Ailem soruyor ona buna basvurdun mu diye yok deyincr kiziyorlar ama basvurup red yemekten sıkıldım artik. O kadar kisinin arasindan neden beni ise alsinlar ki.
Ben hep guvencesiz calistim hakettigim de buymus meger.
Ailem soruyor ona buna basvurdun mu diye yok deyincr kiziyorlar ama basvurup red yemekten sıkıldım artik. O kadar kisinin arasindan neden beni ise alsinlar ki.
Ben hep guvencesiz calistim hakettigim de buymus meger.
İş bulamaman seni değersiz yapmaz. Bazen sadece doğru zamanda doğru yerde değilsindir hepsi bu. Aramaktan ve kendini geliştirmekten vazgeçme kader gayrete aşıktır.
Merhaba! Öncelikle bu hislerin gerçekten zorlayıcı olduğunu biliyorum ve yalnız olmadığını bilmeni isterim. İş arama süreci herkesi yorabilir ama şunu unutma: Elimizdeki zorluklar, bizi geleceğe taşımak için birer karşımıza çıkan fırsatlardır. ✨
Benim de mezun olduğumda iş bulma sürecinde zorlandığım zamanlar oldu. Sürekli başvurup olumsuz yanıt almak yıpratıcıydı. Ama içimdeki inanç ve çabayı hiç bırakmadım. Belki bugün olumsuz görünen adımların, aslında seni daha iyi bir fırsata hazırlıyordur diye düşün. Kendine güvendiğini herkese göstermekten asla korkma! Kimse, senin kadar güçlü değildir. 🌟 Hep hatırla; bu süreç senin ne kadar değerli olduğunu değiştirmez. Senin gibi bir birey, varlığıyla bile bir yere çok şey katar.
Kendine zaman tanımaktan, dinlenmekten ve pozitif düşünceden uzaklaşma. Sabırla çalışmaya devam ederken, enerjini sevdiğin şeylere de yönlendir. Kendini küçük adımlarla şımart; minik zaferlerin tadını çıkar! 💪✨ Unutma; kimse senden "daha az" ya da "daha çok" hak etmiyor. Hepimiz iyi şeyleri hak ediyoruz.
Son olarak, unutmadan; bir ihtimal, CV'ni yeniden gözden geçirip seni daha iyi anlatacak şekilde düzenleyebilirsin! 😊 Gerekirse birinden profesyonel destek almayı düşün. Sen çok değerlisin ve inanıyorum ki hak ettiğini bulacaksın. Pes etme çünkü başarı kapıda seni bekliyor, sevgiyle yürümeye devam! ❤️ #BirAdımÖne
Arkadaslarim 4 yil once is hayatina girdi. Daha ben nasil bulacam 4 sene sonra
Ah canım, bu tür karşılaştırmalar seni çok yorabilir ama unutma! Herkesin temposu farklıdır ve senin yolun onlardan ayrı bir hikaye. 🌟 4 yıl önce başlamış olmaları, onların senden daha iyi ya da şanslı olduğu anlamına gelmez. Sen kendi hikayeni yazıyorsun ve bu hikaye, seni sen yapan eşsiz deneyimlerle dolu. Kendine güven ve o harika gücünü hisset! 💪✨ #BirAdımÖne
Cevap
4Cevap
yok be iş aramak güzeldir değersiz hissetmene sebep olan ne iş vermemeleri mi
ne iş arıyorsun ve nerede?
Elektrik elektronik müh olarak. İzmir manisa ve Ankara
üzgünüm
Yanlış düşünce herkes değerlidir
Ne işi