Sevdiği kadınla alakalı konular dışında kavgaya karışmayan erkekkkkk çekiciliği sjsjsh”
Bilinmeyen üye kişisi :D açıklamış sjdjs
Nefret edilesi bir durum. Hatta şöyle açıklayayım : Üniversite zamanı otobüs kuyruğu iki yönlü ilerliyordu. Bir tarafta bekleyenler ayakta, diğer tarafta bekleyenler oturarak gidiyormuş. Ben de bilmeden ayakta bekleyenlerin olduğu tarafa geçmişim. Bir tanesinden önce bindim. O da milletin hakkına girmekle beni suçladı. Dersin diğer tarafta bekleyenler beklemiyor ayakta sırayı. Diğer tarafta bekleyenler oturarak sırasının gelmesini bekliyor. 😄😄😄😄Bir de otobüsün içinde sesli sesli dedi hakkına girmiş olduğumu ve millete bana alkış tutturdu. Sadece sınıf arkadaşım onlara uymadı. Onu da ben otobüste gördüm. Yani o niye uyarmadı diye düşünecek olan olur. Diyeyim baştan. Yanında da kız arkadaşı vardı bana alkış tutturan kişinin. Galiba ona şov yapma derdinde idi. Neyse... Kalktım ben ve onlar oturdu ama aynı yerde indik. Orada da onunla bir tartıştık ve bana dalmakla beni tehtid etti ben de bir dalsana bana dedim. Kız arkadaşı durdurdu. Allah'tan yanında kendi gibi ruh hastası bir kız yokmuş. Onu anladım.
Yorumlarda Türk kızları kaba, dağ ayısı tipler seviyor diyenler olmuş. O dağ ayıları acaba hangi toplumun erkeği verdiğim örnekte?
Ki başka bir örnek de vereceğim. Benim memleketime üniversite zamanı tanıştığım bir arkadaşım gezmeye gelmişti. Burayı da gezdirdim. Gelmişken Giresun Kalesi'ne de götürdüm. Ben ayakta idim. Arkadaşım oturdu. Otobüste de bir Rus erkeği kalkıp bana yerini verdi. İşte bizim toplum erkeğinin magandalığı ve yabancı erkeklerin kibarlığı diyorum hep bunlara bakınca.
Hey maşallah dhsj
Neye 🙄😄
Döktürmüşsün djdj
Ha ona diyorsun. Olabilir. 😃
Birçoğu itici olduğunu dese de açık ara birçoğuna çekici geliyor. Şahsen benim gözümde sürekli esip gürleyen erkek itici ciddi ciddi. Tabi pısırıkta olmasın yerine göre.😁Çoğu kadına çekici gelme sebebi kadın doğası gereği yanında koruma güdüsü yüksek erkek seviyor ondan çekiyor.
Yorumun alnından öpem
😂😂çok tatlısın teşekkür ederim🌺
Biz teşekkür 😅💞
Sizin için kavgaya giriyor diye ıslandığınız erkek, dikkat edin de kavgada aldığı bıçak darbesiyle olay yerinde ruhunu teslim etmesin. Erkekler sizin mağara devrinden kalma ilkel içgüdülerinizi tatmin etmek zorunda değil. Erkeğiniz size canlı mı lazım, yoksa kavgada ölmüş veya haşat olmuş haliyle mi lazım? Kavga ettiği tipler onu pert ettikten sonra sıranın size gelmeyeceği ne malum?
Geleceği ne malum
Bire bir kavga olur da, bir erkekten 2-3 kişiye dalmasını beklemeyin. Ayrıca, neden sizin için kavga etsin? Yani, kavganın nedeni ne olabilir?
Bakın, bunlar sakat işler. Saçmalamayın. Takarlar karnına bıçağı, sonra dövünürsünüz.
Hayda amma abarttın ha :D kafes kavgasına sokmuyoruz ya adamı
Bu ülkede, trafikte milletin birbirini yol vermedi diye arabasındaki silahla vurduğundan haberin yok sanırım. Kafes dövüşünden bahsetmiyorum. Kavgaya tutuştuğu adamın bıçak çekmeyeceğinden emin miyiz?
"Ayyyhhh erkeğim benim için kavgaya girdi" diye ıslanan kadın kezbandır. Akıllı kadın erkeği o ortamdan uzaklaştırır, sakinleştirir, kavgaya girmesine engel olur.
Ayrıca, karşı taraf bir erkeğe yanında çocuk, kadın varken dalıyorsa insan değildir. Uğruna kavgaya girilen kadın bu durumdan keyif alıyorsa o kadın da beş para etmez.
