Pick me, kendi cinsini kötüleyen, erkeklere yaranmaya çalışan, bir bk yapmayıp ama mutluluğun ona şıp diye geleceğini sanan, geleceği için hiç bir şey yapmayan, kendisini ezikleyen kafi bence sfsfsf
Sıralayayım hemen çünkü bu konuda ufak bir listem var. 😁
• Tek konuşma konusu kendisi ve kendi hobileri olanlar. Aşırı egoist ve bunaltıcı olurlar. İnsanları aşağıya çekme çabaları asla bitmez ve gereksiz olacak kadar bir hırsları vardır.
• Fedakarlık bekleyip konfor alanını terk edemeyenler. Hayır kurumu muyuz biz hayırdır ya? Ben benim için parmağını kımıldatmayacak birine neden zaman harcıyayım. Sonra trip atmasını da iyi bilirler.
• Her konuda otoriterlik yarışında olanlar. Liderlik duygusu güzeldir, evet. Ama benim işimdeki patronum değilseniz kafanıza göre bana yönlendirme verme hakkını da bulamazsınız.
• Her şeye sızlananlar. Evet zor zamanlarımız oluyor da ben senin psikoloğun muyum be kardeşim? Annen falan da değilim nazını derdini ihtiyacın olduğunda dinlerim ama karşında hizmetkar yok.
Kendini ezikleyen insan aslında bir depresyon dönemi yaşıyordur. Hayatında olumsuz giden olaylardan dolayı kendini yetersiz sanıyordur. Bir gün ayağa kalkıp tekrar kendisini fark edebilir.
Israrcı insanlardan uzaklaşıyorum. Nerede bir ısrar, orada yanlış bir şey var.
Birilerine şakşakcılık yapan, yalan söyleyen olduğundan farklı görünen , iki yüzlü kibirli. Kimse kimseden üstün değil. Ve birgün hepimiz, bir avuç toprak olup gideceğiz var mı ötesi🙏
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Kısaca özeyt geçeceğim. Karaktersiz, omurgasız, duruşu olmayan, yalaka, birilerine yaranmak için Başka insanları gömmeye çalışan, olduğu gibi olmayan herkesten uzağım.
Yalan söyleyen, manipülatif, suçunu kabul etmeyen, çok dedikoducu , kadın düşmanı, tarikatçı, belli partili olanlar , sürekli haklı olduğunu sananlar , üste çıkanlar çok var