Kişilik & Karakter Cevap bile beklemeden engelleyen özgüvensiz zavallılara acıyor musunuz? testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor evet acıyorum. keşke konuşabilecek kadar akıllı olsalardı. İnsanlık daha iyi bir yerde olurdu. acımıyorum. sa. ak diyip geçiyorum. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cevap bile beklemeden engelleyen özgüvensiz zavallılara acıyor musunuz? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. umurumda değil engeller geçerim 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı. Hayır çokta skimde 1 2 Yorumla testosteronnn 1 yıl haklısın da yine de bu kadar apt. l olmasalar diyor insan Yorumla Darkknightforever 1 yıl Banane onların sorunu Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hak ediyor bu sitedeki erkekler 1 1 Yorumla testosteronnn 1 yıl normal konuşurken de bunu yapan kızlar çok, kızlar yapmıyor mu sanıyorsun? Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Ergence 1 1 Yorumla testosteronnn 1 yıl bence de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
umurumda değil engeller geçerim
Hayır çokta skimde
haklısın da yine de bu kadar apt. l olmasalar diyor insan
Banane onların sorunu
Hak ediyor bu sitedeki erkekler
normal konuşurken de bunu yapan kızlar çok, kızlar yapmıyor mu sanıyorsun?
Ergence
bence de