Ben sevdiğim kadın için kavga ederim. onu korumak için yanında olmak için.. ama sırf erkeklik göstereceğim diye sürekli kavga çıkartan ya da ona buna sataşanlardan değilim. ki bunları da çok komik bulurum zaten.. erkek dediğin sevdiği kadının yanında olur gerektiği zaman da kavga eder eşi veya sevdiği için.. fakat işte sırf etkilemek için olay arayanlar sorun çıkartanlar oluyor. :D
İşte bu be
✌️😌
Cevap
58Cevap
Benim gözümde itici, klip olmadık şeylerde yanında kadin varken kavga çıkartan erkek iticidir. Ama gereken yerde de pısırık olmayacak, çaktı mi iki seksen uzatacak...
Gerektiğinde yahu :D
2 hafta sonra da darp raporu almaya giderler çekici bulanlar. 😃
Gayet çekici :D nerden alıyoruz raporu shdjs
Sen dizi izleme, ana haber bültenlerini izle. 😃
Olmaz 🙅♀️ gerekirse benimle bile dövüşmeli hart hurt djdjjs
Ben şöyle sağlıklı bir insan diyelim yani sadece kadın gözü değil kavga çıkaran kadın ya da erkek her insan sorumludur ve çekici değildir bunları çekici bulan insanlar da apt. l insandır ya da kendini yetiştirememiştir ya da ergenlik dönemindedir
Yani bir insanın konuşmasından hoşlanırsın vücudundan hoşlanırsın maddi durumunun iyi olmasından hoşlanabilirsin rahatlık olur yani çevresinden hoşlan bilirsin iyi olduğu için hoşlanabilirsin saygılı sevgili falan.
Ama ; kavgacı olduğu için hoşlanamazsın eğer hoşlanırsan sen de sorun var demektir
Yanında kadın varken erkeğin bir nebze daha atak ve tavizsiz olması diğer erkeklere karşı bir tık agresif olması doğaldır..
İşte bu yüzden erkekler arasında yazılı olmayan kural yanında kadın olan erkeğe karşı olabildiğince alttan alan idare eden tavır almaktır
Çünkü diğer erkek de bir erkektir ve o psikolojiyi anlar ve o adamı mahçup edip travmaya sokmamak adına kavga çıkarmaz çünkü yanında kadın olmayan erkek geri adım atınca çok bir şey kaybetmez ama diğeri dayak yerse kadının yanında çok küçük düşer... bu sebeple diğer erkek hemcinsinin durumuna anlayış gösterir ve geri adım atar...
Bunun bir sebebi de bu konumda yanında kadın olan erkeğin ekstra motivasyonla dövüşeceği ve dayak yese bile bunun intikamını almak adına kğnleneceği gerçeğidir
Efendi, düzgün olsun, beladan uzak dursun. Kavgacı, öfkeli bir insan olmasın. Kavga ederse çok korkarım bir şey olacak diye. Hatta ağlarım da sanırım. Benim içinde olsa kavga etmesin. İstemiyorum. Mantıklı bir insan olarak böyle düşünüyorum. Ama benim için kavga ederse de içten içe hoşuma gider. Kalp bendeki de yani sonuçta. 😂 Ama yine söylüyorum kavga etmesin, ağlarım. 😂
😅 olur olur, etmez jddjs
Ahaha inşallah 😂
Kadınlar için kavga etmenin açabileceği soruna küçük bir örnek verelim.
Sen erkek olabilirsin ama karşında ki değil. Çıkartır vurur seni 5 saniyede dünyadan silinirsin
https://www.youtube.com/embed/NaYt102sX-4Tabii sorunlar açabilir
Aman aman hiç sevmem öyle tipleri :))
Benim için asla bir çekicilik unsuru olamaz bu. Aksine direkt uzaklaşma nedeni. .
Günümüzde "delikanlı" gibi kavga zaten yok.
En ipsiz sapsız kanka tipler ya silahla saldırır ya da 10 kişi dalar.
Ben kadınımı korurum, bu isterse ölümüne olsun.
Er kişi akıllı davranandır. Ve gözü karadır.
Argoya müsaade yoktur :D
Bu kelime de sonradan türedi sanırım :D
sjsj çabuk adapte olmuşsun 😅
Hayır aslında ayak uydurmak şart değil ne kadar çok Türkçemize sahip çıkarsak, o kadar iyi.
Şöyle liç edilmesin
Şimdi kavgacı değil kendini savunan adam yeri geldinde yumru yapştıran çekici olur ezik degil yani misal biri onla dalga geciyor buda suyor pısirk gibi benim icin kadin olur ama ona böyle davran kisiye bir yumrukta yere yapştiran adam dir
Surekli sahte kabadayı gibi takılan değil.
Kadını savunmayı yüksek farkındalıkla başarabilen ciddi duruşa sahip erkek kavgacı olmaz, tam olarak kadının hayâlindeki erkek olur. Durduk yere saldırıp kavga çıkartmakla gerektiği anda kadını savunabilmek arasında dağlar kadar fark var. Bu farkı her erkek anlayamayacak hiçbir zaman.
