Hem beni ben olduğum için sevicek dürüst temiz bir kız arıyorum diyorsunuz hem o kızı kendinize bağlamak için yapmadığınız kalmıyor sonra kız çok sevip bağlanmaya başladıkça değeri kalmıyor gözünüzde. faydalanmaya çalışıyorsunuz. ya da sırtınızı dönüyorsunuz. yok mu artık bir söylediklerinin arkasında durucak insan evladı? seviyorum demekle olmuyor sevgi emek istiyor.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlış kişiler, yanlış tercihler ve yanlış kriterler.Hiç bir düzgün erkek, ilgi duyduğu ve ya sevdiği bayanın, göstermiş olduğu, sevgi karşısında kaçmaz, hatta daha fazla bağlanır.Ama bazen vazgeçer, bunun bir çok nedenleri var.Karşısındaki kişi, çok geç kalmışsa, bağışlanmayacak hatalar yapmışsa, karşısındaki kişinin gururuna dokunmuşsa, kabul edemeyeceği şeyler yapmışsa.Bu ve bunun gibi, daha bir çok nedenden dolayı, vazgeçebilir.Yoksa, dürüst, düzgün kişilik sahibi hiç bir erkek, sevgi karşısında kaçmaz.Seçmiş olduğunuz insanların, karekterlerinin bozuk olması ile ilgili bir durum.
210 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle. amaçları farklı ise sevginin bir önemi yok. dediğin gibi gerçekten ilgi duyup sevse daha fazla değer vermesi gerekirdi
Soran+1 yılkarşılaştır bakalım uslubunuz aynı mı? kakır kakır gülmüyor cevap veriyor insan gibi. oh olsun intikamım alınıyor gibi çocukça şeyler de söylemiyor durum açıklamış güzel güzel. bak kardeş örnek al :)
Soran+1 yıliki saattir ne söylüyorum ben
Soran+1 yılprof çıkarırım senden
Soran+1 yılhayal kırıklığı da olabilirsin. belli olmaz
En İyi Cevaplar
roller değişmemeli erkek kovalamaktan hoşlanır kızlar kovalarsa tabikide erkek kacar metebolizmaya aykırı.
33 Yorumla
Soran+1 yıldoğru yanlış yaptık
Soran+1 yılöyle yapıcam artık. saol
+1 yılYok 8ayimı werdim ama o brz ayrı kalsak ddi we gtti ne aryo ne soruor :'( p.i.ç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse kimsenin tapulu malı olmadığından giden gidebilir, en doğal hakkı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
bak sen yanlış davranıyorsun demekki erkeklere. neder şair. maşuk nazda aşık niyazda olur. şunu unutma fazla niyaz aşığıda maşukuda usandırır. eğer sevdiğine çok ilgi gösterirsen elinden kaçar, zira istediğini elde etmiş olur. özellikle kızlar bu konuya dahil. şimdi senin istediğin şefkat, ilgi, sevgi... sana bunları yaparsa sevdiğin sen her şeyi elde etmiş olursun. bu daha fazla bunları yaparsa gözünde küçülür gurursuzlaşır. her keze dediğim gibi sen bir kızsın ağırlığını koru. ve sevgide dengeyi tut.
14 Yorumla
Soran+1 yılben nasıl sevilmek istiyorsam karşimdakini de öyle seviyorum. hesapsız kitapsız. şöyle ilgilenirsem böyle olur diye düşünemiyorum. kalbimi tamamen açıyorum. onunda öyle olmasını istediğim için. ama anlaşılan hep hata yapıyormuşum.
- +1 yıl
sözlerimi sakın yanlış anlama. sana bağlanma saf temiz sevme demiyorum. bağlan, sev, yan, saf ve temiz ol. ama bunu yaparken karşıdaki erkeği kontrol et. nazını sakın kaybetme. kızsın ağırlığın var. erkek gibi değilsin. sen erkeğe yok dersen erkek incinmez ama sen kızsın sana biri yok derse incinirsin. o yüzden ağır, hanım bir kız ol. zaten seni seven gelir. sen hanım olursan, sana gelende saf sevgiyle gelir.
Soran+1 yılteşekkür ederim sözlerin için güzel ifade etmişsin.
Hayır sızın yaptığı bizi bağlamaz tamam erkek suçlu katılıyorum ben burdan bir erkek olarak kızlara 50 bin defa ikaz ediyom gene aynı dertten geliyorlar birde artık hangi devirde yaşıyoruz çocukmusun sen kandırttırma kendini çok namusluysanda sevgili hayatı yaşama elin adamıyla ciddi ol mutlu ol. Herkeş suçsuz bir ben suçluyum bu sitede zaten ne zaman böyle anlatsam suçlu oluyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yılo sevgili hayatını yaşatmadığım için belki de. fazla masum kalıyor sevgim.
Soran+1 yılkendine bağladiktan sonra oyle donup gitmek koyuyor boyle insana iste. bastan soylese niyetini yuzune bakmam
Soran+1 yılnasil bisey olmadi ya illa temas mı olması gerekiyor. insani yikan umit verip bos cikmasi verilen umitlerin. ben simdi nasil guvenicem kime guvenicem?
- +1 yıl
Kime güveneceğim demiş ya :D
O adama neden güvendin de bana güvenemiyorsun? Ona güvenirken hiç gerisini düşünmüyorsun iş bana gelince güvenemiyorsun değil mi :)
Kızlar hep böyle. Ama benim güven sorunum var ben sana güvenemem, canımı yaktılar daha önce. Sonra 2-3 ay yakın davranırsın güven oluşsun diye arkasını döner gider kız. 2-3 gün sonra bir bakarsın yakışıklı bir gençle birlikte. Bana 3 ayda güvenemeyip yakışıklı gence 3 günde güven duyar.
Daha önce bir sevgilisi olmamış, kandırılmamış kızlarda güven duymaz bana. Daha önce hiç sevgilim olmadı, bilmem ki nasıl olur derler. Ben böyle şeyleri hiç düşünmedim sevgili falan bilmem ki nasıl olur derler sevgilim olmak istemezler. 1 hafta sonra baba parası ile alınan arabası ile fiyaka satan bir genç ile sevgili olur kızımız...
:D :D :D Hepiniz aynısınız be, sanki fabrikadan çıkmış gibisiniz. 1 tane bile doğru düzgün kız kalmamış memleketimizde...
