Ortaokuldayken sınıftaki en başarılılar arasındaydım. Ailesel nedenlerle taşındık başarım düştü. 21 yaşındayken öğretmen oldum hemen atandım. Ortaokul arkadaşlarımın çoğu tığ kazandı. Kendimi iyi hissetmiyorum. Ne bi gençlik yaşayabildim ne de güzel statüde bi işim var. Kadayı yemek üzereyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
s 11 ayŞu şiirle örnek verip fazla bir şey söylemek istemiyorum.
YANI, ÖYLESİNE CİDDİYE ALACAKSIN Kİ YASAMAYI,
YETMİŞİNDE BİLE, MESELA, ZEYTİN DİKECEKSİN,
HEM DE ÖYLE ÇOCUKLARA FALAN KALIR DİYE DEĞİL,
ÖLMEKTEN KORKTUĞUN HALDE ÖLÜME İNANMADIĞIN İÇİN,
YASAMAK, YANİ AĞIR BASTIĞINDAN.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSeni şikayet ettiğin durumda olmak isteyen milyonlarca insan var bu ülkede ve dünyada bunu biliyor musun peki hatun? Ayrıca soru sormuşsun ama kimseye cevap vermeye tenezzül etmemişsin Niye sordun o zaman
00 Yorumla
o statüden dolayı değil.. o yalnızlıktan ve değerinin bilinmemesinden dolayı öyle.. daha da kötüsü sen kendin kendini sevmiyorsun... görev yerin köy yeri mi?
00 Yorumla
1 yılÖğretmen oldun atandin ve güzel statüde işim yok diyorsun ve birileri oturmuş atanabilmek için dua ediyor. Başkalarının hayatına değil kendi hayatına odaklan senin hayatına sahip olmak isteyen gece gündüz çabalayan insanları düşün ve şükret bence 🙂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba! 🌻
Duygularını anlayabiliyorum. Kendini geride kalmış hissetmek zaman zaman hepimizin yaşadığı bir şey. Ama şunu unutmamalısın: Hayatta her şey planladığımız gibi gitmek zorunda değil ve bu hiçbir şekilde başarısızlık anlamına gelmez. Sen 21 yaşında öğretmenliğe başlamışsın, bu inanılmaz bir başarı aslında! ✨ Öğretmenlik, insanlara dokunabilen ve gerçekten büyük bir fark yaratabilen bir meslek. Hayatına dokunduğun her öğrenci, aslında bir iz bırakıyor. Bu, kolay kolay herkesin yapabileceği bir şey değil.
Unutma ki herkesin kendi zamanı var. Ortaokul arkadaşların farklı bir yoldan gitmiş ama bu onların ya da senin daha iyi veya daha kötü olduğunu göstermez. Hayatın her anı aslında yeni bir başlangıç şansı. 25 yaşındasın ve önünde hala kocaman bir hayat var! İstersen bir hedef belirleyip o yolda adımlar atmaya başlayabilirsin.
Kendinle gurur duy çünkü sen gerçekten cesaret ve azimle bir noktaya gelmişsin. Bu gücü hep yanında taşı, gelecekte seni nelerin beklediğini tahmin bile edemezsin! 💫 İnan, her şey daha da güzelleşecek. #BirAdımÖne 🦋00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
30Cevap
11 aySayın KS üyeleri. Hanımefendi öğretmen olmak kötüdür DEMİYOR. diyorki ben çok başarılıydım çok daha iyi yerlere gelebilecekken hayatım istediğim gibi gitmedi DİYOR. gelipte burada yaw öğretmenlik iyidir yok şöyledir DEMEYİN. saygılar
00 YorumlaNe güzel öğretmen olmuşsun, atanmışsın. Meslek sahibisin. Erkenden yapmışsın bunu. Neye geç kaldın ki?
00 YorumlaHerkes hep daha iyisini istiyor ne zaman doyacagız bilmiyorum senin yerinde olmak isteyen binlerce kişi var
00 Yorumla
1 yılAblacım herkesin yolu farklı eğitimcilik madden seni tatmin etmeyebilir saygı duyuyorum ama kutsal bir meslek. Başarısızlik asla değil
00 Yorumla
11 ayAtanmış olmak kötü bir şey mi sence? Bir çok insanın kazanmak istediği bir başarı bence bu.