Bana göre çekici geliyorlar kavgacı, tipsiz, keko, dağ ayısı erkekleri kızlar çok severler zaten aşık olanı reddederler aldatıp kadına şiddet uygulayan olunca da bütün erkekler şer***siz derler
Temiz erkekler de suçlu olur o zaman nasıl oluyorsa onların gözünde, ama hatayı yapan hep kendileridir
Bazı kadınlar bunu çekici buluyor. Sanırım koruyucu bir izlenim veriyor. Ama bence aşırı itici...
Bence iticidir ya zaten öyle insanlar genelde çok düzgün yerlerde olmazlar. Yani kızlar zaten baştan eler çoğunu
Yok elemiyoruz 😏
O da sizin ayıbınız başınız ağrısın mı istersiniz 😂
Gerektiği yerde kavga ederim ama genel de nazik ve kibardırım. Trafikte ehliyeti kasaptan alan şoförler yüzünden kibarlığı mı kaybediyorum ve her an kavgaya hazır oluyorum. Yanımda çekiç 🔨 benimle birlikte 🤣
Kavgacı insanları sevmiyorum ben. Derdini konuşarak sakince anlatabilmeli, öyle her şeye sinirlenip bağıran çağıran vuran kıran insanlar ciddi yorucu oluyorlar
Ne sevdiği için kavgası ya burası Roma mı? Az sabıkalı da olsun mu?
Hee olsun en sabıkalısından
Mideniz neden tuttu
Ben naptım be
Doğal kalmış şeyler alerji mi yapıyor sana, bana da senin gibi tipler alerji yapıyor
Yes bu :D naş bye
Görüşmemek dileklerimle 🙏
Ne diyon ya ne
Yiooo kimse tutuklayamaz beni 😒
Biz durmuyoruz, sen atla 😒
Kadınların ne istediği belli değil ki. Elde edene kadar göz önünde olan çapkın birisini çekici bulup isterler , elde ettikten sonra oraya bakma buraya bakma , sen beni sevmiyorsun artık , sen böyle değildin diye iliğini kemiğini sömürürler
Evet ya benim için etseler üzülürüm ama içten içe paylaşılamadığım için mutlu olurdum hihihi😂😂
😅😅
Bilmem , hiç kadın olmadım ki onların gözünden bakayım. Hiç anladığım konular değil 😂
:D bırak şimdi ya genel anlamda bir fikir sahibisindir
Sus ordan be sussa
Sus ordan be susss
Üff tanımayanlar inanacak şimdi
shdjsha sus ordan ya :D
Sjjdjs :D susmazsın ki sen, neyseki uyku vaktin gelmiş 😅
Biliyorum tabii 😅
Eşim için öh desem başkasına, sevinir. Kavga edip dayak bile yesem, aslanım benim diye yaralarıma pansuman yapa ( sanırım)
Fakat konu ondan bağımsız ise başta kızar, küser sonrasında bıçkın halime hayran olur gizliden 😄
Kavga falan ne kadar itici şeyler ya. Konusarak anlaşmak varken 😂
Apaçççç :D
Sosyetik 😂
Sen konuşarak anlaş ok mu
Ok değil 😂
Asileşen apaçi :D
Ben ana kuzusu ben ponçik 🫠 asilik nedir bilmem ben 😂
Ok değilse ne :D
Burcum olan yay 😎
Ok olmadan yay ne işe yarar 😅
En kötü tek tarafını söker balık tutarız 😂
Niye taş devrinde mi yaşıyoruz:D
Keşke 🥹
La havle, la havle… 🤦♀️🙄
Ne helvası kız 🤔 harbi biri ölse de helva yesek 🤤
😕 shdjj deist misin nesin, olabilir ama Türkiye’de yaşıyorsan “la havle”yi bu yaşına kadar 2837 kere duymuşsundur
Nereden bildin kız deist olduğumu 😂 duydum ama hep aynı tepkıyı verdim 🥹
Saçma :D
Mantıklı olsa ben yapmam zaten. Eğlenceli olmaz 😂
Yine de eğlenceli olmadı :D
İtici hiç sevmem ama sümsük de sevmem yeri gelince bi tepki görmek isterim.
Haahha sümük okudum ya
Aman canım ha sümük ha sümsük ajskxkdkdkflfl
Ahahah bak doğru dedin sen onu 😅
Sevgili döner bıçağımı yanımdan hiç ayırmıyorum🪚🪚
Döneri çok seviyon herhalde
Evettt döner yedirmeyi de seviyorummm🗡🗡
İtici bulabilirler. Bugün şiddete meyili olan yarın banada uygular kafa yapısına bürünürler. Bu bakımdan dolayı istemezler de sevmezlerde çekici de bulmazlar
Kavgaci bir yapim yok.. Belalardan uzak dururum.. Kavga oluyorsa bir yerde yolumu degistiririm. Ama biri kiz arkadasima aileme satasirsa.. saglam kemik kalmaz bedeninde.
Sevdiklerini korumak için gözü Kara’yım kavgacı bir tip olmasamda.
Bence çekicidir.. Nerede çekici bir hatun görsem yanında kütük gibi maganda gibi bir herif oluyor... Bu da şunu kanıtlıyor, kadınlar maganda ve kavgacı erkekleri çok çekici buluyorlar.. 😅
Ben problem istemiyorum once benimle anlassin. Baskasiyla kavga edince bana bi faydasi olcaksa edebilir. Yoksa gereksiz.
Beni çekmez , benim için kavga etmesin çünkü endişelenirim. mümkün olduğunca kavgadan , beladan uzak dursun.
Kadınların gözünde neyin çekici neyin itici olduğu henüz belli olmadı.
Oldu işte Piko, şakiiin ol
Ota poka kafa kaldıran değil ama özellikle korumak için kavgacı tipler iyidir ya... efendi erkekler çok da efendi olmayın 🙃
Kırk yılda bir sevdiği kız için kavga eden adam dayağı yer oturur. Erkek adam kavgacı olmalı.
Kavgacı değilde gerektiği yerde gerekeni yapmalı kavgaysa kavga ama olmadık yerde herşeye parlayan biride itici olur tabi
Sevdiği insan için herkes gerekeni yapar.
Sen yine de fazla Türk filmi izleme, Trt Belgesel, D Max falanda izle.
Benim gozumde itici. Boyle seyler etkileyici gelmiyor. Adam akilli konusmasini bilen, dogru durust iletisim kurabilen insan dikkat ceker.
Akıllı erkek severim yani arada olabilir kavga yani artık dayanilmiycak noktaya gelir insan olabilir ozaman ama akıllı erkek kavga etmeden çözer
Kavgacı olmamalı, ama konu ona döndüyse eteğime saklanmıyacak. Yani bela aramıyacsk ama geldiğinde de geri durmuyacak.
Evet siz bayılıyosunuz sert mizaçlı değilse tehditkar tipe sahip değilse serseri değilse erkek olarak görmüyorsunuz
kanka sevdalıları sizi resmen Türk kadını milleti olarak eli yüzü düzgün tatlı erkekleri sevmiyosunuz lan olaya bak
Kavgacı atarlı giderli insan iticiliği diye bir şey var ya 😬 insan gerim gerim gerilir. Hı böyle dediysek de yayla gibi rahat olsun da istemem 😅
🤣🤣🤣 sesli güldüm valla yayla gibi rahat adamlar mı varmış efsane benzetme
çok komiksin valla çok güldüm 🤣🤣 @Nonameoo
uzun zaman sonra gülümsedim 😊 @Nonameoo
bana çekici gelmez nerde ne yaptığını bilmesi lazım
Bilsin tabii 😅
hıhım 😌
Kavga etmeden de sorunlarını çözebilen erkek çekicidir🧠
Agresif öfke kontrolü olmayan erkek benden uzak olsn
Şiddet, kavganın her türlü karşısındayım ve asla çekici gelmez aksine itici bulurum.
Bence çekici yani seviyorsam kavgacı olmasını sorun etmem
Aşırı gerektiği durumlar haricinde kavga etmesi itici.
Nerede it köpek hırsız varsa kadınlar onların peşinde
Durup dururken kavga çıkaran erkekler iticidir tabi
Kavgacı değilde yeri geldiğinde gücünü gösteren erkeği herkes sever
Kadınların gözünde hiçbir zaman istediğiniz gibi olamazsınız onlar sizi nasıl görürse öyle
Dövüş egitmenligi yapıyorum ve hiç bir kadın daha benim bu yanımın kötü olduğunu söylemedi
İtici olur kavga iyi bir şey değil. medeni konuşmak doğrudur
Ben erkeklere fırsat vermiyorum. Benim yanıma da sakin adam lazımdı, o da var 😄
Haklı sebepler için kavga olabilir de etten püften kavga çıkaran hiçbir insanın çekici yanı yok..
Kendisini güvende hissettiren duygular çekiciliği.
Net itici ve gerilim yaratıyor. Gerilimi yalnızca filmlerde severim🥲
kanka seven çok kadın var ya adam hızını alamayıp kadını dövünce anlıyorlar sonra
Kadınlar kişileri kıymet nedir bilmes bos verin nansjrjdjrnrnfj
İtici. Gereksiz ortam kasan kaşınan erkeklerin değeri benim için Zero
Kavga genel olarak bana itici gelir konuşarak anlaşmak çözüm bulmak mümkün bence her zaman
eminim şöyle oluyorlardır: 🙄
Ben bile itici buluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?