İşe girdim iki ayda iki iştende kovuldum birikimim yok hepsi gitti saçma sapan şeylere (guzellik merkeziymis zayıflama vs) şu an bir senedir çalışmıyorum psikolojim çokuk durumda dideral fonksera kullanıyorum yevmiyeli işe gidiyordum güvenlik olarak sezon bitti iş yok gidemiyorum o da günlük sekizyüz bin TL falan veriyordu fiziksel olarak iyiyim ama psikolojik olarak kötüyüm para olmadığı için bütün gün evdeyim gün içinde duygu durumum değişiyor ilaçlarda sanırım fazla etki yapmıyor oysaki düzenli içiyorum ne yapacağımı bilmiyorum kendimi işe yaramaz hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu kadar zorlayıcı şeyleri açıkça dile getirebilmen bile senin hâlâ içinde bir mücadele gücünün olduğunu gösteriyor, bu küçümsenecek bir şey değil. Kendini işe yaramaz hissetmen çok doğal, çünkü düzenli bir işin olmayışı, ekonomik güvensizlik, üstüne bir de dışarıdan gelen başarısızlık algısı insanın kendilik değerini derinden sarsıyor. Ama şunu bil: şu an içinde bulunduğun durum, senin kim olduğunla ilgili değil; bu, yaşadığın zorlu bir dönem ve geçici. Geçmeyecek gibi hissettirse de, geçiyor.
Kısa sürede işten ayrılmış olman, seni “yetersiz” yapmaz. Belki doğru yerde değildin, belki sana uygun bir iş ortamı değildi ya da sadece o anki ruh hâlin performansına yansıdı. İlaçları düzenli kullanmana rağmen işe yaramadığını hissediyorsan, belki de tedavi yöntemini gözden geçirmen gerekebilir. Çünkü bazen doğru ilaç bile, yanlış dozda ya da yanlış kombinasyonda etkisiz kalabiliyor. Bu yüzden bir psikiyatristle yeniden görüşmeni ve detaylıca yaşadığın duygu dalgalanmalarını anlatmanı mutlaka öneririm.
Evde tek başına kalmak da insanı daha fazla karanlığa çeker. Kendini izole ettikçe duyguların daha sertleşir. Bu yüzden küçük bile olsa, seni dışarı çıkaracak bir rutin edinmeye çalış. Gönüllü işler olabilir, bir kursa gitmek olabilir ya da sadece her gün düzenli bir yürüyüş bile seni yeniden hayata bağlamaya başlar. Bu noktada illa para kazanmak değil, var olmak bile bir adımdır. Unutma, hiçbir şey yapmamak bile bir şey yapmaktır; sen yaşıyorsun, nefes alıyorsun ve yazıyorsun. Bunlar kıymetli.
Şu anki durumun seni tanımlamasına izin verme. İşsizlik, parasızlık, hayal kırıklıkları… Bunların hepsi geçici. Ama senin içinde hâlâ iyi bir şeyler yapma isteği varsa, bu senin hâlâ yıkılmadığının en büyük kanıtı. Sakince, kendine yüklenmeden, küçük adımlarla toparlanabilirsin. Ve lütfen unutma: işe yaramaz değilsin, sadece şu anda çok yorgunsun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yürüyüş yap , şekerli gıdaları ve abur cubur denilen sağlıksız pislik market ürünü gıdaları (cips, boyalı şekerler, abuk sabuk tatlı çikolatalar vsvs) YEME ! ŞEker = kanseri destekler ve insana AĞIRLIK verir yorgunluk yapar. Bol su iç arada ama FLÖRÜRSÜZ ve KLORSUZ olanları bulmaya çalış (Flörür=gerizekalı yapıyor, Klor=zehir/havuztemizleyici/kanseryapıyor/gözleribozuyor) Meyve sebze ye en doğal ve en faydalı şeyler o gıdalar.. Düzgün yemekler yersen sağlıklı olursun. Nediyordum yukarıda Yürüyüş iyidir.. spor temiz hava insana sağlıklı gelir. Ağaçlık park vs havası temiz ya da deniz kenarı yerlerde yürüyüş yap. Yeni şeyler öğren araştır oku vs artık internet var her konuda saatlerce okuyup araştırabilirsin.. Bedava hiçbir şey yapmıyorsan yemek yapmayı öğren , bir erkeğin en sevmediği kadın yemek yapmayı bilmeyen (ilerde ailesine çocuğuna yemek yapacak kapasitesi bilgisi becerisi olmayan ve hayat amacı sadece para yemek olan aptal kadınlar nekadar güzel olurlarsa olsunlar