Kendimi başarısız hissediyorum. Yaş takıntısı ve işsizlik kaygısı beni çok etkiliyor, ne yapmalıyım?

Merhaba ben 24 yaşındayım, 2017 yılında ameliyathane hizmetleri bölümünden mezun oldum alanda iş bulamadım ve dgs ye girip hemşirelik okumak istedim. 2 yıl hemşirelik için dgs ye hazırlandım fakat yeterli puanı alamadığım için 2019 yılında devlet üniversitesinde sosyal hizmet bölümüne kayıt yaptırdım. şu an 24 yaşındayım, sosyal hizmet bölümünde son sınıfa geçtim, açıktan da yaşlı bakımı bölümü okuyorum fakat yoğun bir işsizlik kaygısı iş bulamama düşüncesi taşıyorum. Yaşıtlarım hep iş sahibi kariyer sahibi ben ise hala okuyorum, bölümde ki arkadaşlarımda benden yaş olarak çok küçük bu da beni çok etkiliyor sanki benim şuanda orada olmamam gerekiyormuş gibi hissediyorum, nereden çıktı sosyal hizmet okumak diyorum kendi kendime.. Bu yıl son yıl ama sanki hiç bitmeyecekmiş gibi hissettiriyor.. Bir yandan da 3 yıllık bir erkek arkadaşım var sözlenmek istiyoruz ama benim okulum var diye bir şey yapamıyoruz.. Yaşıma çok takılıyorum bir şeyler için geç kalmışım gibi hissediyorum, çevremde ki insanların çoktann mezun olduğunu ya da hayatını kurduğunu gördükçe daha da kızıyorum kendime mutsuz hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor lütfen bana bir yol gösterin
Kendimi başarısız hissediyorum. Yaş takıntısı ve işsizlik kaygısı beni çok etkiliyor, ne yapmalıyım?