Kişilik & Karakter İnsanlardan kaçıyor musunuz? yabancicegimm07 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Okul iş haricinde dışarıya çıkmayı sevmeyen , evde yanlizligiyla huzur bulan birileri var mı? Yoksa ben mi sadece böyleyim. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar soruyu iyi okuyamayan arkadaşlar var... birkaç kişi ben kaçmıyorum demiş.. kaçıyor musun? Sorusu nerede yazıyor... Güncellemeler+1 yıl ... okey İnsanlardan kaçıyor musunuz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır kaçmıyorum onlar kendinden uzaklaştırıyor. 0 1 Yorumla yabancicegimm07 +1 yıl Kaçıyor musun? Demedi ki sana kimse
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kimseden kaçmıyorum. Kendi evimizde keyfimizce oturuyoruz diye kaçıyor mu olduk? 0 1 Yorumla yabancicegimm07 +1 yıl Kimse sana kaçıyor musun sorursu sormadı ki? İyi misin Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Evet. l 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bende aynıyım 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @yabancicegimm07 başlık ta "Insanlardan kaçıyor musunuz?" yazıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır kaçmıyorum onlar kendinden uzaklaştırıyor.
Kaçıyor musun? Demedi ki sana kimse
Kimseden kaçmıyorum. Kendi evimizde keyfimizce oturuyoruz diye kaçıyor mu olduk?
Kimse sana kaçıyor musun sorursu sormadı ki? İyi misin
Evet. l
bende aynıyım
@yabancicegimm07 başlık ta "Insanlardan kaçıyor musunuz?" yazıyor