Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
İkiyüzlü, çıkarcı ve sürekli negatif enerji yayan insanları görünce koşarak uzaklaşırım. Sahte davranışları olan, her ortamda farklı bir yüz takınan insanlara tahammülüm yok. Bir de her şeyden şikayet eden, hayatında hiçbir şeyden memnun olmayan ama çözüm üretmek yerine sadece dırdır eden tipler var ya, işte onlardan da kaçıyorum. Manipülatif, sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışan, başkalarının hislerini hiçe sayan insanlarla da zaman harcamam. Çünkü enerjimi tüketen, huzurumu bozan insanları hayatımda tutmak istemem.
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Genellikle yalan söyleyen herkesle samimi olan karaktersiz iki yüzlü dedikoducu insanlardan uzak duruyorum. kimleri seviyorum dersek de kafa dengi insanları seviyorum. karakteri bana benzeyen güvenilir samimi ve gerçekten zor günlerde yanımda olan insanları seviyorum ben. keyifli günler. 🤟✨🔥
Sırf onu da yapmış olması değil sorun, her türlü şeyi yapıyorlar ama namus bacak arasındaki o zardan ibaret oluyor. İnsanın beyni, ruhu, kalbi namuslu olsun önce.
Yol sanki babasının yoluymuş gibi yürüyenler vs. Uzun uzun bakan sapıklar , ten rengi esmer olanlar , kısa boylular , oğlak , aslan, akrep kadını , ikizler , koç , kova kadını , kafası bedenine oranla büyük olan , Kürtler, diksiyonu düzgün olmayan , konuşurken tükürüklü konuşan , sürekli bana benimle ilgili soru sormaya çalışan , belirli memleketler mesela güneydoğu bölgesinde büyüyenler , gözü mavi olan , kıskanç olanlar, hem kibirli olup hemde vasıfsız olanlar , akrabalar , boykot yapmayanlar
Sürekli negatif olanlara alanimi kapatıyorum. Çünkü insan sürekli şikayet ediyorsa orada değiştirmesi gereken en temel olay kendisidir. Öneri sunarım uygulamıyorsa bu demektir ki sorununu seviyor şikayet etmeyi seviyor ve bu mağduriyetten elde ettiği bir kâr var.
Aşırı negatif, her şeyden şikayet eden ama hiçbir şeyi değiştirmek için çaba harcamayan insanları görünce baya bir mesafe koyuyorum. Sürekli dram peşinde koşanlar, başkalarını küçümseyerek kendini yüceltenler ve dedikoduyla beslenenler de beni hızla uzaklaştıran tiplerden. Bir de aşırı yapay, sahte kibarlık yapan ama içinde samimiyet olmayan insanları gördüğümde direksiyon kırarım.
Böyle Sadece sürekli olarak kendini haklı gören, herkes elinde tutmayı kendine görev eden bir şey de insanların zayıf noktalarını bilerek karşısındaki insanın duygu ve düşüncelerini anladığını söyleyerek ama bir o kadar da, Aslında o insanı yönetmeyi seven kişileri sevmiyorum Bir de mesela her şeyi ben bilirim kimse anlamaz kafasıyla hareket eden insanlarla hoşlanmam
Dengesizler, net olmayanlar. Bana yaranmak için kötülediği insanla ertesi gün samimi olanlardan çekiniyorum. Kim bilir, ona yaranmak için hakkımda neler konuşmuş. Bu tür insanlar, zayıf karakterli ve oldukça tehlikelidir.
Narsist, manipulatif. Bir de kendilerini zeki sanıyorlar ya dandik kitap cümeleriyle manipule etmeye çalışıyorlar çok komik sjejjs biraz oynarsam onlarla günüm güzelleşirr hihihih 😂🤪
Çok konuşan, sürekli kendinden bahseden, başkasına söz hakki tanımayan, laubali hareketleri olan, yerli yersiz espiri yapan, kötü giyinen, şekerli parfüm sıkan : )
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Yalancı, iyi yüzlü, fırıldak, karaktersiz, güven vermeyen