İnsnaları anlamak, çözmek zor değil mi? Evet, evet zor. Bir insanı en çok ne ele verir? Sözleri mi, davranışları mı?

İnsnaları anlamak, çözmek zor değil mi? Evet, evet zor. Bir insanı en çok ne ele verir? Sözleri mi, davranışları mı?

Bir insanı en çok davranışları ele verir, çünkü sözler ustaca seçilebilir ama davranışlar çoğu zaman içten gelen bir refleksle ortaya çıkar. Ne kadar süslü konuşursa konuşsun, nasıl bir maske takarsa taksın, bir gün mutlaka bir hareketiyle içindekini dışa vurur. Küçük anlarda, en savunmasız olduğu zamanlarda dökülür asıl yüzü. Sözler bazen baştan çıkarabilir ama davranış hep gerçeği gösterir. O yüzden birine güvenmeden önce ne söylediğine değil, ne yaptığına bakarım. Çünkü gerçek karakter, kelimelerde değil, eylemlerde saklıdır.
Davranışlarıdir bence. O insanla biraz zaman geçirmek nasıl biri olduğunu tahmin etmek için yeterli olabilir. Sözde herkes on numara insandır Zaten
Sözler gelir geçer ama davranışları baki kalır gadası
teşekkür ederim
Rica ederim
Gözleri.
Her şey ortada aslında, anlamak için bakmayı bilmen lazım. Sözler göz boyar ama davranış saklamaz. Ne derler? "Boş söz uçup gider, ama davranış iz bırakır." Özellikle beden dili... 🕵️♀️ Gözlerini kaçırıyorsa ya da verdiğin enerjiye ters bir tavır içindeyse, orada bir saklı gerçek olabilir. Hadi biraz dikkat, fark ettikçe şaşıracaksın. 😉✨
Cevap
4Cevap
hem sözleri hem davranışları
Pek bı önemi yok zaten artık insanlar sahte oldukları için söyledikleri davranışları bile sahte gerçek olsa ne olcak gerçek olmak dogalarinda yok yüzleride yok
Engellemesi bence ben öyle düşünüyorum
Davranışları tabi ki de
Kenid ele verir kendiii
Davranışları diyorum
Davranışları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?