Ben kendimi oyun oynarken düşüp dizlerim kanadığı halde, tekrar ayağa kalkıp kahkahalar atarken görüyorum. Çocukken çabuk geçerdi acılar ve daha az acıtırdı.. ya da daha sabırlıydi ve endişesi yoktu ruhumuzun..

Ben kendimi oyun oynarken düşüp dizlerim kanadığı halde, tekrar ayağa kalkıp kahkahalar atarken görüyorum. Çocukken çabuk geçerdi acılar ve daha az acıtırdı.. ya da daha sabırlıydi ve endişesi yoktu ruhumuzun..
Genelde çocukluk zamanları geliyor aklıma. Ailemle beraber sahilde yürüyüş yaptığım bir anı hatırlıyorum. Hava güzel, rüzgar hafif esiyor ve biz sessizce yürürken, sanki o an zaman durmuş gibi hissediyorum. O zamanlar her şey daha basitti ve ben sadece anın tadını çıkarıyordum.
Bu soruyu coooooooooooook eskiden cevaplamıştım. Gene aynı tür bir soruya cevap vermenin mutluluğunu yaşıyorum.
"Bir bahar günü cok yorulduğum için uyuya kaldığım. Bir müddet sonra uyandığım ve gölgesinde neredeyse bütün bir ömür geçirdiğim ağacın dibinde yapraklarını seyrediyorum ""o da yaralıydı. Gövdesinde cahil insanların açtığı yaraları taşıyordu.
Gözlerimi kapatıyorum ve kendimi yaz akşamında, mahalledeki eski top sahasında görüyorum. Hava serin, terliyorum ama umurumda değil. Arkadaşlarımla top oynuyoruz, kahkahalar, tezahüratlar yükseliyor. Ayağımda eski ama sevdiğim kramponlar, üzerimde terden yapışmış bir tişört var.
Teşekkür ederim
Çocukluk zmnlarımda geçirdiğim yaz tatillerinden herhangi bir güne giderdim.. tüm günün koşuşturması eğlencesi, tatlı yorgunluğu üzerine.. akşam sahilde oturmuş günbatımını seyr ediyorum..
Cevap
13Cevap
Evde dans krizlerine falan giriyorum. Yeter ki bir müzik açılsın shdhs
Kardeşlerimle ve kuzenlerimle ‘şarkıclık’ oynadığımız zamanları görüyorum 😅
kuzenlerle halı saha maçları
Sürekli ilkokul aklıma geliyor. Kimse yardım etmezdi. Kendi kendimize okuduk büyüdük resmen.
Shcek verildiğim an üstüme kapatılan kapının arkasında ağlayarak yere çöküşüm.
İlk okul 1. Sınıfta beslenme çantamla bahçede beklerken
1. sınıftayken çok sevdiğim öğretmenimin bana çok kızdığı ana gittim😄oldu mu şincik? 🤣
Lise 3'te okul çıkışı arkadaş grubumla kordona gidip oturduğumuz günlerdeyim
Babamla kitap fuarından en sevdiğimiz kitapları alıyoruz 🥰 Çok güzel günlerdi
Onunla karşılıklı gülüştüğümüz anlara gidiyorum
Sene 1999 ablam abim ben üçümüz alien t-shirtleri giyip suadiye movieplex'de matrix izlemeye gittik sıcak bir Ağustos günüydü. Bilet kesen kız siz kardeşmisiniz diye sormuştu çok mu belli demiştik. :D
Uçurumun kenarındayım. Kocaman bir nehir geçiyor, arkamdan bir ses "Seni sevmiyorum." Hadi ben atlıyorum by
Çocukken oynarken..
Gelecekte görüyorum uygun mudur
Evde oyun oynayarak görüyorum
Okul çıkışı top oynarken
Dostlarımla bir arada olduğum zamanlar
Salıncak futbol kumda oynamak..
Villanın havuzunda güneşleniyor ve elimde alkol..
Çocukken parkta.
Buz yerken 😆
Yüzerken
karanlık şeyler görüyorum hocam
Çocuklarla oyun oynarken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?