Soran+1 yılsana neden guvenemedigimi kendin soylemissin canim yandı da ondan! merak etme yakisikli adam beni yanina istemez. pazarlanicak kadar paketim yok benim.
Soran+1 yılolur sen dedin ya uzmem
+1 yılcanım benim bunu sadece biz yapmıyoruz size bu hayatın döngüsü bak sana kendimden örnek veriyim ben ilk ilişkim yeni bitti ama 4 sene sürdü ve ben deli gibi kzıı sevviyordum bayada ciddiydim şimdi beni bıraktı ve gitti ben artık körleştim hiç bir ilişkiye sıcak bakmıyorum nerdeyse sizdede aynı şeyler oluyor sizede bunun 2 ci aşaması denk geliyor ama napalım hayat bu çok seversen kaybedersin ben artık bunu ögrendim :(
12 Yorumla
Soran+1 yılçok seversen kaybedersin. tek gerçek bu.
- +1 yıl
aynen öyle :)
+1 yılBiz erkekler doğamız gereği bir kızdan çok çabuk sıkılabiliriz. Bunu engellemek ve duygularına hakim olmak ise irade gerektirir. Bu da her erkekte yok.
25 Yorumla
Soran+1 yılneden ama neden? sevilmekten sevmekten nasıl sıkılabilir ki bir insan?
- +1 yıl
Sevmekten sevilmekten sıkılmaz, kişiden sıkılır. Şöyle açıklayayım, doğada erkeğin görevi dişileri döllemektir ve bir erkek birçok dişiyle birlikte olabilirken bir dişi tek bir erkekle olur. Bu insanlarda da var fakat bizim onlardan farkımız düşünebiliyor olmamız. Yani bir erkek doğası gereği başka kızları isteyebilir fakat iradeli olan ve duygularını yönetebilen bir erkek buna karşı koyabilir ve koymalı. İşte İslam'daki zina da budur. Eğer sen iradeli olamıyorsan, beynini kullanamıyorsan günahkarsın.
Eğer sen de doğru erkeği bulamıyorsan sorun sadece karşındakinde değil aynı zamanda sende.
Soran+1 yılevet. erkekler için fazla safım.
Soran+1 yılya sen bela mısın yırtık dondan çıkar gibi her yerden çıkıyorsun :)
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılHay alnından öpeyim seni. Bunların hepsi aynı b*k. Al birini vur ötekine.
320 Yorumla
Soran+1 yılsen farklımısın ki
- +1 yıl
Arkadaş salak mıyım ben öyle seven bulayım sonra totomu döneyim. hemende eksiyi yapıştırmışlar. Savunmadık ya...
Soran+1 yılal benden sana artı. doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişler :)
- +1 yıl
Aynı hayat gibi işte. eksi artıyı götürdü elde var yine sıfır :)
Soran+1 yılçarpma yapmıyoruz, toplama yap bak elinde yine artı olucak :)
- +1 yıl
Matematikten bıraktım seni :D Topla bakalım 1 + (-1) = ?
Soran+1 yılöfff kuramları bende biliyorum sazanlık yapmayın yahu :D
- +1 yıl
arkadaş sende bir karar ver dövecek misin sevecek misin :D
Soran+1 yıletkisiz elemanım ben :)
Soran+1 yılçarpmış olmıyım
Soran+1 yıliki karnını doyurup sokağa salıcam. hayatı öğren
Soran+1 yılbilmem öyle yaptı sanırım. pek evcil görünmüyorsun ama
- +1 yıl
Evcil değil o evcimen :D Evcil deyince :)))))
Soran+1 yıl:)) aman ikisi de aynı işte sonucta
- +1 yıl
Tamam ezdikte o kadar değil yani sende :D
Soran+1 yıltamam sana lafım yok ama. ona derim :)
- +1 yıl
Ben alınmadım zaten sadece hemcinslerimi korudum biraz. Neyse yea bana ne atış serbest buyur :D
Her kız aynı duyguyu yaşar bunu biliyorum haklısın bazı erkekler böyle davranırlar hiç birşey olmamış gibi.Ama bazıları da vardır ki sevdiğinin ve sevgisinin arkasında durur.Bende erkeğim ama bugüne kadar hiç bir kızın duygusuyla oynamadım oynamam da çünkü bu erkekliğe sığmaz.. :
10 Yorumla
+1 yıl18 yaşında bende boyle bişey yaptım... baya bir cabaladım.. yagmurda yurt kapısının onunde bekledim hasta oldum... neyse oyle boyle 1 haftada istediğimi almış teklifimi kabul ettirmiştim... ben o kadar cabaladım bir emek gosterdim lakin hanfendi kendini vazgecilmez duygusuna kapıldı.. hep onun dedikleri olacaktı.
Afedersin bir gun kafam guzelken s.ktr cekmişim... sonra bidaha gormedim zaten..
Ama bence oda aynı sen gibi düşünmüştür!02 Yorumla
Soran+1 yıleminim öyledir
- +1 yıl
O kız benim gözümde ikiye ayrıldı tanımadan once tanıdıktan sonra !
kütük marangozun elinde güzeldir.. ehli olmayan kısıye maunu versen oklava yapamaz.. zaman mekan ve ınsan yanlıssa 3 yanlış bır dogruyu goturuverır boyle kolayca...
07 Yorumla
Soran+1 yıladam olduğunu kim söyledi. benim bir hafta sonra ne yapıp ne yapmayacağım seni ilgilendirmez. beni ne olarak görüyorsun bilmiyorum ama o çok aşina olduğun haftalık bebeklerden değilim. senin gibi sorunlu, onun gibi de vurdum duymaz biriyle olmaktansa kız kurusu olarak kalırım daha iyi.
Soran+1 yılsana bişey diyen yok rahat ol ;)
- +1 yıl
Hayda yine hakaret etmeye başladın adam olduğunu kim söyledi diye.
Adam diye hitap etme sen de bana madam diye hitap et adamlığımı beğenmediysen. Sorunluymuşum. Sorunlu olduğumu eleştirmek yerine düzeltmeyi denesene. Herşeyi hazır bekleme. Yemek gelsin önüme diye beklersen aç kalırsın. Acıktıysan malzemeleri alıp yemeğini kendin yap.
Şimdi sen sevgili istiyorsun. 1 erkek lazım. Bu ben oluyorum. Şimdi beni bir pişiriyorsun, eğitiyorsun falan sonra sevgili olma sınavı (SOS) olayı oluyor işte, sevgili oluyoruz başarılı olursam.