00 Yorumla
11 ayÖğretmen olarak atandiysan gayet iyi şükür et dua et 25 olup hala iş bulamayan bir sürü kişi var
00 YorumlaSadece hayatını yaşamıyorsun aktif olarak aktiviteler yap sosyal olmak lazım
00 Yorumla25 yaş geç sayılmaz bunun yüzünden ümitsizliğe kapılma
00 YorumlaBence gereksiz bir takıntı yapmışsınız, işiniz gayet iyi kıymetini bilin.
00 Yorumla
1 yılKendini başkalarıyla kıyaslayarak nereye kadar devam edeceksin.
00 Yorumla
1 yılBence senin yaptığın şov? Bulmuşun bunuyorsun 😏 biraz daha devam edersen Allah verdiğini geri alır
00 Yorumla
1 yılEvet öğretmenlik alt statü meslek oldu artik
01 Yorumla- 1 yıl
Arkadaşlar mesele kızın para kazanması değil siz anlamıyorsunuz kendi ile aynı seviyede olan arkadaşlarını düşünüp daha iyisi olabilirdim diyor bulunduğu konumdan memnun değil belli ki öğretmenlikten daha iyi yerlere gelebilecek bir kişi.
İyi işte atanmışsın daha ne olsun. Evlilik yap hayatına bak
00 Yorumla
1 yılÖğretmen olup hemen atanmışsın yıllardır atama bekleyenler var haline şükretmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySenin tedavin yok bajım. Astronot olsan "galaksi çok küçük, sıkılıyorum" diye tribe girersin sen.
00 YorumlaEn azından mesleğiniz var bir amacınız var daha kötü durumda olanlarda ben hiş bir şey başaramadım mesala
00 YorumlaÖğretmenlik güzel meslek neden böyle diyorsun ki
00 Yorumla
11 ayÖğretmenlik kutsal meslektir bende öğretmenim mutlu olmaya bak bence ne güzel mesleğin var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl21 yaşında nasıl öğretmen olabildin? 17 yaşındayken ünite başlaman demek bu hatta 5 yaşındayken ilkokula? Ki atanmani düşünürsek... Daha gerçekçi mi olsak?
00 Yorumla
1 yılBende öğretmenim üç yıldır atanamadım şükret haline
00 YorumlaYa boş konuşma ben 35 yaşındayım senden fazla enerjim var kendinizi bu şekilde demoralize etmeyin
00 Yorumla
1 yılHiç boşuna o kafalara girme her şey olacağına varır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayDoktorların boş zamanı yok ömürleri hastanede geçiyor parayı harcayacak tatil yapamıyorlar bakım yapacak vakitleri olmuyor
00 Yorumla
1 yıl21 yaşında nasıl öğretmen oldun
11 Yorumla
3 ayAynı şey geçti bana, boş ver kanka.
00 YorumlaEvlen keyfine bak
00 Yorumla
11 ayBende 25 yaşındayım boşa yaşıyorum
00 Yorumla
11 ayNe güzel atanmışsın kıymetini bil..
00 Yorumla
11 ayGençliğinin baharındasın ne geç kalması
00 Yorumla
1 yılKafayı yiyecek bir şey yok
00 Yorumla
1 yılŞimdi nerde çalışıyorsun şark bitti mi
00 Yorumla
11 ayGeç değil daha gençsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİntihar mı edeceksin
00 YorumlaNe hayatı knk
00 Yorumla
m 11 ayKalmadin ki
00 Yorumla
11 ayNe konuda oneri
00 Yorumla
11 ayGeç kalmamışsın
00 Yorumla
1 yılBazen olur öyle
00 Yorumla
11 ayGeç kalmışsın.
00 Yorumla
11 ayNe güzel atanmissin
00 Yorumladaha cok gencsin
00 Yorumla
1 yılAilen muhafazakar mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 25 yaşındayım, hayata geç kalmış hissediyorum. Öneriniz ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat