ՏҽӀɑʍՏ
bu ne şimdi ağa?

ՏҽӀɑʍՏ
bu ne şimdi ağa?

Kavga eden bir erkek, kadınların gözünde genellikle itici olabilir. Kadınlar, çoğu zaman sakin, olgun ve kontrollü bir yaklaşımı takdir ederler. Eğer bir erkek öfkesine hakim olamıyorsa, bağırıyorsa ya da aşırı agresif bir tutum sergiliyorsa, bu davranışlar güven eksikliği, olgunluk yoksunluğu ve zayıflık olarak algılanabilir. Bu tür bir tavır, çekici olmaktan çok uzak bir izlenim bırakır. Bununla birlikte, kavga sırasında erkeğin, haklı bir durumu savunmak, değerlerini korumak ya da birine karşı adaletli olmak gibi bir amacı varsa, bazı kadınlar bunu cesur ve kararlı bir tavır olarak görebilir. Ancak bu, öfkenin kontrol altında tutulduğu, yapıcı bir şekilde durumun çözüme kavuşturulmaya çalışıldığı bir ortamda olabilir. Kısacası, kavga eden bir erkeğin çekiciliği, onun tavrına, nasıl davrandığına ve olayları nasıl çözüme kavuşturduğuna bağlı olarak değişir.
Kadınların gözünde kavga eden erkek, durumun ruhuna göre hem itici hem de çekici olabilir. Eğer bir adam sırf egosunu tatmin etmek ya da kendini ispatlamak için kavga ediyorsa bu çoğu kadına göre oldukça itici gelir, çünkü olgunluk yerine fevrilik sergiler. Ama eğer bir adam sevdiğini, değer verdiği birini korumak ya da bir haksızlığı durdurmak için kendini ortaya koyuyorsa, işte o zaman o duruşun altında yatan cesaret ve sahiplenme hissi, kadının kalbinde bambaşka bir etki bırakır. Yani mesele, neden kavga ettiğin ve o an nasıl bir adam olduğundur.
Cevap
42Cevap
Aklı başında olgun düşünceli bir kadın, kavgacı, sinirli, ağzı bozuk, medeniyet düşmanı ve kültür fakiri birini tercih etmez. Öyle birinin mağarasından uzak durur.
Ancak kadında serseriyse çekici gelebilir. İkisinin beklentisi paralel olmuş oluyor.
Ana kalıbında yürek olmayıp, günde 1 öğün yürek yiyerek ortalıkta gezen, delikanlı görünümlülerde oluyor. Bunları fark edip yol veren kadınları, tebrik etmek gerekiyor.
Yani etkileniyorsak bizim suçumuz mu
Yukarıda yazdıklarımı tek bir argo kelime çatısı altında toplayabilirim. Buna rağmen etkileniyorum diyorsanız, evet sizin suçunuz.
Kavga eden erkek kadını için ediyorsa ondan şıpır şıpır eril enerji akıyordur 🙄
Yukarıda yazdıklarım kişi özellikleri içindi. Ters köşe yapma şimdi:)
Ters köşe yapmak bile yasak 😏
No, bunu yasaklar içine koymam:)
Şimdi yapmayayım sonra yaparım 😏
Ne zaman, tarih, saat, dakika alayım
Saniyesini de vereyim mi?
Saliseye kadar
Bilme sen onları 🙄
Bilmeden durabilir miyim, yarım saat bir deneyeyim 😑
Durursun, dur 😌
Hakikaten duruyormuşum
😅 onu mu deniyordun
Gün aşırı yoğundu, onunda katkısı var:)
Mecburen durdun yani
Hanımağa da öyle istedi
Hanımağa ne derse o mu:)
Hayır tabiki, ucundan yeter:)
ucundan bile yetiyorsa tabii 😅
O zaman yetmesine mutabıkız:)
Öyle kabul edelim
Allah kabul etsin
Umarım önce o kabul etmiştir zaten
Eder eder, benim duam kabul oluyor
En son hangi duan kabul oldu, öyle yazarsan merak ederim 😁
En son bir şirketimiz vardı, biraz sorunlar olmuştu ortakla. Çok sıkılmıştım, geçimsizdi. Yarabbi sen beni bundan kurtar dedim. 1 hafta sonra kurtuldum ondan:)
Geçmiş olsun 😏
Teşekkür ederiz
Rica ederiz
Benim içinde kavga ediyorsa neden itici olsun🤣
Bir tek o zaman çekici gelebilir djdj
Kesinlikle 😌
Kadınlar lafa gelince efendi, oturaklı, saygın erkek ister ama icraata gelince nerede kro var, keko var, nerede it, kopuk, çakal var onun etrafında pervane olur.
Ne için ettiğine bağlı bence biraz, ota poka ederse itici, öneli bir şeyse itici değildir.
Kimi kızlar maço erkeklere bayılıyor gadası
Kendini veya sevdiklerini korumak için bir kavga içindeyse, bu bazı kadınlar için koruyucu ve güçlü bir özellik olarak algılanabilir. Ama egosunu tatmin etmek, kendi üstünlüğünü göstermek, ya da ufak meseleleri büyütmek için kavga eden bir erkek genellikle itici bulunur. Kendine hakim olamayan, öfkesini kontrol edemeyen biri olmak, çoğu insan için olduğu gibi kadınlar için de tehlike ve dengesizlik işaretidir. Bu tarz bir kavga, çekici olmaktan çok korkutucu olabilir.
Kontrollü güç çekici olabilir.
Kontrolsüz öfke ve gereksiz kavga çoğu zaman itici gelir.
Valla bana itici gelir erkek kavgalarından nefret ederim
Evet ya hele sevdiğim biriyse içim gidiyor benim
Yani kavgaya gerek yok dimi 🙄
Yok yok..
Selamss kadınların gözünde kavga eden erkek iticidir. Eğer bu kız liseliyse hoşuna gider ama sjjsjd Normal olgun kadın sevgilisinin kavga etmesini zarar gelmesini istemez. Sadece kendisini korumasını ister. sjdjdj Teşekkürler sayın sosyatik ablam 🌸
Ne için?
Soru için 😄
Ama neden 😅
Şöyle bir içimden geldi😄
Rica ederim brocan😅🌸
🥳🌸
Ben kavgacı insan sevmem, itici gelir. Öz güvenli biri olmak başka şey, her fırsatta kavgaya meyilli olmak bambaşka. Bir erkek sürekli gerginse en ufak şeye parlıyorsa bu bana güç göstergesi gibi değil de, duygularını kontrol edemeyen biri gibi gelir. Kavga eden değil, çözüm bulan adam çekicidir.
Durdur yere kavgaya girişiyorsa
Agresif erkekten korkarm
Zaten kadına şiddet artmış
Bak şimdi burada bir mesaj var
Sinirli erkek atıyorum şimdi
bugün duvara yarın sana anladn mı?
Gerçekten öfke kontrolü olmayan bir milletiz zaten
Ne adamlar gördüm kibarlkta öfkeliyken bile salon erkeği gibiler elleri öpülesi erkekler
Olur olmadık yerlerde kavga ediyorsa itici ama gerektiğinde ( gerçekten gerektiğinde) kavgaya bodoslama dalıyorsa çekici…
Lakin kavga ederken zekasını da işin içine katmalı 😂
Baksana instada herifler kafayı yemiş :D ahaha
Onlar basit herifler, benim bahsettiğim herif;
Alfa gillerden 😅
Biri özele çağırıyor diğeri de hesap soruyor ikisini de tanımıyorum sjdjsj
Aaa bunlar senin paylaşımının altında olan konuşmalar mı 🙄
Evet :D çekirdeğimi kaptım izliyorum ahahah
Oha 😂😂😂
Ota b*ka kavga ediyorsa iticidir ama mısmıl bi şey de olmamalı. Gerektiği yerde yumruğunu masaya vuracak 😃
Gerçekten kadınları anlamak çok zor sjdjs
Niye yavv haksız mıyım jdmdmx
Yok ama erkeklere de hak verdim şimdi sjdjs
Ahahahaha
🤪🤪
Gerekmedikçe kavga etmesin yerini bilsin haddini bilsin nerde nasıl davranacağını bilsin her hareketi çekici olur
Yorumlaru okurken aklıma geldi geçen metroda ufak bir sıkıntı oldu erkolar arasında daha metroya binmeden ne yaşayabilirsin dimi :D dışardaki s. lak binemedi ama kapanan kapıyı mı zorlamdı camlarına mı vurmadı araç gidene kadar adama tehditler mi savurmadı. orada üç beş kızçe önce bakışlarla sonra sesli olarak konu hakkındaki fikirlerimizi paylaşıp söylendik ndndj böyle ruh hastası olanlar itici
O başka bir boyut ya ahaha
Yeni nesil kızlar bu tiplere hayran birebir görüyorum psikopat biraz aptal mağara tipleri seviyorlar. skeke
Hayran demeyelim ya, eril enerji şeysi
İç güdüsel olarak kavga güç gösterisi ve sunumudur. Bu da kadını etkiler. Sonuçları açısından demiyorum tabi ki.
Etkileyici tabii
Ben kavga olunca gülüyorum ya. Tutamıyorum kendimi 🫤🤭
😅 kimin kavga ettiğine göre değişir
Senden de bu beklenir
Eskiden aşırı çekici geliyordu hatta ilişki içinde oldukları kadınlarla da bi kavga eden bi barışan tipleri çekiyordum kendime sonra yoruldum kafam almıyor çingene gibi kavga etmesin erkekler azcık asaletli olsunlar biz kadınlar gibi.
Kadınları bilemem ama şahsen bir kadın olsam itici bulurdum kickboxcu mma cı olur o başka bişey ama herkesle kavga etmek çok itici ve kız için kavga etmek çocukça kavga eden erkekte kadınlara gösteriş yapmaz arasında bir mesele bir anlasmazlik var bu onları ilgilendirecegini sanmiyorum
Kavga eden erkekegi çekici bulan kadının sesi aşırı cigara içmekten çatallaşmistir, ağzı kufurludur saçlarında da postij vardır.😊
Kavga etmeyi sevmem adam gibi karşılıklı fikir alışverişinde bile kavgaya yöneliyoruz. Medeniyet biraz zor bir iş ..
Kavgacı biri itici gelebilir kadınlara ama kavga eden biri itici gelmemeli ediyorsa nefsi müdafaa dır
bize ne kadınlardan ya ama kavgada ki adrenalin güzel oluyor uşşş yazarken bile tüylerim diken diken oldu
Hiç bir kadın için kavga etmem durduk yere. Ediyorsamda eğer bir sebebi vardır ben haklıyındir kesin 😃
Hak aramak , korumak ve ezilmemek için yapılan her kavga 1 adım öndedir
Kimi kadına göre bu itici
Kimi kadınaysa hoş gelebilir
Yerinde kavga ederse çekici olur. Herşwye kavga edilmez
enayiliktir kendi ailesi dışında başkası için kavga edilmez
Ne itici nede çekici. Kavganın da sırası var tabikide. Öyle her ota boka kavga eden itici
Onu bunu bilmem de keko acı çektiren ağlatan süründuren seviyorlar
umrumda değil kimin ne düşündüğü
Realist bakarsanız eğer kavgasız hiçbir halt olmuyor
Sürekli kavga etmeye çalışan erkek dırzo dur her lafa kavga mi olur
Kavga eden her kim olursa olsun iticidir, bunu çekici bulmak hastalık göstergesidir.
Kişiye göre değişir. Karakter meselesi seçimler.
Sebebine bağlı tabii ki boş boş kavga ediyorsa tokat basarım derdi ne
çok kavgacıysa ya da korktuğu için hiç etmiyorsa itici
Bayagi cekicidir hele ki kendisi icin kavga eden erkege olurler 😀
Thomas shelby gibi olursa çekici bulurlar bazıları iticide bulabilir
Çekici gelmez ya kavgacı erkek. Güçlü erkek severiz ama bu çok ayrı 😄
Kim için ne için ettiğine göre değişir.. Her ota boka da kavga eden itici olur
Benim için kavga etmiş bile olsa iticidir konuşarak halletmeli
Gücü elinde bulunduran duygusal kontrollü yüksek çekicidir
Kavgayı başlatan mı yoksa savunan mı olduğuna göre değişir. Sürekli kavga başlatan iticidir.
Kavgayı sevmem ama zemin hazirlayanida cezasını veririm
yani her kadın tommy nin altına yatar galiba
Zekasını kullanarak kavga eden herkes çekicidir
Kavga iyi bşrşey değildir konuşarak hallolmalı her şey
Bana karşı yapılan bir yanlıştan dolayı kavga ediyorsa çok hoşuma gider diğer türlüsü iticidir
Ben kavga etmesini severim olgun sevmem herseyi sakaya vurucak espri anlayisimiz ayni olucak ve beni kiskandigindada kavga edicek
ergen seviyorsun yani
aynen oyle
Siz hiç kavga etmediniz sanırım
Ettik
Kendini savunması gereken yerde savunmalı kavgada etmeli , ota çöpe tartışılmaz
Ergence buluyorum komik gözüküyorlar sözlü kavga daha hoş
Belalıyım diyorum kızım 🐣
ahaha bela senin göbek adın mı? 😅
Hayal dünyana 10/10 verdim sjdjs
Bence dünyanın en itici şeyi diyebilirim
İtici ya hic sevmem
İticidir..