İşsizlik ve çaresizlik canıma tak etti çıkış bulamıyorum ne yapabilirim?

Evde her gün ama her gün baskı altındayım. Babam eve geldiğinde azar işitiyorum. Odamdan çıkmıyorum. Lanet olası kitaplara bakmaktan tiksiniyorum. Öyle daraldım ki başarmak için kaç kere yüklendiysem sonuç değişmedi. Kpss sınavı atanamam komşunun zengin şımarık çocuklarının örnek gösterilmesi üstümdeki korku ve yılgınlığı artırdı. Hayattan nefret ediyorum. Bu yaşta babam git defol evimden diyerek azarlıyor. İki gün aç kaldım artık yemeklere çağırmıyorlar. Çağırdıkları zamanda burnumdan geliyor. Dışarıda dershane öğretmenliği ek gelir getirsin diye ücretl öğretmenlikte yaptım. Ama kişiliğimle öyle bir oynadılar ki bir daha öyle yerlerde çalışıp kendimi sömürtmek istemiyorum. Atanmış öğretmenin aldığı ücret en aşağı 3,5 milyar ek dersleriyle 5 buluyor. Benim ise dershane ile birlikte okul ücretim 2 bile etmiyor. Çok doluyum. Öyle çok çalıştım ki şimdi elimde bir karşılığı olmaması beni çileden çıkarıyor. Arkadaşlarım polis oldu bende olmak için başvurdum 2 santim kısa çıktım almadılar. İnfaz koruma memuru olmak istedim mülakatta elendim. Ptt illanlrı ingilizce şartı olduğu için olmadı. Zabıta alımları deseniz bildiğin torpilin açık açık olduğu yerler. Artık yaşama sevincim kalmadı. Arkadaşlarım evlendi çocuk sahibi oldu bunalımlar geçiriyorum. Lütfen kimse saçma sapan gereksiz eleştiriler yapmasın