Soran+1 yılSOS iyimiş :))
bu hayatta herkesin bir amacı hedefi vardır hedef ulaşılınca değersizleşir sevgiliniz de daima bir kaybetme korkusu bırakın ama kendinizden de soğutmayın bu her iki taraf içinde geçerli..
06 Yorumla
Soran+1 yılneden ama? benim ona gösterdiğim sevgiyi o bana gösterseydi daha çok bağlanır severdim onu. siz erkeklerde niye böyle işlemiyor? niye illa kendimizi, duygularımızı saklamak zorundayız
Soran+1 yılçocuk gibisiniz. illa oyun oynamak gerekiyor.
Sözlerinin arkasında duramayacak kadar acayip ve tuhaf insanlar ne yapayım yani. Rahatlık batıyor vatandaşlara.
14 Yorumla
Soran+1 yılrahatlık batıyor evet
- +1 yıl
Vatandaşa neden rahatlık batsın ya. Kızlar serseri, sorumsuz, şefefsiz, kendilerine 5 para değer vermeyen erkekleri tercih ediyorlar. Erkeklerde böyle oluyor artık.
Vicdanıma söz geçirebilsem ben de olacağım böyle bir erkek ama vicdanıma söz geçiremiyorum. Efendi adamım. Efendi adam olduğum için de hiçbir kız beni istemiyor. Helal olsun kızları üzen adamlara be. Madem onlar böylesinden hoşlanıyor, ben de böyle yazıları okuyup sevinç duyuyorum. Beni üzen kızlardan intikamımın alındığını hissediyorum. Hiçbir kız efendi adam sevmez bu devirde... Sıkıcı ve ezik diye nitelendirir iyi erkekleri. - +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q1410977-beni-birakmayan-bir-sevgilim-var-artik-biktim-fikir-verin-ne-olur
Bak işte, bırakmayınca da şikayetçi oluyorlar :D
Seni sevmiyorum beni bırak demişti bir kız. Bıraktım arayıp sormayı. 1 yıl sonra tekrar benimle iletişim kurdu beni suçladı. Seven hiç sevdiğini bırakır mı diyerek. Sonra beni 1,5 yıl oyaladı. Sevgili olabiliriz bana zaman tanı, seni tanımak istiyorum diye. Ben de ha oldu ha olacak diye 1,5 yıl bekledim. İşte aşık olunca akıl çalışmıyor. Bildiğin 2 yaşındaki çocuk zekası ile hareket etmişim. - +1 yıl
1,5 yıl geçen bu zamanın sonrasında birşey demeden telefonunu kapattı. Sonra bir akşam babası aradı kızımı rahatsız ediyormuşsun diye. Ben rahatsız etmiyorum dedim aramızdaki muhabbeti anlattım. Ben istemesem bile bırakma demişti, bırakmam dedim. Adam ertesi gün dava açtı. Bu hafta cuma günü ilk duruşmam var. İşte kız milletini sevenin düştüğü hâl! Hapse giricem, tecavüze uğrayacağım orada eski mahkumlar tarafından.
+1 yılSevgi gerçekten emek ister. İnsanların bir yaptığı bir yaptığına uymuyor. Kimse yaptığı şeyin arkasında değil
011 Yorumla- +1 yıl
Erkekler içinde kızlar öyle.
Asıl boş laf buna denir. - +1 yıl
ewt sana katılıyorum sevgi emek istemez şayet ben çok emek gösterdim ama kız bırakıp gitti hemde 4 senlik kız arkadaşımdı aldatmadım bile sadece sevgim bitti dedi ve gitti emek diye birşey yoktur...kimsye degmiyor
- +1 yıl
Üstte yazdıklarımı oku. Ben hayatımı adadım bir kıza, o ise canıma okudu.
Ben hiç iyi kız görmedim, sen hiç iyi kız gördün mü?
Bütün kızlar aynı değilse, iyi kızlarda varsa, o iyi kızlarla tanıştırsana beni. 25 senedir arıyorum, tarıyorum ben kendim bulamadım. Biri yardım edebilirse sevinirim. - +1 yıl
Hayır sevgi emek ister. biraz kapsamlı düşünün arkadaşlar. Sen bir kız için ve ya erkek için çaba harcamazsan, cinsiyeti ne olursa olsun elinden uçup gideer... o azman sende arkasından bakmakla yetinirsin. Benden bu kadar. Hadi eyw.
Soran+1 yılyuh naptınız 4,5 yıl be :D belki de kızın canına tak etti artık gitti öptü birini sen öpmeyince
- +1 yıl
Yooo öyle değil. 2 yıl arkadaştık. 2 yıl sonra açıldım. Sonra istemedi sevgilim olmayı.
Sonra arama sorma dedi. Üzülmesin diye rahat bıraktım. O arada öpmüş çocuğu ama çocuk bunu terketmiş ikinci bir buluşmaları olmamış. aradan 1 yıl geçince bu beni tekrar aradı. Ondan sonra 1,5 yıl daha görüştük ama hazır değilim dedi elini bile tutturmadı, bana süre tanı sevgili olarak seni görmem için dedi. En son işte hiçbirşey demedi bana hakkımda dava açmışlar rahatsız ediyormuşum güya onu :D
O kadar zaman istedi, zaman tanıdım, rahatsız etme dedi 1 yıl arayıp sormadım kendi aradı da kendi bana döndü yine de bu emeklerim değer görmedi onun tarafınca. - +1 yıl
Seninkide fazla kötüymüş be ewlby2 :D
- +1 yıl
Maalesef, burdan yardımcı olamam
Kızların yaptığı şeyleri erkekler yapıyormuş gibi ironi mi yapıyorsun, ciddi misin bu söylediklerinde -_-
031 Yorumla
Soran+1 yılsevilmekten mutluluktan kacan kız görmedim bu yasıma kadar sen neyden bahsediyorsn
- +1 yıl
Bence kızlar kendilerine erkekleri bağlayıp terkediyorlar :)
Kızlar zaten bir erkeği kendi olduğu için falan sevmez, herhangi birşey olduğu için de sevmez. Erkekten bir çıkar sağlamak için sadece onunla birlikte olur.
Beni hiç sevmedi herhangi bir kız. Gelip beni sevseydin...
Neden onu sevdin? Çünkü adam ya zengindi, ya yakışıklıydı, ya çevresi çoktu eğlenirim yalnız kalmam dedin ya da adamın mizah yeteneği vardı soytarı gibi seni neşelendirmesi için onunla birlikte oldun...
Soran+1 yıltahmin yeteneğin sıfırmış. bilakis kendini beğenmiş egoist biriydi. herşeyiyle kabul ettim. sevgimle düzeltebilirim anlaşırız sandım. içindeki iyiligi görmeye çalıştım. erkekler kızlardan çıkar sağlamıyor mu? ben hiç aman benimle yattı ben napıcam şimdi diye dövünen adam görmedim. işinize gelmeyince işi çevirmeyin. kedi fareyle oynar gibi oynuyor çoğunuz bizimle. kendine bağlayıp adam zannettirip sonra da çekip gidiyorsunuz
- +1 yıl
Ya kızım kendine bağlayıp fare gibi oynayan adamları tercih ediyorsunuz işte. Hepiniz onları seviyorsunuz. Çünkü onların yanındayken haz alıyorsunuz.
Neden kimse beni sevmiyor. Siz beni değil hep o tarz adamları severseniz başınıza gelecek bu olur işte! Ben demedim ki o adamla sevgili ol diye. Şimdi otur ağla. Mutlu olmak gibi bir amacın olsa sen benim sevgilim olurdun. Göz göre göre sizi mutsuz edecek adamları seviyor sonra ağlıyorsunuz. Suç sende. . .
Soran+1 yılsen benim sevdiğim kişinin nasıl biri oldugunu nereden biliyorsun. yüzdelik kısımlarla ilgilenmem ben. herseyin gidip insanligin kalicaginin cok iyi farkindayim. o da boyle soylerdi. beni seven biri olsa bu zamana kadar cikmadi diye. sonra noluo biliuomusun. feleginizi sasiriyorsunuz. oo tamam ya bende is varmis baksana kiz deli divane bana bari digerlerinde de sansimi deneyim diye gozunuzu acmaktan baska bir ise yaramiyor sizi sevmek
Soran+1 yılinanırmısın söylediklerinin aynısını soyluyordu. sonra sevmeye basladikca g*tu kalktı
- +1 yıl
Senin sevdiğin kişinin nasıl biri olduğunu nerden mi biliyorum. Sen soruda nasıl biri olduğunu çok güzel anlattın işte. Seni üzecek biri ile birlikte olmuşsun :D :D :D
Beni kimse sevmedi, hiçbir kızı üzmedim. Üzülen kişi ben oldum hep, yalnız kalan. Seni üzen kişiye sitem etsene! Beni değilde onu sevmişsin, yanlış tercihte bulunmuşsun, bundan sonra aklını kullan ki mutsuz olma. Gel beni sev desem sevgilim ol desem kabul etmezsin değil mi, işte bu yüzden mutsuz olmaya mahkumsunuz o adamların peşinde bir ömür boyu. Beni sevmezsin ben eziğim, zavallıyım, çirkinim, fakirim, geleceğim parlak değil. . . - +1 yıl
bir kişi de benim popomu kaldırmıyor nedense. Hep gidip kendini mutsuz edecek kişilerin poposunu kaldırıyor.
Beni sevmezsiniz, iğrenirsiniz. Çünkü kızlar ambalajı güzel erkeklerden hoşlanır. Sonra bir bakarlar sandıkları gibi değil üzülürler. Oysa ben Kurbağa Prensim. Ben öpülünce prense dönüşen o masal kahramanıyım. Bir kurbağanın iğrençliğini buluyorsunuz bende. Elbet birgün başka bir dünyadan gelen bir kız beni öpecek ve o gün sizler çok pişman olacaksınız kaçırdığınız fırsatı görünce.
Soran+1 yılkavun mu bu en basından koklayip biliyim üzüp uzmiycegini. istediginiz zaman oyle cakal olabiliyorsunuz ki. allahtan yine de basından anladım sayilir neyn ne oldugunun. gozumu actim. kimse sevmediyse sevmeye basladıktan sonra degismeyecegini nasıl bilebiliyorsun? ben oldum havalarina girmeyecegini. ona sitem degil beddua bile etmem artik. gozumde bir hic. ben kendimi pazarlamıyorum. cirkinlik fakirlik kendine yaglı kapı arayanlarin sorunu onlar beni ilgilendirmez. 2 gunde doyarsın yuzune gozune. ama icine doyum olmaz. para biter yine kazanilir. bir ac yatarsin bir tok. sahiplenildigini hissettigin surece diger hersey faso fiso
- +1 yıl
Yaaaa bak kavun değil! Demek ki sizleri etkiliyor belli bir erkek kitlesi hepiniz onları seviyorsunuz. Rastgele seçmiş olsaydınız mutlak bir kızda benden hoşlanırdı. Kavun değil ama belli kriterleriniz var işte. Erkeklerde bu kriterlere sahip olup o kızın yanından diğerinin yanına geçiyor. İyiliğin, dürüstlüğün anlamı kalmamış.
Herkesi sevin, herkese güvenin; ben suçsuz masum olduğum hâlde sevmeye başlayınca değişmiyeceğini nereden biliyorsunuz diye bir tek bana güvenmeyin. Babam bana bir araba alsa güvenirdiniz ama :)
Hep aynı edebiyat sizlerdeki ama hep aynı adamları seviyorsunuz. Sahiplenilmek, sevilmek falan sizlerin hoşlanmadığı şeyler. Sahipleninde ben kimsenin malı değilim bana böyle davranamazsınız dersiniz. Sizi sevince beni seviyorsun ama ben böyle hastalıklı bir sevgi istemiyorum bu kadar sevilmez dersiniz. Sonra beni seven birini değil 180 boyunda yakışıklı birini görmek istiyorum yanımda dersiniz adama pişkin pişkin.
Soran+1 yılpopon kalktiginda sende mutsuz edersin merak etme. derdiniz bu cunku. aman sevileyim. ben guzel biri degilim kendimin farkindayim. belki de bu yuzden kaybediyorum. sadece sevmek yetmiyor. baska seylerde gerekiyor
- +1 yıl
Peki sana göre benim derdim popomu kaldıracak bir kız bulup onu mutsuz etmek. Çünkü ben geri zekalıyım 40 yılda bir beni sevecek kız bulup onu mutsuz ederek kaçırtmak istiyorum :D :D :D
Evet sadece sevmek yetmiyor, sevdiğini hissettirmekte gerekiyor.
~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~
Dünya döndükçe o tarz adamlar olacak ve kızlar yine benim gibileri değil o tarz adamları tercih edip üzülecekler. Kendi tercihin, kendi üzüntün. . . Sen gidiyorsun o adama kendini üzdürtüyorsun, sonra gelip ben birşey yapmadığım hâlde beni suçluyorsun sende üzerdin diye. Bütün erkeklerin seni üzeceğini düşünüyorsan neden bir erkeğe ilgi duydun?
Siz asla ders almazsınız. Bir sonraki sevgilin yine seni üzecek, bir sonraki de seni üzecek, ondan sonraki sevgilin de seni üzecek ve daha sonraki sevgilin artık evlenmesi gerektiği düşüncesine kapılacak yaş itibari ile. Sende evlenmek isteyeceksin. Evleneceksiniz. Evlendikten bir süre sonra kocan da seni üzecek! - +1 yıl
Ve işin kötü yanı evlendiğinde çocuk olacak falan ya kocan seni üzdüğü için çocuklarım için katlanacağım diye o adama katlanacaksın bir ömür boyu.
O tarz adamlar evlenirken, bakıyorum efendi adamlar 40 yaşına gelmiş oluyor hepsi bekar. Adam doçent falan olmuş, bilgili görgülü adam bekar ya :D :D :D
Ben Yirmibeş yaşındayım evlenebileceğimi hiç sanmıyorum Türkiye'de kalırsam. Elime bir fırsat geçse yurtdışına yerleşip aile kuracağım da fırsat geçmiyor.
Soran+1 yılbelki arabayı parayı yakısıkliligi bu kadar kompleks yaptigin icin sevmiyorlardir. onlar gibi olmak istedigin cok belli. demk ki altında araba cebinde para olsa baska degerin olmayacak. 2 bacak acana tav olucaksın. kızda fizikten baska bir bok aramayan da sizin türünüz. agzinin suyu aka aka baktigin kizlar tabi ki parayi alicagi adamlara giderler. pazarlama dunyasi. gozunuzun onundekileri gormezsiniz. cunku bir taraflari acik degildir. istediginiz seyleri yapamazsiniz onlarla. kola takip hava atamazsiniz. et pesinde kosarsaniz sadece yakisiklilikta lazim para da arabada. gonul isteyene adamliktan baska bir sey lazim degil. o kadar
- +1 yıl
Belki onun için sevmiyorlardır, belki bunun için sevmiyorlardır. . .
Zaten ne yaparsam yapayım sevmiyorsunuz. Ben son 2-3 aydır gerçekleri gördüm. Ondan önce kompleksim falan yoktu. Ben gerçekleri söylüyorum burada.
Onlar gibi olmak istediğim çok mu belli. Bir bak bakalım şu sitede yazdıklarıma onlar gibi mi olmak istiyorum yoksa onları ölümüne eleştiriyor muyum? Ben onları gibi olmak istesem olurdum ama ben insan gibi olmak istiyorum. Bir kız için robotlaşmam gerekiyorsa kızsız kalırım daha iyi. Neymiş kitap okuyacakmışım, falan filan filmleri izleyecekmişim, spora gidip six pack yapacakmışım. Hoşlanmıyorum kardeşim böyle uğraşlarla. yüz yaşına kadar kızsız kalsamda uzak duracağım bunlardan.
Kızda fizikten başka birşey aramayan dediğin adam kaç kez bu kıza mı aşık oldun diye kendisi ile alay edilen biri çirkin kızlara aşık oldu diye!
Gözünüzün önündekini görmezsiniz diyorsun! Sevgilim ol diyorum kabul etmiyorsun :D :D :D
Soran+1 yıliyi sende kına yakarsın ben ağlarken. benim için bişey değismez. gulmeyi bilmeyene bu saatten sonra aglamakta koymaz. kimseyle birlikte olmadım. yolun başinda gordum ama baglanmaya baslamıstim. benimle sevgili olmak istemezsin. o yüzden kabul etmiyorum
- +1 yıl
Ben ağlarken sen kına yakıyorsun. Ben de yakarım sen ağlarken. Beni sevseydin, onu sevmeseydin sende! Mutsuzluğu tercih ettin mutsuz ol.
Senin mutsuzluğun yanlış seçimler yapmandan kaynaklanıyor senin elinde.
Benim mutsuzluğum bana şans tanınmamasından kaynaklanıyor kızların elinde. Benim keşke tercih etmek hakkım olsaydı doğru ve yanlış arasında kalsaydım. Doğruyu tercih edebilecek aklım var. Ama ne yazıkki bana şans tanıyan yok. . . - +1 yıl
Seninle sevgili olup olmamak isteğimi bile ben değil sen seçiyorsun ve istemezsin diyorsun farkında mısın?
Nefes almama bile izin vermezsiniz yakında siz benim. Hiçbir seçim yapma hakkım yok. Önüme tercihlerini buraya yap diye bir kağıt bırakmışsınız.
A şıkkı boş
B şıkkı boş
C şıkkı boş
D şıkkı boş
E şıkkı boş
Soran+1 yılkimsenin üzüntüsüne kalp kırıklığına sevinecek kadar vicdanımı kaybetmedim henüz senin kadar taş kalpli degilim. nasil bu kadar atabiliyosun kendini. beni uzmeyeceginin garantisini nasıl verebiliyosun? ondan farkın ne? sevildigin zaman sıkılmayacağinı beni terk etmeyecegini nerden biliyorsun? sen bunları nasıl bilemiyorsan bende öyle bilemiyordum iste başıma gelecekleri. kimse mutsuzlugu tercih etmez. mutsuzluga itilir
Soran+1 yılbildigim bir sey var ki söylüyorum
- +1 yıl
Benim yaşadıklarımı yaşamadın. Vicdanlısındır elbet. Bu daha ilk kalb kırılışın.
Benim yaşadıklarımı yaşada görürüm ben seni. . .
Benden birsürü garanti beklemek yerine keşke ondan garanti bekleseydin! Şimdi bu durumda olmazdın. Veya hani şu 1 hafta sonra sevgilim diye koluna takacağın adamdan neden garanti beklemiyeceksin onu söylesene! Garanti veriyoruz da sevgilim mi oluyorsunuz. Güvenemedim daha öyle bir tanıyalım birbirimizi diye diye yıllarımı yediniz, hiçbiriniz de tamam sen iyi çocuksun sevgili olalım demedim. Neymiş daha olgunlaşmamışım, neymiş benden hoşlanmamış. Hıh ! ! !
Neden ya neden sen bana onu söyle, bilmiyordum mutsuz olacağımı diyorsun da neden bütün kızlar aynı adamları sever. 1 erkek 10 kızı mutsuz ediyorda neden o kızların hepsi aynı erkeğe kendini mutsuz ettirtiyor. Neden diğer 9 erkeği yalnız bırakıp mutsuz ediyorlar. 9 erkeği mutsuz ediyorlar kendileri de mutsuz oluyor. - +1 yıl
Aklınız var, aklınızı kullanın.
Bizim bölümde bir çocuk var 6 ayda bir sevgili değiştiriyor. Yeni bir kız görüyorum kolunda, al işte yine birini bulmuş kız 4-5 ay sonra ağlayacak terkedildim diye diyorum. 4-5 ay sonra gerçekten de terkediliyor. Diğer kızlar da bunları görüyor benim gördüğüm gibi. Ama Sedatta kızları etkileyen bir cevher var ya, hepsi ona tav. Sevgilisinden ayrılınca Sedattan uzak durmak yerine bunu fırsat bilip Sedat'ın yanında alıyorlar soluğu. Sedat hemen yeni birini buluyor. O yeni sevgilisi de sanıyor ki Sedat hep onu sevecek. Diğer kızların başına gelen onun başına da geliyor 5 ay sonra o da terkediliyor. Sedat sırası ile herkesle çıkarken ben yalnızım sürekli. Günaydın dediğimde, merhaba dediğimde duymazlıktan geliyor kızlar.
Soran+1 yılsöylediklerin kızlar içinde geçerli. bir şey yapmadığı halde etrafında pervane olan hemde temiz kalple onları seven çocuklar var. onlarında benle işi olmuyor napıyım yani ağlanıyım mı bende? kendi gerizekalılıkları. parmakta oynatılıyorlar yine de razılar her birşeye. yeter ki kuyruk sallansın. belki gerçekten dönüp biraz kendine bakman gerekiyordur. sevilememekten bu kadar şikayet edersen kızlar tabi ki olgunlaşmamış olduğunu düşünücek sende üzülmeye devam ediceksin. ama dur sen şimdi o büyük egonla ne üzülücem ben ya kızsızda mutluyum kimse için değişemem falan diyceksin. çünkü kendini o kadar çok seviyorsun ki başkasına yer yok.
- +1 yıl
Ya tamam ben kendime bakarım :)
Sen de kendine bak. 1 hafta sonra bulacağın eniştemize de selamlar. Hahahahaha akıllanmazsınız. Ben şikayet ediyormuşum, olgunlaşmamışım. Tabii ya ben her tanıdığım kızı yatağa attım, çok süperim diye yalanlar atmalıyım değil mi diğer erkekler gibi. İçim çürük olsada ambalajım parlamalı değil mi?
Ölene kadar asla mutlu olamayacaksın. . .
Soran+1 yıltakibe aldım kabul et geri takip yap mesaj atamıyorum.uğraşıcaz senle anlaşılan
Soran+1 yılen son takip eden en baştaki olur baştaki olur allahın akıllısı 'n' :D
Erkeklerin tek huyu bir kızı kendine bagladıktan sonra rahatsız edilmeyi pek istemezler "neredesin, napıyosun" gibi sorulardan nefret ederler buda ilişkinin bitmesine yol açabilir.
08 Yorumla
Soran+1 yıleee ilişkinin ne anlamı kaldı aranıp sorulmayacaksa
Soran+1 yılo fazla ilgi göstermek aynısını bana yap demenin bir başka çeşidi ama siz anlamıyorsunuz
Soran+1 yılartık ilgi göstermemesi sevmediği anlamına gelmezmi
Soran+1 yılgöstermeden severse nasıl anlıycam sevip sevilmediğimi?
+1 yılYok BACIM yok guvenmeyeceksin körü körüne.. dert etmeyi bırak hayat güzel tadını çıkar.. etrafındaki en yakin arkadaşlarımdan biliyorum. Erkek milleti nankör
12 Yorumla
Soran+1 yılnankör kardesim cok nankorler. fazla fazla seversin bir adım gelmeye tenezülleri yok. kendilrni agirdan satarlar. erkek dedigin agirligini hissettiricek. kiz bir geliyorsa sen 2-3 gidiceksin. ama ego tatmini pesinde oldun mu boyle oluyor iste
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her zaman biri diğerinden fazla sever çok seven acı çeker az seven herşeyi yönetir...
00 Yorumlaçünkü erkekler birşeye ulaştı mı anında daha iyisini isterler daha iyisini bulunca da önceki nin önemi kalmaz
00 Yorumlaher sevene bağlanmak zorunda değiliz..hem beni sevse ne olur bunlar boş şeyler...
04 Yorumla
Soran+1 yılsevilmek boş ise senin için sana diyecek başka bir sözüm yok
Soran+1 yılboşuna yaşıyorsun
Hep öyle oluyoo zaten ayni durumu birine bende yasattim biz erkek milleti bazenn harbiden ayip ediyoz
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkındasınız bide yani
+1 yılvalla 10 numara tespit olmuş... Erektif düşünüyor... ZAMANIMIZDA AŞK VE SEVGİ BACAKARASINDA... FAYDALANIP HEVESİNE ALINCAYA KADAR ROMEO... İşi bitince de dış kapının mandalı edaları...
00 Yorumla
+1 yılama abla sen olayı kız erkek meselesi yaptın :) kızlar ümit veriyor sonra çekip gidiyor buna ne diyeceksin?
14 Yorumla
Soran+1 yılsen ters yaklaşırsan başka şeyler icin umit beslemek istersen bal gibi giderler
- +1 yıl
beni taniyor musun da bu kadar ön yargili olabiliyorsun başka şey için yaklaşan kahpelerden değilim canım ben hepimizin anasi bacisi var ama biz o başka şeyler i yapmadığımiz kiyamadigimiz icin kaybediyoruz zaten ama gerek yok şerefsiz kahpe olmak milletin gunahini almaktansa yalnızlık iyidir
Soran+1 yılsadece senin icin söylemedim. günah alanlarida Allaha havale ediyorum.
- +1 yıl
Böyle Söyle Canımı Yee Kimsenin Yaptığı Yanına Kalmaz Zaten
+1 yılbişeyi elde ettikten sonra değeri olmuyor erkekler için bence biraz daha zor ol
00 YorumlaEğer sen dürüst olsaydın, seni dürüst insan evladı bulurdu. Sorun sende
044 Yorumla
Soran+1 yıliyi. ben degilim dürüst. sen durust olmaya devam et.
Soran+1 yılya napalım?
Soran+1 yılo efendi adamların gözleri kıçını açanlardan başkalarını görmüyor ki. belki de iyi oldukları için o kadar salaklar ki parmakta oynatılıyorlar yine de haberleri yok gariplerimin.
Soran+1 yılsen mi efendisin? güldürme beni. benim diyen çirkef kız senin eline su dökemez. insanların yorumlarının altına yazmaktan vazgeç.
- +1 yıl
Sanki site senin. Bana ne yapacağımı söyleyemezsin. İnsanların yorumları ile ilgili görüş belirtebilme olanağı sunuyor bu site bana. Eğer benden hoşlanmadıysan bir site kurarsın. günün birinde ben oraya üye olursam beni bannlarsın. 2 saattir ders çalışmayıp sana yardım etmeye çalışıyorum bana çirkef diyorsun. işte bu kızlar zaman kaybıdır. Hiç değmeyecek adamlara gönül verirler de kendisine ilgi gösteren erkeklere demediklerini bırakmazlar.
Kabahat sende değil, seni sevende!
Soran+1 yılyok beni seven. kıymetli vaktini istediğin gibi harcayabilirsin. ukala.
Soran+1 yılsevgini gösteriş biçimin buysa bir de nefret etsen neler olucak kim bilir
Soran+1 yılhamur musun sen?
- +1 yıl
Eeee hem kızlar için emek vermemizi istiyorsunuz, hem de senin için herşeyi yaparım deyince hamur musun diyorsunuz!
Bilmiyorum kızlarla nasıl konuşulur, nasıl davranılır kızlara. Bunu öğrenmek istemem hamur olduğum anlamına mı geliyor? Bir adam gidiyor bir meslek edinmek için çırak oluyor o adam hamur mu olmuş oluyor. Öğrenmek istiyorum, bu konuda herhangi bir tecrübem yok. Doğanın o içgüdüsel olarak verdiği yetenekte yok bende herkes kadar. Öğrenmek istiyorum bir mahsuru yoksa.
Soran+1 yılöğren seni engelleyen mi var?
Soran+1 yıltamam :(
Soran+1 yılnapıyım zil takıp oynıyım mı?
Soran+1 yılelimde olmuyor
Soran+1 yılkolay inanıyorum.
Soran+1 yılbundan sonra istesem de zor zaten
Soran+1 yılöyle yapıcam
Soran+1 yılbhasettiğim kişyle daha tam mansıyla bitirmedik. ama inanmam bundn sonra
Soran+1 yılbir şey demiyor işte sorun orda
Soran+1 yılben dediğim için böyle havalandı. uzerine düssem ne değerim kalıcak?
Soran+1 yılsize sormalı. bana benim ona gösterdiğim gibi ilgi alaka gösterse benim için bin kat daha değerli olur ama yapmıyor. agırdan alıyor beyfendi
Soran+1 yıleh işte bende onu anlamak istiyorum. bu genel olarak erkeklerin tavrı mı? yani gerçekten sevip önemsese de hep böyle bikaç adım geri mi durulur? ama sevginin erkeği kadını olacağını da sanmıyorum. ben nasıl ondan haber alamdan duramıyorsam iletişim kurmadığım her vakit aklımda oluyorsa onun da öyle olması fırsatını bulup ilgilenmesi gerekmez mi?
Soran+1 yılevet öyle oldu. değer vermemin beni onun gözünde daha değersiz kılacağını düşünemedim. hatalıyım.
Soran+1 yılişte değer vermek basitleşmekmiş demek onu geç anladım.
- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılHayat ta bazen almak zorunda olduğumuz kararlar vardır :D
06 Yorumla
Soran+1 yılkararlar derken
- +1 yıl
Güldüğüme bakma yanlışlıkla koymuşum ne alakaysa. Terkedip gitmek gibi karar mesela. Ben sevgilimi terkettim ve onunla ilk başta birlikte olmak isteyende benim. O beni tamamen haksız görüyor. VE insanlarda öyle görüyordur belki. Ama emin ol aldığım bu kararın bir tek amacı vardı. İlerde onun üzülmesini ve zarar görmesini istemiyordum bazı şeylerden.
Soran+1 yılaslında onun iyiliğini düşünmüşsen hayırlı olmuş demektir
- +1 yıl
aynı şekilde sende emek vermeyen erkeklerin gerçekten neden ayrıldıklarını bir daha düşün ve gerçekten onlar için geçerli mantıklı bir sebebi vardır
- +1 yıl
geçerli sebeplerim var demişsiniz ya peki şimdi o kız üzülmüyor mu?
- +1 yıl
Üzüldü tabiki onun kadar bende üzüldüm. O ağlamıştı bende ağladım. Ama emin ol en doğrusu buydu. Çok düşünülerek alınmış bir karardı. Şimdi iyi ki bu kararı almışım diyorum. Gerçekten farkında bile değil ama hala bu kararı onun için aldığımın
galiba kadınlar bu konuda daha cesaretliler ondan kaynaklanıyor erkek baglanmaktan korkuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılevet korkuyor bağlanmaktan.
çok haklısın tek kelimeyle mükemmel. ama benim için geçerli değil bu yazdıkların
00 Yorumla
+1 yılbazıları egolarını tatmin etmek için yapıyor bazılarıda gerçekten istediği için kovalıyor ve bırakmıyor karakter meselesi ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla ben de aynısını kızlar için düşünüyorum :) neden umut veriyorsunuz veriyorsunuz sonra çekip gidiyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılBildigin orospucocugu iste...
23 Yorumla- +1 yıl
Erkege diyorum...baglayip kacan erkek oylee...sen nesin bilemicem
Hangi erkek yapıyormuş bunu? İlginç
07 Yorumla
Soran+1 yılegosu yeterince şişkin olan
Soran+1 yıldemek o da gerizekalıymış
Soran+1 yılevet bende aptalım. çünkü ona bende şans tanıdım beni üzmesi için. artık şans mans yok. kimse üzemez beni.
+1 yılYanlış zaman yanlış insanlar..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Ayni seyi ben de kizlarda yaşıyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. gercekten oyle mı oluyor?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. ben burdayım hiç biryere kaçtığım yok vala ;)
00 Yorumla
+1 yılKaçma kaçmak ne yaw :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen varım! Sen nerdesin?
09 Yorumla
Soran+1 yılben artik yokum
Cevap sahibi+1 yılGördün mü? Şimdide aynı soruyu ben soruyorum ;))
Soran+1 yılbambaska bir soru
Cevap sahibi+1 yılSadece kelimeler farklı ama soru tarzı aynı...
- +1 yıl
Soran;
Adın ne?
Neden gizli soruyorsun ki?
Kaç yaşındasın?
Nerede tanıştın bu adamla?
Hangi şehirde yaşıyorsun?
Mesleğin ne?
Aslen nerelisin?
Annen, baban ne iş yapıyor?
Kardeşlerin var mı?
Boyun, kilon kaç?
Hayat görüşün ne?
Hangi ideolojileri benimsiyorsun?
Hangi ideolojilere düşmansın?
Düzenli olarak yaptığın bir hobin var mı?
Spor yapıyor musun?
Ne tür filmlerden hoşlanıyorsun?
Hangi şarkıcıları dinlemekten zevk alıyorsun?
Evcil haycanın var mı?
Hangi yemekleri yapmayı biliyorsun.
MERAK ETTİM ZAHMET OLMAZSA KENDİNİ TANITIR MISIN :D
Soran+1 yılbu saçmalıkları yanıtlamak isteseydim esra erol a katılırdım. iki dakikada seven iki dakikada da terk eder. kalsın istemem onun kıymetini.
Cevap sahibi+1 yılPeki ya bunun tam ızttı olursa? Bunu imkansız kılan nedir?
Haklisin bacim
10 YorumlaHaklısın canım:/
018 Yorumla- +1 yıl
Hahahaa olur sen dedin ya üzmem diye trip atıyor birde :)
Üz kızım üz kendini. Zaten üzeceksin. O adamın sevgilisi olmuşsun daha onun gibi nicelerinin sevgilisi olacaksın. Benim gibi birini istemeyip üzülüyorsunuz ya nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Beni sevmeyen kızlar ölsün istiyorum.
Soran+1 yılego patlamanı başka yerde yaşa istersen. neye trip attığım seni ilgilendirmez. ondan farkın yok şu an gözümde. ikinizde anlamadan insan kırma kendini üstüm tutma peşindesiniz
- +1 yıl
Hahahahhaha.
Ondan farkım yokmuş. Kızım bana çatacağına seni üzen adamın karşısına geçip iki tokat atsana yüreğin varsa. Adam kullanıp kullanıp terketmiş işte ahahhahahaha.
Beni severdin mutsuz olmak istemeseydin. Sen kendin seçtin üzülmeyi. Sanki ben seni üzdüm. Ne halin varsa gör.
Bu arada Merhaba tuğba, yarın akşam için bir planın var mı_?
Soran+1 yılkendimi kullandırtmadığım için gerçekleri gördüm. kullandırtsaydım gözüm kör devam edicektim herşeye. bu kadar hoşuna gideceğini bilseydim daha da üzdürürdüm kendimi. beni severdin beni severdin. hepiniz sevilme derdindesiniz. koşulsuz severim diyen yok. ne olursa olsun beni sevsin sadece yeter diyen yok. dokunmadan da severim, mutlu ederim diyen yok. bencil yaratıklar.
- +1 yıl
Koşulsuz sevdim işte. Yukarıda yazdım. Mahkemelik oldum.
Sana da koşulsuz sevgilim ol dedim istemedin. İstemediğin hâlde tekrar söyledim. Sana bir koşul sunduğum fikrine nerden kapıldın acaba :D
Sen aşırı islamcı falan mısın? Dokunturtmam kendime falan diyorsun sürekli. O konulara hiç girmiyim diyorum ama sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsun ben birşey demediğim hâlde oraya çekiyorsun beni. Sana dokunulunca kullanılmış mı oluyorsun. Adam boynunu öpsü senin saçını okşarken mesela. Sen de onu öp ödeşin :(
Ne alaka kullanılmak¿ Al elele bile tutuşmadım 4,5 yıl peşinde koştum, şimdi belki de hapse gireceğim onun yüzünden :) Hep sabredeyim dedim sabrettim. İftira attı, benim canımı yakabildiği kadar yakmak isteyen bir ruh hastasıymış meğer.
Soran+1 yılona da bu kadar kaba uslupla yaklaştıysan mahkemelik olamaman kaçınılmazdı zaten. mümkünse bu fikirlerini hiç değiştirme. böylece kızlardan uzak olursun. kimsenin canını yakmazsın. kapiş?
Soran+1 yılişte kendini belli ettin :)
- +1 yıl
O kadar iyi niyetime karşı, bana düşmanca tavır takınan birine ne dememi bekliyordun ki?
Sen seni sevmeyen adamlara sevgi göster, sonra reddetsinler. Ben sevgi gösterdiğim hâlde beni insan yerine koyma. Hangi erkeğe nasıl davranman gerektiğini bir kez daha gözden geçir.
Kızlara karşı tahammülüm az. Çok bile dayandım. Eskiden sınırsız bir tahammülüm vardı. Siz kızlar beni bu hâle getirdiniz bilmem anlatabiliyor muyum?
Soran+1 yıldüşmanca tavır takınan yok. o senin kendi sorunun. bu kadar doğruysan düşmanca tavır bile takınsa karşındaki ona iyiliğinle cevap ver acizler, ezikler gibi beddua ile değil. sevgi göstermek mi? sanki beni çok tanıyormuş gibi iğnelemediğin özelliğim kalmadı. tahammül konusuna gelince hangi erkeğe nasıl davranman gerektiğini gözden geçir diyorsun ama sen de tahammül gösterip gösteremeyeceğin kızları ayırt edemiyorsun. hoca verir talkımı kendi yutar salkımı. ilk önce söylediklerini uygula ki makbule geçsin.
Soran+1 yılkim kimi düşman ilan etti. kendi kendine gelin güvey olma. özür dilemen güzel. hatanın farkındasın hiç olmazsa.
Soran+1 yılkendini kandırmaya devam et :)
Soran+1 yılniyetin kandırmak yani. iyi öyle olsun.
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam