Daha önce sevdiğim kızın babasını dövdüm kızını dövüyor diye sonra birkaç kere adam kaldırdım bir kişiyi ormana kaldırıp linç ettim sevdiğim kıza bacım dedi diye tek kaldırdım gören gelmiş 8 kişi olduk ormana gidene kadar ormanda birkaç kişi daha çıktı 😅birkaç öğretmen yolu kestim kulağını çektim birkaç öğrenci yolu kestim birkaç kişiyi evinden aldım güvenlikli siteden birçok olaya karıştım bir kişiyi de annesine pipisini gösteriyor diye evinde linç ettik dört kişi her gördüğüme müdahale ederim çünkü müslüman malını canını namusunu şerefini korumak ile mükelleftir farzdır ayrıca müslüman müslümanın kardeşidir (hadisi şerif) ayrıca kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin buna da gücü yetmezse kalben karşı koysun bu da imanın en zayıf derecesidir (hadisi şerif) yapmam gerekeni yaparım her zmaan en fazla ertelerim ama kimsenin yaptığını yanına kâr bırakmam nefsim için durururum belki ama sevdiklerim söz konusu ise er ya da geç yaptığının karşılığını veririm ama bende bire bin...
Yazdıklarım yaptıklarının çeyreği desem😅iş yeri bastim iş yeri soydum çok mekana paldır küldür girdim ama hepsi haketti kimseye Haketmediigi birşey yapmadım genelde çocuklar gençler ve sevdiğim insanlar için nefsim için uzak dururum genelde biri sana laf etse sokakta seni tanımasam bile atlarım hayirdir diye 😅
Bilader klavyede konuşmayı sevmem konuşacaksan konuşurum. Bende ki kavga amacı insanlık, ezilenleri korumak, güçsüzlere güç olmak, müslüman müslümanın kardeşidir (hadisi şerif) kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin buna da gücü yetmezse kalben karşı koysun bu da imanın en zayıf derecesidir (hadisi şerif) Kavga ederim ayrıca çocuklara dua süre hadisi şerif esmaul Hüsna ve dövüş dersi veririm genellikle savunma üzerine daha sonra saldırıya geçtim istek üzerine ben çok dayak da yedim küçükken ne alaka? Ben çok güçlüyüm dedim mi? Sadece yaptıklarımı yazdım...
Yaptıklarıma Hickimse inanmaz genelde çünkü yapmadığı için daha bugün bahsi geçti insan yapamayınca genelde inkar eder ben çok çocuk büyüttüm evli olanlar var senin yaşın kaç basın kaç? Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede ben şu an 18 saat çalışıyorum ekmek parası gece gündüz iki iş yapıyorum 12 saat bir 6 saat bir eve az önce geldim buda insanların zoruna gider sanal da reelde de
Ayrıca çocuk bilgisayar tamiri yaparım a dan Z ye bisiklet motorsiklet tamiri yaparım elektrik tamiri yaparım ücretsiz olarak küçüklüğumden beri evlere giderim gardolap vs montajı yaparım bunlar da hep insanların zoruna gidiyor inkar ediyor da Allah biliyor çok şükür çevrem de biliyor inkar edenler zoruna gidenler çekemeyenlerdir
Daha da çok şey varsa diycen sen nesin? Ben insanım sadece insanları insan olanları seven herkesi kardeşim gibi gören biriyim ama senin gibi kalleşler hariç...
Güzel soru insan gibi sor insan gibi cevab vereyim... 4 ay çalıştım paramı vermedi, bekçi işten çıktı gece gündüz çalıştım o zman 17 yaşındaydım, sadece 100 lira verdi o kadar aç çalıştım yeri geldi baktım parayı vermiyor ben yine de laf etmedim abilerim dedi ki bu seni kandırıyor paranı vermez soy dükkanı gitsin soydum bende nakit para ve eşyaları aldım hakkımı aldım ben benim ekmek param o birkaç kardeşimin parasını vermeyen iş yeri oldu gittim aldım yapmam gerekeni yaptım güzellikle isteriz olmazsa zorla alırız olmazsa o kadar maddi hasar veririz...
www.evrengunlugu.net/.../...r%C3%BCyas%C4%B1-4.jpg "Sevmek" bir kelimedir "Sarı saçlı" dersem bir kız için Sıfat söylemiş olurum "Ben sarı saçlı bir kız sevdim" Bir cümledir. Sevda dolu bir cümle Nokta koymalı, durmalı zira Zira "açlık"da bir kelime Cümleye gelmez sarı saçlı kız gibi Ah elbet dolaşırsa ölüm sık sık dilime "Öleceğim, ölüyorum, öldüm" Diyeceğim bir gün
Yani șimdi șöyle bişey var kimi tek yol kavgaymıș gibi insanlara saldırmaya meyilli. Bu da her an kavga edebilir düşüncesi olușturuyor ve karşı tarafı huzursuz ediyor. Erkekler de sanıyor ki birilerini dövmem avradıma güven verir. Halbuki alakası yok. He bir de kimisi var efendi kendi halinde etliye sütlüye karışmayan. Ama ailesinden birine veya sevdiğine dil uzatanların dilini koparan türden. Onların bu hassasiyeti bir kadın olarak beni etkiler. Pısırık olanları tabiri caizse korkakları da fazla tasvip etmiyorum. Ama bana göre efendilik gereksiz beladan uzak durmak her zaman iyidir. Keza bir kadın sevdiği adama zarar gelcek bișeyi de istemez zaten. Mesela benim sevdiğim bey boksör. Beraber muay thai'de yapıyoruz. 10 kişiye de dalsa dövecek güçte ve tecrübede biliyorum. Ama asla savunma veya son çare olmadan biriyle kavga etmesini istemem, gözümden düşer.
Yani öyle durduk yere onu asarim, bunu keserim havalarında önüne geleni tartaklayan erkekler aşırı itici ve keko, ama eşini, bacısını ya da tanımadığı bir kızı sapıklardan korumak için elbet kavga etmeli, korkak olmamalı mazlumu, masumu kormak için kavga şart, Tokat atana öbür yanağını dönüp kaçana erkek mı denir?
Kimse tam anlatamamiş gene ben toparlayayim o halde 😏
Kavga edebilen, Kavgayı seven, Kavgacı olan erkekleri;
Sadece ve sadece önüne her gelen erkeğe kuyruk sallayan, umut veren, öpücük atan, ayni anda el altından iki üç manayi ayi idare eden kikirik, ruhu or... pu kezban kızlar sever ve çekici bulur.
Çünkü önüne gelene kuruk sallaysn ama cok afedersin vermeyen kızlar önce kendilerinin, en cokts erkeklerin başını belaya soktukları için genelde kavgacı tipleri dshs cok server ve onlara yekin dururlar. Çünkü ortalığı çok karıştırdıklarında g.. tü kurtarmak milletin üstüne salabileceği fedai tipli erkekler lazım. Bu yüzden bu tip kızlar çok sever ve çekici bulurlar böyle erkekleri. Bu açıklayıcı oldu bayağı sanırım 😎😎😎
Valla ben asabi ve sert bir mizaca sahip biriyim. Kontrolsüz bir pisikopat da değilim belki ama bu sevilen bişi olsa cok ekmeğini yemem gerekirdi. Bu yönüm hiç çekici gelmedi kızlara. Hani o zaman? Deme şimdi bana sana denk gelmemiştir diye 😀
Kavga en en son tercih edilecek birşeydir. Öyle ota boka artistlenen kavga çıkaran erkeklerden hoşlanan kızlar da kezbandır zaten, Öyle erkeklerin de ömrü çok uzun olmaz. Delinin birine denk gelir böğrüne bıçağı yediği zaman eşek cennetine uçar gider.
Kavga eden erkek cesaret ve güçü temsil eder kadının bilinçaltında. Bunu yapabildiğine göre daha dayanıklıdır ve daha uzun süre hayatta kalabilir, beni de koruyabilir diye düşünür kadın bilinçaltında. Hatta ondan doğuracağı yavrularının da aynı genetik özelliklere sahip olacağını ve onun da bu erkek tarafından korunarak hayatta kalabileceğini düşünür yine bilinçaltında. Be bu erkekle çiftleşir ve ürersem hayat ben ve yavrularım için daha iyi olur diye kodlanarak bilinçaltında, bu harekete ona çekici gelir. Ama hepsi bilinçaltında.. Normalde adam kuvvetle ihtimal öfke kontrolü olmayan serserinin tekidir 😊
Eskiden güçlü olan kapıyordu hatunu, Şimdi ise ağzı laf yapan kapıyor hatunu. Dövüşmek eski moda, Şimdi ağzın laf yapacak ve esprili olacaksın ve tabii paran olacak. Parasıyla değil mi? tutarım adam dövdürürüm. Maşa varken elini yakmaya ne gerek var;)
valla bilmiyorum sevdigim kişiye karsı yamuk varsa kavga falan değil direk öldürmek gömmek hata dağa bile kaldırmak gelebilir içimden adamı o derece elime ne geçse 10 sn içinde silaha dönüşüyor sen düşün adamın ustune kanepe bile atabilirim sinirlenince baya kontrolden cıkıyorum
Olgun bir erkek kendini bu tür tehlikeye veya saldırgan tutuma sadece sevgilisi, eşi veya ailesi için atabilir. Sadece o kadarı hoşgörülür. Bir nevi meşru müdafaa halidir. Ama kavga iyi bir girişim değil. Meşru savunma hali dışında ne problem varsa yasal zemin içerisinde çözülmelidir. Bunun aksi olan her davranış olayları yeni olaylara gebe bırakmaktan başka bir işleve sahip olmayacaktır.
Bu kızlar ne istediğini bilmiyor beylerrr. Benim eskisi kavga etmemi istemezdi. Sabırlıyım sakin kalıyorum diye överdi. Ama bir yandan da gelip dk başı biri sana bişey yapsa susup gidecek misin diye mal mal sorardı. Hayır kaç kere birilerine sert çıkışımı da gördü. Dengesiz bunlar. Itici der çekici bulur. Çekici bulur sonra ıyyy ne kadar itici der. En temizi zorunda kalana kadar insan gibi konuşarak çözmek. Söz ola kestire başı. Söz ola bitire savaşı.
Nabza göre şerbet olayı devreye girmeli karşındaki üstüne geliyor ve tüm çareler tükenmişse o temiz bir dayağı hakediyor😄çekici duran bir şey yok ama yine de
Şahsen ben çok mecbur kalmadıkça böyle şeyler yapmıyorum. Benim gibi belli bir kesim de var. Ki bunun çekici olmadığına adım kadar da eminim :D Ama bunun tam tersi bunu havalı zannedip yapanlar var. Özellikle kendisine karşı gelemeyecek kişilere yapanlar. Bunlar çekici olmayı geçtim itici. Bu tipler temiz bir dayağı hakediyo fazlasıyla bence kaweşrklaskşdlr
Itici itici itici çünkü itmezseni sana da iki tane sallayabilir, mecbur kalmadığı sürece kimse dövüşmemeli bence, mecbur kalırsa o ayrı ama hava atmak içinse yani rezil gibi bir görüntü oluyor, şiddet güçsüzlük belirtisidir hatırlayın baylar
Oldu olacak soruya çekici deyiverin de şiddet oranları artsın, kavganın nesi çekici olabilir iki tarafın da zarar aldığı dışarıdan kötü görünen insanların insanlığa zarar verdiği bir durumun neyi çekici olabilir
Yalnız kavgacı değil her şeye ağğğ diye böğürüp problem yaratan erkek iticiliğine içilir💣 kibar ve beyefendi olup kibarlığından kırılacak olanlara tatlı tatli gülümsenir 😂
Ego savaşı yapıp önüne gelene dalarsa ve artistlik çabalar içindeyse itici, hatta ruh hastası, ama gereken durumlarda önce konuşarak, sonrasında son çare olarak da müdahale ederse çekici.
Kavganın 2 sebebi vardır. Konuşarak anlaşmayı beceremeyen insanlar, yapcak en son çare olarak kavga eden insanlar. Durum ne olursa olsun kavga çekici birşey değildir.
Şimdi bir sevgilisine laf atıldığı için kavga eden erkek var, bir de "ne baküyün lan geevvşek" diye kavga eden erkek var. Duruma ve kişiye göre değişir.
Kavga sebebine göre değişir. Uğruna kavga ettiği şey güzel bir şeyse bir bayanı etkileyebilir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızlar o vuran kıran kavgacı erkekleri severseniz O yumruk bir gün sizede sallanacak , bu hep böyle geldi gidiyor yapmaz etmez demeyin , şiddete uğrayanlarda öyle diyordu
En İyi Cevaplar