artık hergeçen gün dahaçok gözden düşüyorlar.. tabi sadece bu değil farklı olumlu özelliklerde gerekiyor ama bu konu farklı bir konu ve derin uzun yazılar gerektiri.. geçiyorum) İlaç içME ! ilaçlar siyonist firmaların insanlardan para kazanmak için sattıkları ZEHİRlerdir (Aktara gidip stresse karşı çaylara bak, normal çay içme zarar ve hiçbir halta faydası yok) . Her insan aslında kendi kendisinin doktoru olmalıdır. İnstagrama girme (tikBOK vs onları Hiç girme!) gereksiz akıl hastası pisslik insanların durmadan hava attığı birbirine gösteriş yaptığı bir ortama dönüştü oralar. Kendi hayatına bak, hiçbir şey yapmıyorsan internetten ingilizce öğrenmeye başla.. ücretsiz sayfalara bak vs vs.. spor yürüyüş su sebze meyve ve yeni bilgiler yeni bilgiler öğrenmek sağlıklı olmak.. sana gerekli olan şeyler bunlar
32 Yorumla- 1 yıl
Güzel yazmissin
- 1 yıl
@Derinblack
Spontana aklıma geleni yazdım.. bi faydamız olsun. Selamlar
Asıl işin ne? Güvenlik işini , asıl işini yapamadığın için mi yapıyorsun.
Ayrıca ; Foksera ve Dideral'i neye göre kullanıyorsun. Psikiyatrist mi verdi. Dozaj ayarı yaptı mı?
Belirttiğin durum aslında kolay bir terapi ve daha etkili ilaçlar ile çözülebilecek şeyler.
Yeteri kafanda çok büyütme.
@Zeynep984302 Yorumla- 1 yıl
Evet psikiyatri verdi dozaj ayarı yapan da psikiyatri asıl isim güvenlik ama suresi dolmak üzerek kartımı yenilemem lazım
1 yılİş bulman lazım yaşadığın yerde AVM'lerde güvenlik işleri bakabilirsin. Sürekli ayakta yorucu olur ama en azından psikolojik olarak toparlarsın kendini. Ve daha sonra daha iyi iş istersen bakarsın. Veya fabrika gibi yerlere işçi olarak başvuru yap. Moralini de yüksek tut hiç bişey olmasa bile
02 Yorumla- 1 yıl
Akrabalar moralimi düşürüyor gerçekten kızlarım okudu çocukları var hava atıyor isteyen çalışır isteyen evlenir ona ne ki yaa kızları 25 26 yaşlarında evlendi kısmeti o zaman açıldı evlendi bize niye anlatıyorsun ki şu zamanda evlenmek kolay sanıyor millet ben belki kirada oturmak istemem
- 1 yıl
Onları takma kafana. Bi kulağından girsin diğer kulağından çıksın. Onlar öyle anlatırken "he" deyip geçmelisin. Senin yaşadığın gibi sıkıntıları ben de yaşadım ama moralimi bozmadım hiç. Kimseyi de kafama takmadım
Yapay Zeka Cevapladı
Zeynep, içinde bulunduğun durumu anlıyorum ve yaşadıkların gerçekten zor. İş kaybı ve ekonomik zorluklar psikolojik olarak da insanı etkileyebilir. Öncelikle, kendine yüklenmemeye çalış; herkesin hayatında inişler çıkışlar olabilir. Şu an içinde bulunduğun durumu daha iyiye çevirmek için küçük adımlarla başlayabilirsin. Mesela, ilgi duyduğun alanlarda kendini geliştirip yeni iş fırsatları arayabilirsin. Ayrıca seni odakta ve dengede tutacak rutinler oluşturmak iyi gelir. 🔍💼 Belki gönüllü işler yaparak hem ruhunu besler hem de yeni kapılar açabilirsin. Unutma ki, her zaman umut vardır ve doğru zamanda doğru fırsatlar seni bulabilir. 💪 Çevrende destek alabileceğin insanlarla konuşmak da faydalı olabilir. Kendine karşı nazik ol ve göreceksin ki zamanla her şey yoluna girecek. 🌈
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
77Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılHayat seni köşeye sıkıştırmış gibi hissediyorsun ve insan, en çok da kendiyle baş başa kaldığında bu duygulara yenik düşüyor. İşsizlik, güvensizlik, gelecek kaygısı, birikim yapamama, ilaçların etkisiz kalışı… Bunların hepsi tek başına bile ağırken sen hepsini bir arada taşıyorsun. Bu yükle her sabah uyanmak bile başlı başına bir mücadele, ve sen bu mücadeleyi veriyorsun. Bunu küçümseme.
İki işten çıkarılmış olman seni başarısız yapmaz. Bazen işler, bizim elimizde olmayan nedenlerle rayından çıkar. Belki yöneticiler, belki ortam, belki sadece o anki ruh halin… Ama bu senin değersiz ya da yetersiz biri olduğunu göstermez. Şu an psikolojik olarak tükenmiş hissediyor olman, her şeyin içinden çıkılmaz görünmesine sebep oluyor olabilir. Bu yüzden kendine kızmak yerine “ben şu an çok zor durumdayım ve yardım istemek hakkım” diyebilmelisin. Çünkü sen yalnızca “para kazanmaya çalışan biri” değilsin. Aynı zamanda ruhu yorulmuş, hayattan umudu biraz solmuş birisin… ve bu tarafın da ilgiyi hak ediyor.
İlaç kullanıyor olman demek ki zaten bir çaba içindesin. Ama bazen ilaç tek başına yeterli olmayabilir. Psikiyatriye destek olarak psikoterapi de çok iyi gelir. Eğer devlet hastanesinde bu hizmete ulaşabiliyorsan bir psikologla görüşmeni çok ama çok öneririm. Seni dinleyecek, seni gerçekten anlayacak birine ihtiyacın var.
Maddi olarak çıkmazda olduğunu da biliyorum. Ama belki kendi fiziksel sağlığını da göz önünde bulundurarak temizlik, depo işleri, kurye destek işleri gibi geçici yevmiyeli şeylere tekrar bakabilirsin. Günü kurtarmak bile bazen moral verir. Çalışmasan bile evde geçirdiğin zaman içinde Youtube’da beden/zihin üzerine meditasyon videoları dinlemek, 15-20 dakikalık yürüyüşlere çıkmak, karalama bile olsa bir şeyler yazmak ruhunu hafifletir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılşu an yapabileceğin gerçekten sadece şu an bugün etrafına bak 2-3 tane şeye odaklan 2-3 rengi odaklan bu anda olduğunu hisset ve sonra de ki geçmiş bana sadece vakit kaybettiriyor şu anda bugün şimdi ne yapabilirim ve dışarı çık gerekirse bir çiğ köfteci de çalış önce para kazan işini güzel yapmaya gayret et küçümsemeden bu sene biraz toparlayacak sonrasında bunun geçici bir süreç olduğunu hatırla Bir müddet ihtiyaçlarını karşıla paranı biriktir ister çalışma süresince bir eğitim alıp onunla ilgili bir işe başvur ister başka iş arayışına gir ister bir mesleğin varsa ona yönel ister para biriktirip düşüp bütçeye bir sermaye isteyen bir girişimde bulun yaşına göre belki destekte alabilirsin devletten ama şu an geçmiş sadece vakit kaybı gelecekse sadece bir endişe şu anda giyin ve dışarı çık eleman aranıyor yazan herhangi bir yere git ve sor her ne olursa olsun her nerede olursan ol yaptığın işe saygı duy ve işten çıkana kadar da onu elinden geleni en iyisi ile yap emin ol sana böylece kapılar açılacak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBahsettiğiniz ilaçlar hiçbir işe yaramıyor bana da verdi doktor bir iki defa içip attım kenara insanı daha çok hasta ruh hâline sokuyor. Problemlerinizi kendiniz ve yakınlarınızdan destek alarak çözebilirsiniz. Bahsettiğiniz işe de girerseniz ne birikim yapabilirsiniz ne de o işte bir deneyim elde edersiniz köle gibi kullanıyolar öğrenci iken girmiştim. Belediyelerin kurs programları var iyi bir bölümden sertifika edinin mesela muhasebe olur bilgisayar ile ilgili Excel olur hasta karşılama kayıt ya da güzellik merkezlerinde aynı şekilde. Mağazalarda satış biriminde vs çalışırsınız. O tarz işlerde prim de var birçok ek avantajı da..
20 Yorumla Sen işe yaramaz değilsin. İşsiz olmak da senin suçun değil. Sen elinden gelen her şeyi yaptın ama birileri senin geleceğini 10-15 yıl önce çaldı. O birileri de senin annen ve baban başta olmak üzere bir önceki nesil. Bu kadar borçlanıyorsunuz, yarın bedelini çocuklarınız ödeyecek dediğimizde umursamadılar. Kendi keyiflerine baktılar.
Her nesil bir sonraki neslin istikbalini hazırlamakla mükelleftir. Senden öncekiler kendi keyiflerine düşüp senin geleceğini sattılar.
Ama!
Hiçbir şeyin sonu değil. Sen hala bütün yeteneklerinle harika bir bireysin. Kalk ayağa. Hemen şimdi. Yeteneklerini düşün. Bu yeteneklerinle neler yapabileceğini düşün. İş bulman şart değil. Kendi çapında kendi işini de yapabilirsin. Etsy ve benzeri platformları araştır.
Yapabilirsin!
11 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru
doktora tekrar gidip durumu bildir doz artımı olabilir. ayrıca iş aramaya devam et çıkar illaki bir tane onun dışında hobiler edin boş zamanlarda onlarla ilgilen bol bol dua et hayatta allahtan umudunu kesme olur mu? konuşmak istersen buralardayım.
06 Yorumla- 1 yıl
Namaz kılıyordum eskiden ama artık kılmıyorum neden böyle oldum anlamıyorum gece uyumuyorum gündüz ikiye kadar uyuyorum mc donals girecem öyle düşünüyorum aslında bowling oynamayı çok severim hobi olarak param yok diye dışarı cikamiyorum
- 1 yıl
o zaman tekrar namaza başla
burada şeytan devreye girmiş gibi gözüküyor ama geç değil namazlarını kıl
akşam yatıp sabah kalkma metoduna geçiş yap çok hızlı bir şekilde
iyi düşünmüşsün oraya başvur bakalım ne diyecekler
bowling şimdilik kenarda dursun ama onun yerine mesela kitap okuyabilirsin dışarı çıkıp yürüyüş yapabilirsin iyi gelir. - 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Ya boş yapma gozunu sevim ya şeytan devreye girmis diyor 😂😂
1 yılDepresif zamanlarda en iyi terapi ve yan etkisiz ilaç sokak hayvanları ile arkadaşlık etmek, onları sevmek, onlara su ve mama vermek, onların gözlerinin içine bakarak sohbet etmek.
11 Yorumla- 1 yıl
Kadın parasızlıktan bıktım, param yok demiş siz mama alın demişsiniz. Ekmek alacak durumu olmayan insan kediye mamayı nasıl alsın.
s 10 ayDurumun gerçekten zor Allah sabır versin.
Kendini işe yaramaz hissetmen çok can sıkıcı,
ama bu hisler gerçeği yansıtmıyor.
Sen değerlisin, sadece şu an kötü bir dönemdesin.
İlaçların hemen işe yaramaması da moral bozucu olabilir, ama pes etme.
Unutma, bu halin kalıcı değil. Zamanla düzeleceksin, sabret. Kendine karşı nazik ol yeter...00 YorumlaBu hayatta önce kendini sevmelisin kendi içinde barışık yaşamalısın ki hayata karşı pozitif bakabilsin ve hayatındaki bazı şeylerin değişime ihtiyaç duyduğunu gösteriyor; bu yüzden önce duygularını bastırmadan anlamaya çalışmanı, sonra küçük ama düzenli adımlarla kendine iyi gelecek bir yön aramanı ve gerekiyorsa bir uzmandan destek almanı öneririm.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBen de senin düştüğün duruma düştüm. Çok zor günler geçirdim. Sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum sözleşmem sona erdi ve işsiz kaldım. Şimdi de senin gibi günlük işlere gideceğim. Kendini hiç işe yaramıyor diye düşünme. Bu senin ayıbı değil. Kurban olsunlar sana.
00 Yorumla
1 yılBen mi? Anlamsız geliyor. 40 dan sonra bitireceğim hissediyorum bu hayat beni kabul etmedi. Şurada kaldı 5 sene. Anlatamıyorum hiç bir şeyi. Bekleyen de yok giden çok. Nem kaldı ki?
Bazen aci çekiyorum. Bitirmek her şeyi ne is ne kadın... tat vermiyor bana.
İşsiz gelemem her şeyi yaparım. Ama şu var tadı yok hayatın.
Bazen sevilmek istiyorum. Bazen de sevişmek. Kimseyi bulamıyorum. Anlasalar da anlamsız geliyor. Zorlanıyorum. Benim gibiler var bu hayatta. Erken geç gitmeye hazır. Yalnızım yapayalnız.
00 YorumlaSana huzur verecek o kadar çok şey yazarım ama bazen de insanın huzuru iki kelimeden oluşur. Bende uzun süredir işsizim ve emin ol daha büyük psikolojisini de yaşadım ve yendim. Ama sana tavsiyem şudur. YouTube dan vefa sultan diye bir dizi var. Aç izle. Yüreğin de aklında ruhunda psikolojini etkileyen ne varsa arınacaksın. Ve belki de doğruya namaza ulaşmanı sağlayacaktır. Bu dediğimi yap huzur bulmazsan hiçbir şey bilmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇalıştığım halde durumum berbat ve her seferinde aksilik çıkıyor elimden geleni yapıyorum ama bir türlü yoluna girmiyor. O kadar usandım ki yaşamanın hiçbir anlamı yok gibi geliyor. Seni anlıyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Öneride bulunamıyorum maalesef
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı.
1 yılİstanbul'da değilsin galiba, bende güvenliğim gelmeyenlerin yerine joker lazım oluyor kartlıysanız bizde 1600-2000 aralığı 12 saatlik vardiyalar. Özgüveninizi kaybetmişsiniz ayrıca, bir an önce toparlanmaya bakın.
00 Yorumla
1 yılBöyle düşünmen hiç iyi değil psikolojik olarak zor günler geçiriyor olabilirsin bu günlerde geçer elbet sabret küçükte olsa bir kazanç sağlıyorsun hiç çalışamayacak durumda olanlar da var
Her halimize şükürler olsun
Ailenle mi yaşıyorsun
Yalnız mı yaşıyorsun02 Yorumla- 1 yıl
Ailemle yaşıyorum kendi evimiz kirada oturmuyorum
- 1 yıl
Zor Allah yardımcın olsun
Ne yapmayı düşünüyorsun peki
Hangi şehirdesin
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİlaçlar duygu durumu nötürlüyor diye biliyorum. Yana sana mutluluk vermez, sadece kaygını giderir ve sana mutlu olmak için bir fırsat verir. O fırsatı değerlendirmen lazım.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle geçmiş olsun, zor dönemler bize dipleri gösteriyor. Dışarı çıkıp düzenli yürüyüş, ya da yeni iş alanlari için ücretsiz kurslar ile gelişme devam etmelisin
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı.
1 yılhareketsiz hayat yaşama. hareketsizken beyin stres algılıyor ve ruh halini belirleyen hormonlar yıkıma uğruyor. mutlaka düzenli yürüyüş yap günlük.
00 Yorumla Siteyi aktif olarak kullandığını sanmıyorum o yüzden uzun paragraf yazı yazamam, gerçekten düzelmek, iyi hissetmek, bir amaç bulmak istiyorsan yazabilirsin.
00 Yorumlaciddi tavsiye istiyorsan acil iş bul gir saçma sapan şeylere para harcama birikim yatırım. yap
bunlar zor ise zengin bir koca ya da metres olacak birini bul03 Yorumlamutlu olduğun işi yapmaya çalış, hayatındaki boş insanları umursama, risk almaktan korkma (en fazla anlatıcak hikayen olur) parasızlık canını sıkmış gibi herşeyden önce sağlık dile, seni ne mutlu eder onu bul, sonra onu gerçekleştirmek için ne yapman gerekeceğini bul canını boş yere sıkma zaten kimse kimsenin umru değil, sen sadece kendini değerli hisset yeter
00 Yorumla
1 yılyaşımız aynı benim işim var ama yemin ederim bende aynıyım işede evde durmamak için mecbur gidiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Son yilalrda herkes mutsuz
1 yılSavaşçı ruhuna bürünmen lazım küllerinden yeniden doğ bence.. Yıkıcı değil yapıcı olan insanlarla vakit geçir bu seni çok değiştirir bence.
00 Yorumla
1 yılTurizme gir son çare olarak illa iş bulursun. İlaç konusuna gelincede belli süre sonra doz yükseltmek gerekiyor yoksa vücut bağışıklık kazanıyor.
00 YorumlaDideralin bı zorluğu olmaz ki sana işine tam aksine rahatlatır seni güzel zararsız bir ilaç sende kendine yüklenme
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. Ben de 36 yaşındayım mutsuzum işsizim bekarım asosyalim gençliğimi yaşayamadım hep hayatın dışında kaldım özgürlüğümü hissedemiyorum yaşadığımı unuttum ömrüm evde tükeniyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılİlaçlara fazla yüklenmeyin böbrek için zararlı kendinize bir hobi edinseniz en azından kafanız dağılır
00 Yorumla Geçmiş olsun piskoloji olarak kendini yenmen lazım iradene sahip ol asla pes etme mücadele et kendini zayıf görme zarar etmeden bedel ödenmez , şunu da söylim sana eğitim durumun nedir sana bazı konularda yardımcı olabilirim?
02 Yorumla- 1 yıl
Akrabalar moralimi düşürüyor gerçekten kızlarım okudu çocukları var hava atıyor isteyen çalışır isteyen evlenir ona ne ki yaa kızları 25 26 yaşlarında evlendi kısmeti o zaman açıldı evlendi bize niye anlatıyorsun ki şu zamanda evlenmek kolay sanıyor millet ben belki kirada oturmak istemem
Gizli Üye(25-29)1 yılKendini işe yaramaz hissediyorsan israili ve yaptıklarını düşün sen onun yanında faydalısın bile en azından çevrene, dünyaya zarar vermiyorsundur.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Bende evde yapabileceğim iş arıyorum bulamıyorum işsizlik çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de aynı senin gibiyim, diğerini bilmiyorum ama dideral bi işe yaramıyor zaten, diline koyuyorsun orada eriyip gidiyor, pek bi etkisi yok heyecanlanmanı önlüyor sadece
00 Yorumla
1 yılSosyal medya ya da soksun e ticaret düşünülebilir. Evden para kazanmanın birçok yolu var artık.
01 Yorumla- 1 yıl
Stoksuz e ticaret
1 yılhiç öyle düşünme iş aramaya devam et evde boş durmak yorar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı.
1 yılÖncelik evde durma çıkıp iş ara caddelerde mağaza ilanlar, fabrika, vs her yere girip sor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYüce Allah herkese yardım etsin ve bizleri doğru yola iletsin. Bazı şeyler zor. Ya günahlarımızın bedeli ya da imtihan. Kazanmak gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadinsin kıymetini bil , aynı şekilde erkek olmak çok daha zor
014 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGerçekten bunu bilmiyor musunuz? Empati yapamıyor musunuz? ya da nasıl bir toplumda yaşadığımızın farkında değil misiniz? Çevrenizde hiç kadın ve erkek örnekler yok mu? Aralarında hiç kıyaslama yapmıyor musunuz?
Erkeklere kıyasla Ne kadar sansli oldugunuzu hissetmiyor musunuz hiç?
Cevap sahibi1 yılŞu an yer değişelim desem kabul eder misin?
Cevap sahibi1 yılKeşke …
Cevap sahibi1 yılİlerde böyle bisey icat ederler belki , bide o zaman görüşmek isterim :) ne kadar ciddisiniz görürüz
Cevap sahibi1 yılO zaten Şu an da yapılabilir , ben diyorum ki bir makine olsa ve ruhlarımızı yer degistirse, Şu an ruhlarımız yer degisse mesela keşke , ikimiz anlaşıp yer degistirecez
Cevap sahibi1 yılZaten ruhlarımız değişince ben senin bedenine sende benim bedenime geçmiş olacaksın hersey değişecek
- 1 yıl
O senin görüsün. Birde kadinlara sor.
Sadece güc bakimindan bile erkek olmak isterdim. Karsina cikan gereksiz bir varliga iki yumruk atabilmeyi cok isterdim mesela amma olmuuo iste kadin halinle
Cevap sahibi1 yılİnan erkek olunca da olmuyor öyle bisey yok yani kime nasıl yumruk atayım atsam bende senin kadar atarim ama seni dovmezler , benim ağzıma sicarlar
1 yılAynı yaştayız ben niye öyle olmuyorum. Çalışma imkanım yok, hatunum yok.
00 Yorumla
1 yılAy ben de çalışmıyorum durduk yere her yerde bağırıyorum İnşallah farklı işe girersin
01 Yorumla- 1 yıl
İnşAllah canım
- Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı.
1 yılMustafakemalpaşa ne yaptı bir düşün ve ayağa kalk devam et ilaçları kapalı ortamda kulandikca şizofreni olursun
00 Yorumla kendine değer verisen mutlu olursun değer veirlir çalışır üretrsen değerli olursun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Baska işlere bak boş zamanlarında kitap oku
00 Yorumla
1 yılBende öyleyim madde kullanma isteği geliyor bu yüzden
00 YorumlaKitap okumaya başla işe git ve çinsel hayatını güçlendir
00 YorumlaZeynep önce bir sakın ol abim
Bi nefes al dur
Kendini biraz önemse
Keşfet00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılEvin var mı kira mı
01 Yorumla- 1 yıl
Kendi evimiz var kirada oturmuyorum
1 yılGecmis olsun ne içiyorsun ki
04 Yorumla- 1 yıl
Fonksera 20mg
Dideral 40mg - 1 yıl
Okb mi var sende?
- 1 yıl
Doktormusun
- 1 yıl
Hayir neyse gecms olsun sordum sadece.
1 yılAnkara da isrniz iş bulmanıza yardım edebilirim
01 Yorumla- 1 yıl
İstanbuldayım
İşten neden kovuldun yaramazlık var mı
02 Yorumla- 1 yıl
Yanımdaki şahıs beni kızdırdı patronada dedim ben tek calisiyim yok diye tek çalışmama izin verilmedi beni kızdırdı bende klavyeye vurdum site mudurude kameradan beni gördü aşırı disiplinli biri beni işten kovdu
- Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılNereden nereye geldi Türkiye...
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılYeniden iş düzen kur gerisi gelir
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEğitimin mesleğin var mı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. üzüldüm canımy a keske elimden bişey gelse
00 Yorumla30 a girmeni Belki değişir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılBence düzenli bir iş bul, hepsi düzelecek.
00 Yorumla
1 yılZamana bırak yoluna girer.
00 YorumlaHangi şehirdesin
00 Yorumla
1 yılÖncelikle ilaçların psikolojik ise bırakmalısın
00 Yorumla
1 yılEvlenmeyi düşünüyormusun
00 Yorumla
1 yılSorumluluk edin. Başıboşluktan böylesin.
00 Yorumla
1 yılTüketim toplumunda olur öyle
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılİşe yararsın
00 Yorumla - Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 29 yaşında çok mutsuzum. İşe yaramaz hissediyorum, ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler