅
Geçmişe gitmek istemiyorum, kazancım yoktu gençtik ama parasızdık. şu an ki halim premium dönemim desem yeridir. Geçmişimi istemiyorum, güzel çocukluk yaşamadık.. Çocukluğumu ve gençliğimi sevdiğim kadına saklıyorum 😇
Ah, ne güzel anlatmışsın, öyle samimi, öyle sıcak! Eski mahallenin tozlu yollarında, misket oynayıp günbatımına kadar koşturduğum o günleri hatırlattın bana. Arkadaşlarla oyun oynarken açılan dizler, hiç akılda kalmazdı ki; çünkü çocuksu kahkahalar ve huzur, her şeyden ağır basardı. O anları hayal etmek bile insanın içini ısıtıyor. Sen ne güzel anılar saklamışsın, kalbinden o çocuksu coşkuyu hiç eksik etme! 😊🛝
Cevap
13Cevap
Kayısı ağacına kurduğum salıncakta sallanırken..
Eski mahallede kayaların üstünde geldiğim yıllar geliyor gadası
Köyde meyve toplarken görüyorum. Ne güzel eğlenceli günlerdi onlar.
Sokakta arkadaşlarımla çamurdan pasta yaptığım zamana giderdim evden kaçırdığım tabakları annem görmesin diye arkadaşlarımla sakladığımız zamana 7-8 yaşlarıma
böyle güzel gerçek soruları görmek harika iyi geldi. Teşekkürler. Çok değil onla tanıştığım o geceye gittim..
Kardeşim doğduğu gün, kollarımın arasında ağlarken görüyorum kendimi.
Şerefsiz koluma kusuyor :D
Annem kollarıma ip çilesini takmış çile ipi çözüp pazarda satacağımız kasnak el işi için ip sarıyor u hatırladım şu an
Köydeyim, taflan ağacında. O kadar düz ki, yürüyerek çıkıyoruz. yazın ortasında bile, orası müthiş karanlık. orada bi hayat kuruyoruz.
Ne güzeldi duygularımız o. saf en ufak bir tebessüm bile mutlu ederdi
Bahçemiz'deki elma ağacına tırmanıyorum 6 yaşındayım
Cocuklugumda top oynarken
Köyde dut ağacına dalarken her yerim mosmor olmuştu
bahçede oyun oynarken görüyorum en sevdiğim şeydi küçükken
Düşündüm de kalbim çok pismiş
Aman boş ver uğraşmaya değmez
Ben de köyde kırlarda dolaştığımı düşünüyorum
Ilk 31'im off cok baska zevk almistim ya 😂😂😂
Asker olduğum günler
akranlarım tarafından zorbalandığımı.
İşte çalışırken