şiddete eğimli insanları sevmiyorum. bugün benim için kavga eder yarın benimle kavga eder o şiddeti ilerde bana yöneltip yöneltmeyeceği garanti değil sonuçta. sert olmak erkeklik ölçütü değildir bana göre..
evet 18 yaşındayım benimle çıkar mıydın elimi kırdım serserilik yapıcam diye boy uzun kilo normal omuzlar geniş saçlar sık ama esmerim şimdinin 18 leri koskoca adamlar değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben ince ruhlu esprili sempatik erkeklerden hoşlanırım sert erkekler itici gelir
sert görünümlü ama ince ruhlu göründüğü gibi değil yani
sert görünümü de sevmiyorum tatlı ponçik seviyorum :D
öyle deme sert erkek erkektir yani bir de senin için kavga ediyorsa
şiddete eğimli insanları sevmiyorum. bugün benim için kavga eder yarın benimle kavga eder o şiddeti ilerde bana yöneltip yöneltmeyeceği garanti değil sonuçta. sert olmak erkeklik ölçütü değildir bana göre..
haklısın pek çok konu da hayvanlar dişileri için kavga ederler !
yatakta yavru kurt oldugu sürece sorun yok...
kendimi kastettim ama ben bakireyim tecrübeli kadın tecrübesiz erkekle beraber olabilir mi?
Evet çok sexsi geliyor bana
kavgacı olursa peki herkesin böyle kolay kolay sataşamadığı konuşamadığı biraz ergence ama
Dahada sexsi serserileri severim🥵
evet 18 yaşındayım benimle çıkar mıydın elimi kırdım serserilik yapıcam diye boy uzun kilo normal omuzlar geniş saçlar sık ama esmerim şimdinin 18 leri koskoca adamlar değil mi?
Evets
18 yaşındaysa çekici bulur musun peki?
Bu abi kim
fotoyu uydurdum
ben daha uzunum ve vücudum bu kadar parçalı değil daha dolgun boyum da daha uzun
Eee napiyim?
komidi nin üzerinden 100 dolarını al !
Ne
anlamamış ahahahah : )) hayat kadınına benzettim yani
Biliyorum orasını bb mk
Evet
Itici bence