Gözünüzü kapattığınızda geçmişteki hangi an gözlerinizin önüne geliyor?

Gözünüzü kapattığınızda geçmişteki hangi an gözlerinizin önüne geliyor?

Geçmişte yaşadığım öyle güzel bir anı yok. bu yüzden de gözümün önüne güzel şeyler gelmiyor hiç. izlediğim oynadığım oyun ve filmler gelir bazen
15 yıl oncesinde hayatımın ne kadar keyifli olduğu geliyor aklıma doya doya gezdiğim arkadaşlarimla eğlendiğim kafam estiğinde şileye gidip bir kaç gün orada kaldığım keşke o günler tekrar gelse
Okulu bitirince istediğinizi yaparsınız diyorlardı ama iş öyle olmuyor en güzel en rahat dönemler o zamanlardı.
Valla hayat ozamanlar güzeldi bence toplumu takmiyordum şimdi aman bu ne der aman şu ne der akşam eve biraz geciksen sorun en güzel zamanlar geçti elimize kalan sadece üç beş anı
O zaman daha enerjik daha neşe dolu ve böyle çılgınlıklar yapabiliyorken yaş ilerledikçe daha da duruluyorsun aslında ama şu an da kim ne dediyi takmana gerek yok bence
Ozamanlar gözü bir şey görmüyor insanın evet dediğiniz gibi yaş ilerledikçe daha sakin oluyor insan çevresel faktörlere fazla takılıyorum sanırım ama takılmamak gerekiyor
Bu hayata bir kez geliyoruz. Kaygılarla geçirmek için çok kısa bir süre etrafındaki insanlara ahlak bekçiliği yapıp her altı yiyen bir toplumun ne düşündüğünün ne önemi var ki ayrıca
Evet doğru söylüyorsunuz toplumun kendine hayrı yok seni eleştirip duruyor biraz at gözlüğü mü takmalı diye düşünüyorum
Hoşuma giden bir söz vardır. Her zaman hiç bir şey yapamayan insanlar tarafından eleştirileceksin. Çünkü bir şeyle uğraşmayan insanlar etrafıyla uğraşır :)))
Kesinlikle çok güzel bir söz duymuştum bu sözü 🙂
hem güzel hem de doğru bir söz o yüzden dediğim gibi takma insanları hayatına bak
Haklısınız teşekkür ederim 🙏
6-7 yaşımda oynadığım bir bebek vardı yumuşak turuncu saçlı uzun bacaklı bir bebek ne zaman gözlerimi kapatsam o gelir aklıma çok seviyordum onu
o bebeğe ne oldu peki
kötü olmuş be verme demedin mi
öyle oluyor maalesef onu düşünemiyorlar
neyse sıkma sen canını ;))) soruma gelen tek kişi olarak eic yi kaptın bak :o
Cevap
4Cevap
Lisede çıktığım bir çocuk vardı.. onunla otobüs duraklarında oturur gelen geçeni izler güler eğlenirdik.. çok özlüyorum o yılları
Sana ilk görüşmede otobüs durağına gidelim erkeğe ne dersin :o
gidelim diyen*
Biterim 😅
Tahmin etmiştim :D
😅
Geçmişte sadece 20 dk önce yaptıklarım aklıma geliyor lo
balık mısın la sen :o
He
Kafam dolu. Kapatınca birbirinden bağımsız pek çok an geliyor.
Odaklanıp tek bir ana düşürmeye çalış mutlu olduğun bir ana
Kız kardeşimle yağmurlu bi günde kendimize bardakta mısır alıp yemiştik bu geldi aklıma şimdi.
Öyle küçük anlar insanın yüreğinde yer ediyor zaten 😊 mutlu huzurlu 😊
Evet kesinlikle
Cocukluk yillarim genclik karma yaa ama guzeldi õzlemiyo digilim..
Çocukluğumdan bir anı: Bakkala giderken dönüp “sen gelmiyor musun? “ diye nezaket dolu biri canlandı.
18 yaşım geliyor aklıma
107 yaşında değilsindir diye tahmin ediyorum şu an :o
Öyleyim evlat
sen 18 yaşındayken Hatay Osmanlı toprağıydı değil mi :o
Hatırlamıyorum ki 🥲🥲🥲 çok geçti üstünden bir de üstüne alzheimer gelince gitti her şey
alzheimer hastaları alzheimer olduğunu hatırlamaz bir kere :o
Ben hatırlarım 😒
yaşlılar unutur :P
Sus beee 😂
işine gelmedi değil mi :D
İlk güzel günler gerçekten mutlu olduğum anlar aklıma geliyo sonra birdaha onların hiç bir zaman tekrarlanmayacağı
Kıyafet denediğim anlar
Çocukluk hatıralarım genellikle ✨
nasıl bir çocukluktan bahsediyoruz.
gelmiyor hiç
Bazı anılar geliyor
Çocukluk
Cocuklugum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?